Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zuzie Ježíš, to je nádhera…
Já jdu za týden, no když to vidím, už aby to bylo… ![]()
Zuzie mno ono ani toho triletaka na vztekani netreba
Nas rarasek to umi i tak velmi pekne. Navic ted zkousi ceho muze dosahnout revem (u pokladny kdyz vidi neco dobreho atp) no des bes. NEchapu kde se to v ni bere a ze ji to jeste bavi. Nepovolila jsem ani jednou. Naopak kdyz si cokoliv vynucuje rvanim tak dostane maximalne pres prdku. Tvrdohlava
![]()
Zuzi neboj tyden je fus jako nic a treba tam budou fazolky dve ![]()
@Zuzie gratuluji k nádherné fotce
úplně mi srdce poskočilo jak jsem ji viděla
mám za Tebe velkou radost… ty pocity co jsi psala jsem si vybavila u svého prvního těhotenství-když to doktor potvrdil, málej jsem vypískla radostí a když mi ten obrázek dal, na férovku jsem se před ním rozbrečela - byl z toho úplně zaskočený
ale bylo to silnější než já
![]()
Mimochodem také mám doma Tobíka, ale dvouletého ![]()
@janul_iii držím palce ať vše dobře dopadne a můžeme se radovat z dalšího krásného ultrazvuku ![]()
Jinak o mě se pokouší nějaká viróza, tak doufám, že to bude všechno v pořádku…
Dobré ráno, tak jsem od pana doktora dostala ten nejhezčí dárek k svátku
Potvrdil těhotenství, podle ms 6+3 a podle utz 6+1. Drobeček má 3mm a viděla jsem a slyšela srdíčko
A sotva jsem vyšla z ordinace, tak jsem začala brečet a nešlo to ani zastavit.. Je to tak nádherný pocit, všem Vám ho moc přeji ![]()
@janul_iii píše:
Dobré ráno, tak jsem od pana doktora dostala ten nejhezčí dárek k svátkuPotvrdil těhotenství, podle ms 6+3 a podle utz 6+1. Drobeček má 3mm a viděla jsem a slyšela srdíčko
A sotva jsem vyšla z ordinace, tak jsem začala brečet a nešlo to ani zastavit.. Je to tak nádherný pocit, všem Vám ho moc přeji
Jéééé to je krásné!!!
Moc Ti gratuluji…To jsem ráda, že to takhle pěkně vychází… už se nemůžu dočkat, až budu také svoji fazolku ![]()
A všechno nejlepší k svátku ![]()
Januli vsechno nej nej k svatku. Fazolka krasna
Ja vyrazim za dr az ted
![]()
@geegoun @sxaxnxdxrxa @Mad Silence Děkuji holky
A moc Vám držím palce ![]()
@janul_iii píše:
Dobré ráno, tak jsem od pana doktora dostala ten nejhezčí dárek k svátkuPotvrdil těhotenství, podle ms 6+3 a podle utz 6+1. Drobeček má 3mm a viděla jsem a slyšela srdíčko
A sotva jsem vyšla z ordinace, tak jsem začala brečet a nešlo to ani zastavit.. Je to tak nádherný pocit, všem Vám ho moc přeji
Moc gratuluji, nádherná fotečka. ![]()
@geegoun píše:
@Zuzie gratuluji k nádherné fotceúplně mi srdce poskočilo jak jsem ji viděla
mám za Tebe velkou radost… ty pocity co jsi psala jsem si vybavila u svého prvního těhotenství-když to doktor potvrdil, málej jsem vypískla radostí a když mi ten obrázek dal, na férovku jsem se před ním rozbrečela - byl z toho úplně zaskočený
ale bylo to silnější než já
![]()
Mimochodem také mám doma Tobíka, ale dvouletého![]()
@janul_iii držím palce ať vše dobře dopadne a můžeme se radovat z dalšího krásného ultrazvuku
Jinak o mě se pokouší nějaká viróza, tak doufám, že to bude všechno v pořádku…
Díky Geegoun
jéé tak to je fajn, že máš taky Tobíka ![]()
A přeji aby se ti viroza pěkně obloukem vyhla ![]()
@janul_iii píše:
Jééé Jani moc gratuluji k úspěšné kontrole a přeji aby bylo s miminkem i nadále všechno v pořádku
![]()
Jo a také přeji vše nej ke svátečku
to sis nemohla ani přát lepší dáreček co?
@Zuzie Ahoj
tak jak se Ti na dnešek spalo? Lépe než včera? Holky docela Vás ty obrázky a hlavně tedy ten klid co poskytnout závidím… Já si asi budu muset ještě tak týden počkat, minimálně ![]()
Jinak jsem nakonec pěkně nastydlá
tak snad mě to brzo pustí…celou zimu nic a na jaře lehnu ![]()
@Mad Silence jsem zvědavá na Tvůj výsledek dnešní kontroly ![]()
Kdy jdete vy ostatní k doktorovi?
@Zuzie moc děkuji
@Mad Silence já jsem taky zvědavá, jak to dopadlo..
@Market30 a jak jsi na tom ty? Dneska má být prohlídka, pokud se nepletu ![]()
@janul_iii Janičko moooc gratuliji k fazolce a přeji vše neeej k svátku, ale myslím, že teď to nej asi už máš… ![]()
@geegoun Já jedu příští týden ve čtvrtek…
Už se moooc těším…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat