Poradna duly
Jana Čurdová
Šup sem těhule…
Kdopak je tu těhotný a rád by sdílel své radosti a starosti, tak šup sem ![]()
@kajjuska píše:
Ahojky, tak já to mám dnes potvrzené5+6tt
gratuluji, koukám že druhé? Já taky druhé.
Dnes na kontrole 6+3tt se srdeční akcí
![]()
Teda holky, dnes jsem byla na té kontrole a vše v pořádku, miminko 6+3tt se srdíčkem ![]()
Další kontrolu mám za 14 dní ![]()
@Duhovka oranž Já ještě vidět mimi neměla, ale jdu na další utz za 14 tak doufám, že už tam bude víc. Bohužel moje dr. nemá vaginální utz ![]()
@kajjuska píše:
@Duhovka oranž Já ještě vidět mimi neměla, ale jdu na další utz za 14 tak doufám, že už tam bude víc. Bohužel moje dr. nemá vaginální utz
určitě to bude v pořádku
Moc gratuluji a za těch 14 dnů už to bude vidět určo
Zatím si tu budeme stěžovat, jak nám je zle ![]()
@Duhovka oranž Děkuju
Zrovna jsem teď chtěla napsat, že mi dnes ráno bylo poprvé šoufl, a pak i u Dr. skoro jsem to tam hodila do květináče
ale nakonec jsem to rozdýchala ![]()
@kajjuska píše:
@Duhovka oranž DěkujuZrovna jsem teď chtěla napsat, že mi dnes ráno bylo poprvé šoufl, a pak i u Dr. skoro jsem to tam hodila do květináče
ale nakonec jsem to rozdýchala
No mě poslední dva dny je fest zle. CCa 14 dní mi je nevolno, ale ted ty dva dny je masakr.
Naštěstí nezvracim, ale daleko k tomu neni. Vždy si neco dám k jídlu a udělá se mi líp, ale takhle to řešit nemůžu, nebo budu stokilová ![]()
@Duhovka oranž píše:
Teda holky, dnes jsem byla na té kontrole a vše v pořádku, miminko 6+3tt se srdíčkem
Další kontrolu mám za 14 dní
Holky, mě bylo nejhůř 6-9 tt, bylo mi špatně po celý den, teď už jen odpoledne a před spaním ![]()
@Duhovka oranž Tak to já to mám naopak, vůbec chuť k jídlu nemám. A teď mě ještě trápí, že jsem nastydlá, už druhý den mám ucpaný nos a bolení v krku.To je jak naschvál (chytla jsem to od dcerky)naštěstí jen zvýšená teplota. Nemáš nějaký tip co by mohlo účinně zabrat? Zatím jsem jen na čajích s medem, zábalech krku a do nosu si kapu fyziolog. roztok.
@Duhovka oranž jeee ty jsi skoro jak já:-) to je super pocit videt tam to blikající
, že?