Červenec 2013, blíží se to

6872
14.6.13 08:37

červenec 2013, blíží se to...

Ahojky holky, zakládám diskuzi pro maminky, co už to mají za pár. :lol: Já jsem 35+2. Termín mám mezi 6-18 červencem…
Jak pak se máte? Máte už poslíčky? Já jestli ano, tak opravdu úplně minimální, občas cítím děloho a kříže. Jinak mě už víc jak 4 měsíce nekontrolovatelně pálí žáhá, někdy méně, někdy více. Takže střídám studené mléko, mléčné výrobky a Rennie.
Ani né 3týdny bydlíme v novém bytě, ještě tu jsou super nedodělky, ale kdyby mimi už přišlo zvládneme to. :dance: Výbavička jako oblečky nachystané, kočár v obchodě čeká jenom na mě, přebalovák mi už stojí a hromada jednorázových plen ve sklepě je taky. :palec:
Horší to je s oblečením pro mě… :oops: my ženy musíme mít furt něco nového, ale v těhu mě to nějak přešlo, hlavně jak vidím ty ceny u toho. 8o
Tak holky napište jak jste na tom Vy, co Vás trápí a co Vás zase naopak těší. Těším se, že si takhle zkrátíme dny. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3540
14.6.13 08:43

@kve-tinka ahoj já jsem 33+2 ale mimi je větší takže podle utz kolem 35tt
my máme všechno nachystáno, ale protože mám už jednoho téměř dvouletého dráčka tak pořád nejsem spokojená s tím jak to tu vypadá hlavně po té úklidové stránce.. Ale s tím pupkem není tak snadné uklízet jako dřív speciálně když mi malej něco rozhazuje.. žáha palí taky ale naštěstí né v kuse, občas vypiju litr mlíka denně a stejně nemám klid občas dá několik dní pokoj..
já si na těhotenství nic nového nepořídila za to po porodu budu muset abych se do věcí vešla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
14.6.13 08:51

Ahoj já jsem 34+3 a máme taky už skoro nachystáno. Jen mi zbývá vyžehlit jedna hromada pidivěciček a zabalit tašku do porodky. Nějak se k tomu nemůžu dokopat. Termín mám 21. a 24.7. ale doufám, že to bude dřív, protože jestli budou vedra tak s tím pupkem pojdu :mrgreen: Jinak žáha mě teda taky občas trápí. Nikdy mě žáha nepálila až v Těhotenství tak doufám, že už pak budu mít pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
14.6.13 08:54

Ahojky holky, já jsem dneska 36.týden, termín 12-13.červenec. Taky už máme všechno nachystané, protože je to naše první miminko a jako nezkušení jsme radši začali všechno chystat a nakupovat dřív, aby nám nic nechybělo. V těhotenství mě ni netrápilo, kromě těhu cukrovky a až teď začínám pociťovat těžké bříško v zádech, nožky po delším chození bolí, trošku nemotornost, vyjdu schody a musím se vydýchat, už bych chtěla mít tu naši malou princeznu u sebe. Těším se na procházky s kočárkem. Porodu se zatím nebojím, ale jak se bude blížit, tak to určitě příjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
14.6.13 08:57

Ahojky tak já jsem 34+3,ale dle utz ze 13.tt spíš 35+3 takže termín máme od 16-23.7.,ale jelikož jsme hodně velcí může to být kdykoliv :nevim:

Jinak pochystané věcičky už také máme, přebalovák, postýlka a kočárek stojí, jen musím vyčistit ještě vajíčko do auta.

Nové oblečení na sebe moc nekupuju, spíš se těším po porodu, že bduu muset udělat obnovu šatníku, abych měla co na sebe :mrgreen:

Žáha pálí občas, mě hodně pomáhá ležení na levém boku, vyčetla jsem kdesi na netu, radila to tam zdravotní sestra a na mě to vážně působí. Horší to je se spaním, to už toho moc nenaspím nato, že mám 4týdny ještě před sebou. Jinak máme doma taky ještě jednoho raubíře, tak jsem ráda, když je přes den ve školce, že si uklidím a uvařím v klidu a po obídku si hezky odpočinu než se mu zase budu věnovat. Ale už se moc těším až bude prcek tady s námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
14.6.13 08:58

Já mám věci sbalené tak na půl - ještě ten osud nechci moc pokoušet. ;)
Taky se jedná o naše první miminko, měl by to být chlapeček, Kryštof.
A říkám, že od 1.července mi je všechno jinak. Vedra nějak přežívám, ještě teda jich moc nebylo, ale mám návaly horka, hlavně v noci jako bych byla v přechodu. :twisted: Probudím se klidně zpocená jak myš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
14.6.13 09:28

