Poradna duly
Jana Čurdová
@Lejaa píše:
Taky mám teď 15 kg:) Já ani nevím, jestli mě poslíčci trápí, já to nějak nepoznám:-) Jestli to je zažívání nebo coNěkdy se mi zdá, jak kdybych měla pocit jak při MS, ale nic výrazného..
To bys poznala. Mě vždycky ztvrdne břicho a mám křeč v podbřišku, za chvilku to poleví a tak pořád dokola třeba 2-3 hodiny a pak to prostě přestane. Já jsem bolestivou MS nikdy neměla, tak to spíš přirovnávám k pocitu jako přiv průjmu. ![]()
Tak já mám nahoře 8kg bříško menší ale i tak si už připadám jako vyvrženej megaturbovorvaň.. Už mám snad všechno nachystaný. Porodu se zatím nebojím věřím, že jsem si to špatný vybrala napoprvé a teď to půjde jako po másle… až se sama divím, že to beru tak pozitivně…
@lucka_mac A jak to zvládáš s batoletem? Chtěla bych děti po dvou letech. Ale mívám tady na střídavku 5. letého nevlastního syna a jsem ráda, když odjede na týden, že si trochu odpočinu.
Tak já mám taky 15 kilo a velryba hadr. Bolestivou mensruaci jsem měla a díky srůstům i šílenou, tak nějakou představu mám. Poslíčky nemám, ani po nich netoužím
, počkám si až budu rodit.
@lucka_mac píše:
To bys poznala. Mě vždycky ztvrdne břicho a mám křeč v podbřišku, za chvilku to poleví a tak pořád dokola třeba 2-3 hodiny a pak to prostě přestane. Já jsem bolestivou MS nikdy neměla, tak to spíš přirovnávám k pocitu jako přiv průjmu.
Aha, tak to jsem asi ještě neměla:-) Není to divný?
@Lidym píše:
@lucka_mac A jak to zvládáš s batoletem? Chtěla bych děti po dvou letech. Ale mívám tady na střídavku 5. letého nevlastního syna a jsem ráda, když odjede na týden, že si trochu odpočinu.
Zvládám, hodně mi pomáhá manžel. Bez něj by to bylo asi o dost horší. Navíc je syn opravdu hodný. Ne že bych mebyla unavená. Už se těším až se zbavím bříška a budu si s ním moci normálně hrát.
Já si říkám, že pětiletý je samostatnější, ale to běhání do školky mě zmáhalo(asi 1.5km jedna cesta pěšky, nejel mi bus). Že s menším prckem je víc starostí, ale povzbudila jsi mě. U nás se tatínek taky hodně stará, ale nemá nervy, protože denně procvičujeme logopedii, předškolácké úkoly a malému se nechce.
Ja mam terminek 28.7
brisko uz mi klesa.. a obcas ti poslicci.. preene jak tu bylo receno jako tesne pred ms ![]()
Ahoj, já mám termín 29.7. (nebo 1.8.).. doma dva mrňouse a kupodivu mi přijde, že zvládám tak nějak všechno v pohodě, krom toho, že jsem víc unavená…
ale poslíčky jsem neměla ani u jednoho, takže toto mě netrápí..
jo, vlastně - taky mám nahoře 15 kg, připadám si jako velryba ![]()
@Lidym píše:
Já si říkám, že pětiletý je samostatnější, ale to běhání do školky mě zmáhalo(asi 1.5km jedna cesta pěšky, nejel mi bus). Že s menším prckem je víc starostí, ale povzbudila jsi mě. U nás se tatínek taky hodně stará, ale nemá nervy, protože denně procvičujeme logopedii, předškolácké úkoly a malému se nechce.
Mě zase zmáhají procházky na hřiště. Prcek chvilku neposedí pořád někam utíká, lozí apod. Je to už hodně náročné_.Těch 15 kg navíc mi taky nepřidá.
Už se těším, jak se zbavím těch kil a břicha a budu se moct normálně hýbat. Včera jsem byla na přednášce o porodu a byla bezva, je mi to jasnější a těším se, až bude prcek na světě. Ale v termínu, chtěla jsem lvíčka, tak musí vydržet ![]()
@Lidym Tak znamení neřeším. Spíš potřebuji, aby bylo všechno hotové. Příští víkend snad vymalujeme pokojíček, dáme poličky apod. No a pak ještě vyprat a vyžehlit,… Poslední věci přijdou cca za 14 dní. Mě by se líbilo datum 8.8.2013 nebo 4.8.2013, ale zase, že bych kvůli tomu chtěla přenášet. ![]()
@lucka_mac píše:
@Lidym Tak znamení neřeším. Spíš potřebuji, aby bylo všechno hotové. Příští víkend snad vymalujeme pokojíček, dáme poličky apod. No a pak ještě vyprat a vyžehlit,… Poslední věci přijdou cca za 14 dní. Mě by se líbilo datum 8.8.2013 nebo 4.8.2013, ale zase, že bych kvůli tomu chtěla přenášet.