Kopie Ledňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
478
23.5.13 22:38

@Zuzie Ježíš, to je nádhera… :hug: Já jdu za týden, no když to vidím, už aby to bylo… :roll:

• načítám...
1054
23.5.13 22:51

Zuzie mno ono ani toho triletaka na vztekani netreba :) Nas rarasek to umi i tak velmi pekne. Navic ted zkousi ceho muze dosahnout revem (u pokladny kdyz vidi neco dobreho atp) no des bes. NEchapu kde se to v ni bere a ze ji to jeste bavi. Nepovolila jsem ani jednou. Naopak kdyz si cokoliv vynucuje rvanim tak dostane maximalne pres prdku. Tvrdohlava :zed: :)

Zuzi neboj tyden je fus jako nic a treba tam budou fazolky dve :hug:

• načítám...
1608
23.5.13 23:08

@Zuzie gratuluji k nádherné fotce :srdce: úplně mi srdce poskočilo jak jsem ji viděla :P mám za Tebe velkou radost… ty pocity co jsi psala jsem si vybavila u svého prvního těhotenství-když to doktor potvrdil, málej jsem vypískla radostí a když mi ten obrázek dal, na férovku jsem se před ním rozbrečela - byl z toho úplně zaskočený :lol: ale bylo to silnější než já :oops: :P
Mimochodem také mám doma Tobíka, ale dvouletého ;)

@janul_iii držím palce ať vše dobře dopadne a můžeme se radovat z dalšího krásného ultrazvuku :kytka:

Jinak o mě se pokouší nějaká viróza, tak doufám, že to bude všechno v pořádku…

• načítám...
57
24.5.13 09:13

Dobré ráno, tak jsem od pana doktora dostala ten nejhezčí dárek k svátku :dance: Potvrdil těhotenství, podle ms 6+3 a podle utz 6+1. Drobeček má 3mm a viděla jsem a slyšela srdíčko :srdce: A sotva jsem vyšla z ordinace, tak jsem začala brečet a nešlo to ani zastavit.. Je to tak nádherný pocit, všem Vám ho moc přeji :hug:

• načítám...
1608
24.5.13 09:18
@janul_iii píše:
Dobré ráno, tak jsem od pana doktora dostala ten nejhezčí dárek k svátku :dance: Potvrdil těhotenství, podle ms 6+3 a podle utz 6+1. Drobeček má 3mm a viděla jsem a slyšela srdíčko :srdce: A sotva jsem vyšla z ordinace, tak jsem začala brečet a nešlo to ani zastavit.. Je to tak nádherný pocit, všem Vám ho moc přeji :hug:

Jéééé to je krásné!!! :srdce: :dance: Moc Ti gratuluji…To jsem ráda, že to takhle pěkně vychází… už se nemůžu dočkat, až budu také svoji fazolku :srdce:
A všechno nejlepší k svátku :kytka:

• načítám...
3066
24.5.13 09:48

@janul_iii gratuluji :pankac: :pankac:

• načítám...
1054
24.5.13 09:48

Januli vsechno nej nej k svatku. Fazolka krasna :dance: :) Ja vyrazim za dr az ted :) :kytka:

• načítám...
57
24.5.13 10:16

@geegoun @sxaxnxdxrxa @Mad Silence Děkuji holky :hug: A moc Vám držím palce ;)

• načítám...
788
24.5.13 10:32
@janul_iii píše:
Dobré ráno, tak jsem od pana doktora dostala ten nejhezčí dárek k svátku :dance: Potvrdil těhotenství, podle ms 6+3 a podle utz 6+1. Drobeček má 3mm a viděla jsem a slyšela srdíčko :srdce: A sotva jsem vyšla z ordinace, tak jsem začala brečet a nešlo to ani zastavit.. Je to tak nádherný pocit, všem Vám ho moc přeji :hug:

Moc gratuluji, nádherná fotečka. :kytka:

• načítám...
3807
24.5.13 10:44
@geegoun píše:
@Zuzie gratuluji k nádherné fotce :srdce: úplně mi srdce poskočilo jak jsem ji viděla :P mám za Tebe velkou radost… ty pocity co jsi psala jsem si vybavila u svého prvního těhotenství-když to doktor potvrdil, málej jsem vypískla radostí a když mi ten obrázek dal, na férovku jsem se před ním rozbrečela - byl z toho úplně zaskočený :lol: ale bylo to silnější než já :oops: :P
Mimochodem také mám doma Tobíka, ale dvouletého ;)

@janul_iii držím palce ať vše dobře dopadne a můžeme se radovat z dalšího krásného ultrazvuku :kytka:

Jinak o mě se pokouší nějaká viróza, tak doufám, že to bude všechno v pořádku…

Díky Geegoun :) jéé tak to je fajn, že máš taky Tobíka :palec:
A přeji aby se ti viroza pěkně obloukem vyhla :palec:

• načítám...
3807
24.5.13 10:46
@janul_iii píše:

Jééé Jani moc gratuluji k úspěšné kontrole a přeji aby bylo s miminkem i nadále všechno v pořádku :kytka: :kytka: :kytka:
Jo a také přeji vše nej ke svátečku :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: to sis nemohla ani přát lepší dáreček co?

• načítám...
1608
24.5.13 11:13

@Zuzie Ahoj :) tak jak se Ti na dnešek spalo? Lépe než včera? Holky docela Vás ty obrázky a hlavně tedy ten klid co poskytnout závidím… Já si asi budu muset ještě tak týden počkat, minimálně :?
Jinak jsem nakonec pěkně nastydlá :( tak snad mě to brzo pustí…celou zimu nic a na jaře lehnu :(

@Mad Silence jsem zvědavá na Tvůj výsledek dnešní kontroly :kytka:

Kdy jdete vy ostatní k doktorovi?

• načítám...
57
24.5.13 11:18

@Zuzie moc děkuji :hug: @Mad Silence já jsem taky zvědavá, jak to dopadlo..

• načítám...
57
24.5.13 11:19

@Market30 a jak jsi na tom ty? Dneska má být prohlídka, pokud se nepletu ;)

• načítám...
478
24.5.13 11:20

@janul_iii Janičko moooc gratuliji k fazolce a přeji vše neeej k svátku, ale myslím, že teď to nej asi už máš… :hug:

@geegoun Já jedu příští týden ve čtvrtek… :dance: Už se moooc těším…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+