Ahojte holky, tak já jsem 36 + 1tt ale podle ultrazvuku je malý o týden větší, takže uvidím jak to nakonec všecko dopadne a kdy porodím. Termín porodu mám 11.7. - 13.7. Jinak u mě těhotenství probíhalo úplně v pohodě. Žádný problém jsem prozatím neměla. Jinak tašku do porodnice už mám raději sbalenou a už budu jenom vyčkávat kdy to příjde. Každý den chodím na procházky, aby mi to trošku ubíhalo :) Už se těším až se malý narodí :P jinak po porodu budu muset shodit do věcí, které mám…v těhotenství jsem si taky nic moc nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2xmamina18
14.6.13 09:48

ahoj holky

Ahoj holky,
já jsem 37+5 a protože už mám doma dva sviště po roce a půl tak jsem v klidu, tašku do porodnice neřeším, věciček má malej nakoupíno dost, kočárek v obchůdku, postýlka složená :) musím říct že tohle těhotenství je nejhorší, žáha pálí hrozně, bolesti v kříži jak stoletá bába a nejvíc mě rozčilujou křeče a oteklé nohy. Sestřička už potřetí upozorňovala na bílkoviny a ať nesolím ale to se jí řekne :)
Měl by to být kluk (Vašík),na posledním UZ jsem koukala jak blázen, doktor mi spočítal že jsem 33tt a podle UZ tělíčko tomu 33 - 34 tt odpovídá ale podle hlavičky je malej o 2 - 3 týdny starší, nemáte to nějaká taky takhle, i když to prý souvisí „jen s termínem“ vcelku mě to vyděsilo 8o

• Citovat
  • Upravit
1520
14.6.13 10:21

Taky se hlásím do předporodní party. TP máme sice až 22.7., ale bude to spíš poslední červnový týden, protože máme v bříšku dva kousky. No slovo bříško je v našem případě fakt nevýstižné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
14.6.13 11:04

Já mám údajně bříško malý, ale i tak si připadám jak vyvrženej megaturbovorvaň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2xmamina18
14.6.13 11:09

@Draculka Jeee :potlesk:, a už víte co to bude? A jednovaječný nebo dvou?

• Citovat
  • Upravit
2xmamina18
14.6.13 11:12
@audik píše:
Já mám údajně bříško malý, ale i tak si připadám jak vyvrženej megaturbovorvaň :mrgreen:

:mrgreen: přesně

• Citovat
  • Upravit
11733
14.6.13 11:21

Ahojky, tak já jsem dnes 33+6, TP mám 27. a 29. 7., ale taky to vypadá, že to bude dřív, čípek už mám pootevřený, bříško tvrdne každou chvíli, je to moje druhé těhotenství, malá má 1,5 roku a toto těhu je teda horší- zpočátku zvracení, ted pálení žáhy, bolesti zad, bolí mě všechny kosti mezi nohama :lol:, břicho mám hodně velký, plno lidí se mě ptalo, zda tam nemám 2 :D, věci do porodnice už mám nakoupené, jen je sbalit do kufru, jinak už vše přichystáné pro malého mám, jen chci ještě přeprat povlečení, protože postýlka už je dlouho nachystaná, tak at to má čistounké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
14.6.13 11:23

Ahoj, taky se k vám přidám, jestli můžu :-) Termín mám 3. července, takže už jsem ve 38. týdnu. Většinu věcí už máme, ale předevčírem jsem dělala státnice, tak nebyl vůbec čas něco chystat, takže teď se do toho a taky do úklidu teprve zvolna pouštím. Zvolna proto, že už jsem hrozně nepohyblivá, taky si připadám jako megaturbovorvaň :mrgreen: Všechno mě bolí, vyspím se už jen na bocích a prcek je ještě dost nahoře, takže mi utlačuje plíce a vytlačuje nahoru žaludek, takže mi je vždycky večer blbě. No prostě se už strašně moc těším, až bude venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.6.13 11:37

@2×mamina18 dvouvajky :) uvidíme na 100% až na porodním sále. Břicho je fakt obří, v 7.měsíci to bylo jak s jedním v den porodu a od té doby je to fakt neskutečné, jak dokáže narůst. Nemůžu sedět ani stát dýl než 5 minut, jen ležet na boku, už deset týdnů, pakárna fakt. Už se těším na ten šrumec kolem prcků, furt lepší než tohle. Akorát ten porod bych nějak ráda přeskočila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí