Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sxaxnxdxrxa No skvělý!!!
A ty jsi otěhotněla přirozeně, nebo jsi po ivf..?
Ahoj děvčata, chtěla bych se zeptat, jestli se k vám můžu přidat. Vše je zatím velice čerstvé, ale musím věřit, že bude vše ok. Poslední MS jsem měla 19.4. a v pondělí mám teprve termín MS. Také jsem nevydržela a dělala test 10dpo a 12DPO dnes dopoledne další viz foto.
Všem vám moc gratuluji k pozitivním testům a ať je vše, jak má
.
@Rostlinka VÍTÁM TĚ ![]()
já měla poslední MS taky 19.4. a testovat mám až zítra
ale taky jsem nevydržela
![]()
@sxaxnxdxrxa píše:
@Rostlinka VÍTÁM TĚ
já měla poslední MS taky 19.4. a testovat mám až zítraale taky jsem nevydržela
![]()
Děkuji
. A kdy se chystáš k doktorovi?
@Rostlinka no chtěla bych až 7-8tt, ale sama nevím jestli bych to vydržela
![]()
@sxaxnxdxrxa píše:
@Rostlinka no chtěla bych až 7-8tt, ale sama nevím jestli bych to vydržela![]()
Já budu volat dr už v pondělí, bude chtít, abych přišla brzy, protože jsem před časem hned v začátku potratila. Jinak bych určitě dva týdny počkala.
@Rostlinka ano to radši jo aby tě sledoval od začátku
Já jsem byla v prvním těhotenství právě strašně moc brzy že neviděl, ale gestační váček
@sxaxnxdxrxa píše:
@Rostlinka ano to radši jo aby tě sledoval od začátkuJá jsem byla v prvním těhotenství právě strašně moc brzy že neviděl, ale gestační váček
Také myslím, že to bude lepší. Můj má, řekla bych, velmi slušný ultrazvuk a uvidí tak tečku, pokud bude tam kde má.
@Rostlinka toho se docela bojím aby to nebyla mimoděložní
Hlavnš budu myslet pozitivně ![]()
@sxaxnxdxrxa píše:
@Rostlinka toho se docela bojím aby to nebyla mimoděložní![]()
Hlavnš budu myslet pozitivně
Přesně, musíme věřit, že je to v pořádku.
Přeji, aby bylo vše v pořádku! Já nejsem moc zastáncem brzkého testování a to z jediného důvodu, případného zklamání z ms.. Já teda testovala v den očekávané ms, abych věděla, že ji dostanu, měla jsem mít operaci cysty, no a operace, pokud, bude možná po 12tt.. ![]()
@Rostlinka Tak vítej mezi námi těhulkami…
Ať je vše tak, jak má být… ![]()
@sxaxnxdxrxa Tak to buď ráda…
Právě proto doufám, že tam budou dvě, já jsem po ivf, a už ty nervy nechci zažít. A to jsme šťastný pár, protože nám se to povedlo napoprvé (i když manžel si teda chudák vytrpěl, problém byl totiž u něho
)a když tady pak vidím ty zoufalý holky, které mají za sebou třeba i 4 ivf, je mi jich líto… ![]()
@ZuzkaaD tak hodně štěstí i dál
i já si říkala, že není možné, že se nám to podařilo hned apřirozeně právě, že čtu, jak jsou jiné nešťastné. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat