Poradna duly
Jana Čurdová
@marvcel mě nejdřív nejdřív taky bolelo břicho jako při ms, teď začaly záda a nejhorší jsou prsa, mega citlivý až to bolí ![]()
Ahoj těhulky, tak se přidávám k vám do skupinky únorčátek, podle MS mi vychází termím porodu na 8.2. Je to moje druhé těhu, je mi 27 a mám skoro dvouletého synka. Všem vám moc gratuluju k // a at se jen daří… ![]()
Holky je tu někdo kdo trpí docela nepříjemnými bolestmi v kříži? Já nevím co s tím, asi uříznout
Asi je to normální že?
@Isabellinka Ahojík, mně taky docela dost bolí v kříži..nejdřív jsem myslela, že je to počasím, ale teď je to furt..i když ležim ![]()
@Isabellinka taky mi hrozně bolí záda, už nevím jak ležet, snad to brzo přejde
@Káťa.21 @marvcel
Holky né, že bych vám tu bolest přála (tov žádném případě), ale jsem ráda, že nejsem sama… Dneska jsem myslela, že se zblázním. Taky nevím jak už ležet.
@vronia Ahoj a vítej
A moc gratuluji k //
Taky mám doma už tříletého raráška a teď nám to snad vychází na 1.2,tak si budeme držet pěsti ![]()
@Isabellinka Ahojky a vítej:-) Mám taky hrozný bolesti zad, nevydržím dlouho sedět, stát a když chodím a podpírám si záda, tak vypadám, jak kdybych už měla buben jako blázen
![]()
@Thea84
Ahoj, děkuji za přivítání ![]()
Tak v tom popisu se naprosto vidím
Ale ta bolest je opravdu v určitých fázích dne opravdu dost nepříjemná. Mě dnes bolela zároveň hlava, záda a nohy. Nohy mi ke všemu natýkali
To jsem opravdu nechápala.
@Thea84 taky jsem si myslela, že můžou záda bolet až s velkým břichem ![]()
@Lucu hele to je super nápad s tou uzavřenou skupinou…
a ty jí teda založíš? ![]()
Jinak krásné //
a z jedné strany je lepší, že jdeš až takhle… Jak píšeš, tak už aspoň bude ![]()
![]()
Aho holky, tak se jdu pochlubit, konečně jsem se včera dostala na utz a viděla ten svůj pidi zázrak, byla jsem včera 5+1 a tady je fotka..=) jinak jak jste si psaly hpdně vepředu a mě je 25,svoji ještě nejsme jen zasnoubený a svadbu plánujem až po mimi no a snažíme se cca 2 roky(a vtom 2 nezdary)…nu a tady ta slíííbená fotenka..
![]()
@miska.gra krásné
moc gratuluji ![]()
A bylo už vidět srdíčko? Asi ne viď? ![]()