Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny těhulky ![]()
navazuji na poslední diskuzi Ledňátka 2013 a doufám, že v roce 2014 bude leden taky hojný měsíc plný zdravých miminek ![]()
Já jsem objevila čárky 5.5., dnes jsem oficiálně testovala po IUI a čeká mě za 14 dní ultravuk. Kolem mě je spousta těhotných kamarádek po 30tt tak už to není ono, ráda bych si povídala s někým, kde je taky na začátku a celá cesta je před námi ![]()
Přidejte se ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@iiiv píše:
@Hejhulka25 ahojmožná se taky přidám
jéžiš zase ty?
vítej, kde je fotka z rána babo? včera krásný dušík ![]()
Jéééé, ženy, já bych se taky tak ráda konečně za pár dní přidala…ale po těch xxx měsících, ehm…no nic, třeba jo, třeba ne ![]()
@Hejhulka25 dneska netestováno, počkám si na zítra na pořádnou tlustici
A kde je tvůj test?
Já bych se přidala, k doktorce jdu 20.5. tak snad bude všechno ok
@suricata píše:
Já bych se přidala, k doktorce jdu 20.5. tak snad bude všechno ok
tak se přidej já jdu na utz 21.5. ![]()
@iiiv píše:
@Hejhulka25 dneska netestováno, počkám si na zítra na pořádnou tlusticiA kde je tvůj test?
tak to se těším
tady ![]()
Ahoj holky, tak já bych se k vám přidala, poslední ms 3.4 a už neodrzila
včera jsem vyděšeně byla u dr. a mám i fotečku, zatím jen váček, ale je na správném místě a jinak jdu pak za 3 týdny na srdíčko ![]()
Ahoj holky, taky bych se ráda přidala,posl.ms jsem měla 7.4. testy už od minulého týdne pozitivní, v pátek jdu na uz, tak doufám, že tam bude už něco vidět ![]()
Jinak u nas to začalo nějak takto
na fotečka 4+5tt ![]()
Příspěvek upraven 07.05.13 v 14:56
HOLKY NAVRHUJU PŘESUN DO DISKUZE CO SEM DÁVAL ANONYM
ať neplácáme místo stejným tématem ![]()
Ahojky holky, taky se k vám přidávám, TP podle MS 7.1.2014ol: @Lucy88 Já měla taky posledni MS 3.4. a včera byla u DR ve 4+5 a mám stejný UZ jako tyy
Tak jsme uplně stejně ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat