Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím nové těhulky
Včera jsem si udělala první testík a byl pozitivní
Po 5 měsíčním snažení se zadařilo a podle poslední MS(5.5) bych měla být dnes 4+2tt.
Tak snad se někdo s únorovým TP najde a všechny to dotáhneme do zdárného konce
![]()
Mě čeká testování v příštím týdnu,,, no ale známe nedočkavost
..kdyby se zadařilo, tak únor by to jistil..a to přesně po 5letech naší malé ![]()
kdy se ti ukázaly //, ještě před MS?
Jinak gratuluji ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přídat? já jsem dnes 5+0 podle ovule..u Dr jsem byla 4+2,ale ještě nic neviděl, tak jdu zas zítra…
@Deníííí Mě se // ukázali dva dny od očekávané MS
Tak to držím pěsti aby to vyšlo
A děkuji ![]()
Zdravím, já ještě přesný termín nevím, vychází mi buď na poslední leden nebo hned na začátek února a já spíš počítám s tím únorem, momentálně jsem 5+4 tt. Tak ať je vše jak má být ![]()
@miska.gra Jasně,že můžeš
Gratuluji
Zítra budu držet palce! Já se ještě k dr. neobjednala, ale zítra si tam brnknu a uvidím na kdy mě objedná ![]()
@Kate92 Mě TP dle poslední MS vychází 8.2(podle kalkulačky). Taky doufám, že bude vše jak má být a v únoru se dočkáme těch mrňousků
![]()
@Lucu no my měli už dens ale kvůli povodním-HOUBELEC tak jsem smutná, tolik jsem se na piškotka těšila.. hlavně se bojím o dvě mimouska už jsme přišly a tohle už je vymodlené..tak sand..Ťuk, ťuk.. jinak Terminek dle MS mi vychází 4.2.2014
Ahoj holky, můžu se taky přidat? ![]()
První testík mi vyšel 30.5. a MS mi měla přijít v sobotu 1.6… Nepřišla… ![]()
K doktorce jsem objenaná na pondělí 10.6…
![]()
Ahojky, tak mně dnes vyšel slabý duch v limitu. Dnes bych to měla dostat, ale nevim délku cyklu přesně, protože je to měsíc co neberu HA..každopádně ten dušík tam byl
..znovu testnu ve čtrtek, kdyby to fakt vyšlo tak bych měla termín podle MS 11.2.
Lucu: je tak to bychom byly podobně, já měla poslední MS 7.5. ![]()
@Káťa.21 já bych podle výpočtu měla mít termín cca 10.února… ![]()
Takže jsme na tom stejně… ![]()
@Evolunka je tak to je super
no ale já to ještě nevim jistě, uvidím, zda ta druhá čárka bude sílit..kdyžtak jdu k doktorce 10. nebo 11. ![]()
@Evolunka @Káťa.21 Holky vítejte
Snad to všem dobře dopadne
![]()
My ještě 27.7 máme svatbu takže jestli to výjde, tak už to je takový předmanželský dáreček
![]()