Poradna duly
Jana Čurdová
Termín porodu se rychle blíží
Jak prožíváte těhulkování a přípravy na mimíska? ![]()
Tak nějak jako před odletem na dovolenou… Je potřeba udělat spousta věcí, a pořád si říkám, že je spousta času ![]()
Příští měsíc se stěhujem, nějak nemám ani čas myslet na blížící se termín ![]()
Já mám ještě 18 měsíčního miláčka Marečka, který mě neskutečně zaměstnává
Taky potřebuji ještě udělat spousty věcí a nějak nestíhám
Myslím že to bude ještě zajímavé ![]()
ahojky.ja tak nejak veci pro malou mam, ale ze bych to mela nejak nachystane, tak to vubec. porad si rikam, ze casu jeste dost.spis me trapi to horko a spani v noci, ze to nejde…
Ahojky
Já věcičky také mam. Přibila postýlka a kočárek a to je zatím vše.. To horko mě taky trápí
Bydlíme na kopci takže dojít jen na nákup mi dá fušku
Spaní taky nic moc ![]()
@Pajisekjupisek ja mam v noci pocit, ze mi uhori nohy. obcas uz nevim, kam je dat a musim si delat i ledove zabaly…ale nastesti mi nenatekaji. jinak taky mi prijde, ze je uz jen cesta do obchodu a zpet poradna fuska ![]()
Ahoj, už to je skoro za pár..příjde mi, že to druhé těhotenství nějak rychle utíká..asi to je tím, že jenom nepolehávám jako u prvního, ale furt něco dělám..
jinak ty vedra jsou fakt šílený a když se to zkloubí i s alergií, to je fakt chuťovka.. Kdy máte termín?
Ahoj holky, muzu se pridat?
Ja mam termin 1.srpna a teda nachystano uz mam vse, mam doma rocni dcerku, ktera se narodila predcasne, takze po predchozich zkusenostech, kdy sice bylo vse nakoupene, ale nevyprane, nesestavene apod., uz nic nenechavam nahode. Taska do porodnice nabalena, vecicky nazehlene, postylka nachystana, dvojkocarek koupeny ![]()
Vedra zatim snasim dobre, jsou teda umorna, ale nerekla bych, ze se citim jinak nez netehotna. Otoky se mi nastesti nedelaji.
A copak nosite v brisku? U nas to bude druha princezna ![]()
Tak ja mam termin porodu na 23.8. sbalenou tasku zatim jeste nemam, rikali mi, ze to pry staci mesic pred porodem, tak snad se mala nerozhodne jit drive na svet. jinak cekam holcicku.teda aspon 3× nam to na ultrazvuku rekli, tak snad ji ten pindik nedoroste ![]()
Mě nohy zatím taky nenatékají. Jen mě v noci hodně často chytá křeč do pravého lýtka
Termín mi vypočítaly na 25.8 a čekáme druhého klučinu Matiáška ![]()
@LadyTommy já čekám první, ale už sem ležela v nemocnici se zkráceným čípkem. takže mi taky hrozí předčasným porodem. tašku jsem si sbalila a postýlka je sestavená, ale než jsem stihla dožehlit oblečky a všechno uklidit atd. tak jsem znovu ve špitálu, že prej máme nějaký malý miminko. ale teď mi tvrdí, že to vypadá dobře, tak snad půjdeme domů a všechno dochystáme ![]()
Ahoj holky
Já mam termín 6.8 a ten konec mi tedy vubec ale vubec neutíká
čekáme holčičku. Nakoupeno pro malou máme tak nějak vše, kromě kosmetiky to ještě nevím jakou budu použivat
ale vše ještě zabalené, hadříky nevyprané
A tedy pro sebe věci do porodnice nemám
hlavně nevím ani pořádně co zabalit
Toto je mé první.
Holky vy co čekáte druhé co mam mít vše v tašce do porodnice?
@Miššíí ja teda cekam prvni, ale bylo mi doporuceno se podivat na stranky porodnice a tam je napsane, co je nutno si sebou vzit. z dokladu to je obcanka, rodny list, pokud jsi svobodna tak doklad o priznani otcovstvi a jmene, pokud jsi vdana tak oddaci list. manzel pokud jde k porodu, tak obcanku.no a co se tyce veci tak pro tebe klasika kosmeticke potreby, nocni kosile, pokud nechces nemocnicni, papuce, ponozky (pry muzes pocitovat zimu na nohy po porodu),prezuvky do sprchy, nekdy je potreba jednorazove kalhotky pokud je porodnice nenabizi a tak samo porodnicke vlozky.pak aspon dva rucniky, pry se casto znici, tak asi takove, kterych ti nebude lito, pak mast na prsa, nejlepsi je bepanthen mast a tu muzes pouzivat i miminko, dve kojici podprsenky, plinky na miminko (asi 10ks na den),vlhcene ubrousky na prcka, pokud chces na mimco svou kosmetiku tak tu, toaletni papir. a to je tak asi vse co jsem si precetla na strankach z nemocnice.