Kopie Ledňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
788
27.5.13 17:45
@geegoun píše: :dance: :dance: :dance: hurá :) gratuluji :) Doufám, že budu nejpozději ve středu podobnou bublinku :kytka:
:hug: Díky, určitě jí ve středu budeš mít. Budu na tebe myslet.
  • načítám...
15
27.5.13 18:35

Ahoj holky, ani nevím, zda sem patřím. Zatim je vše předběžné, TP 15.1. a první kontrola je 10.6.
Ale bohužel neprožívám zatím žádnou radost, spíš naopak, jen vztek a stres a bezmoc. Tak věřím, že zde od vás nějaký optimismus chytím.
Stručně: ač už jsem dítko začala pomalu ale jistě plánovat přišlo nyní v naprosto špatnou dobu :( Podle všeho to zatím vypadá, že jsem otěhotněla před mojí operací, kdy mi brali celou štítnou žlázu. Čili to malý stvoření už má nejspíš za sebou rentgen, narkózu, kupu ibalginů, období bez hormonů než mi dali léky, a k tomu ta dávka léků je první a zatim tedy nevím, jestli dostačující.
Všem doktorům to dělá starost a bohužel i mě. Neumím se radovat, že možná vše dobře dopadne. Spíš už teď se stresuju, že to nedopadne, aby se to dál vyvíjelo, a pokud vyvíjelo tak ať je to v pořádku. Furt mám divný pocit, kterého se nemůžu zbavit. :(
A nejspíš na to budu vše sama, protože přítel se zachoval jak totální dement a v této situaci jsem hlavně díky němu :(
Lhal mi, že se chrání. Neumim mu odpustit… Ani mluvit s nim teď nedokážu. Nenávidim ho a i samu sebe :(
Snad se vše po kontrole v dobrý obrátí…

• načítám...
788
27.5.13 18:47
@Red rose píše:
Ahoj holky, ani nevím, zda sem patřím. Zatim je vše předběžné, TP 15.1. a první kontrola je 10.6.
Ale bohužel neprožívám zatím žádnou radost, spíš naopak, jen vztek a stres a bezmoc. Tak věřím, že zde od vás nějaký optimismus chytím.
Stručně: ač už jsem dítko začala pomalu ale jistě plánovat přišlo nyní v naprosto špatnou dobu :( Podle všeho to zatím vypadá, že jsem otěhotněla před mojí operací, kdy mi brali celou štítnou žlázu. Čili to malý stvoření už má nejspíš za sebou rentgen, narkózu, kupu ibalginů, období bez hormonů než mi dali léky, a k tomu ta dávka léků je první a zatim tedy nevím, jestli dostačující.
Všem doktorům to dělá starost a bohužel i mě. Neumím se radovat, že možná vše dobře dopadne. Spíš už teď se stresuju, že to nedopadne, aby se to dál vyvíjelo, a pokud vyvíjelo tak ať je to v pořádku. Furt mám divný pocit, kterého se nemůžu zbavit. :(
A nejspíš na to budu vše sama, protože přítel se zachoval jak totální dement a v této situaci jsem hlavně díky němu :(
Lhal mi, že se chrání. Neumim mu odpustit… Ani mluvit s nim teď nedokážu. Nenávidim ho a i samu sebe :(
Snad se vše po kontrole v dobrý obrátí…

Moc mě mrzí, v jaké jsi situaci, ale věřím, že se vše v dobré obrátí. Hodně lidí říká, že pokud jsou problémy v úplném začátku, tak miminko odejde samo a pokud se udrží, tak by vše mohlo být v pořádku. Budu držet palce, aby vše dobře dopadlo :kytka:.

• načítám...
1608
27.5.13 18:56

@Red rose ahoj… také mě Tvá situace mrzí…ale jinak souhlasím s @Rostlinka podle mě platí pravidlo „nevědomosti“ kdy o miminku nevíš a chováš se normálně, piješ alkohol a kouříš a paříš a já nevím co všechno, pak to nedostaneš a nakonec porodíš zdravé miminko…doktor mi na tohle říkal, že psychika hraje ve všem obrovskou roli… Takže věřím, že i po tom všem je šance, že bude mimi zdravé a v pořádku… :kytka:
Nicméně mě trochu zaráží, že jdeš na první kontrolu až takhle pozdě..Tvůj gynekolog ví o všech okolnostech?

• načítám...
15
27.5.13 19:18

Moc moc vám děkuju za podporu. :kytka:
Ano, taky mi doktor řikal, že to bude nejspíš „všechno nebo nic“… Dvě čarky jsem objevila minulé pondělí a vzhledem k těm okolnostem jsem hned šla ke gyn a vše mu řekla. Udělal ultrazvuk a že tam něco je, ale tak malinké, že z toho nejde těhotenství potvrdit ani vyvrátit. A že nemá smysl kontrolu dřív než za tři týdny. Hned tam na mě spustil něco o genetických testech.
Takže ač není nic potvrzené, o rizicích už mluvil. A do desátého ještě taková doba, ta nevědomost mě ničí. :( Je to? Neni?
A ten můj blb se zmůže jen na „no stress“. Bych ho nakopala nejradši :)

• načítám...
1608
27.5.13 19:25

@Red rose Aha, tak to už bude druhá kontrola :) to jo… bohužel kvůli všem těm věcem, kterými sis prošla musíš počítat, že pokud se to v červnu potvrdí, budeš daleko více hlídaná a bohužel asi podstoupíš více testů „pro jistotu“… Držím palce…
A s přítelem bych si promluvila o tom jak se cítím, jaké mám obavy a tak… třeba změní postoj, když zjistí, že se trápíš… hodně štěstí :kytka:

• načítám...
1054
27.5.13 20:02

@Rostlinka jdu az 11.6. :) To uz budou srdicka urcite :dance:

Ja jsem uplne mrtva. Bolesti sotva lezu, krev v moci tak jsem zvedava, co mi zitra dr rekne. nimeli v jinem stavu ani holt nezabira tak, jak zabira „normalne“ :zed:

• načítám...
1054
27.5.13 20:07

@Red rose kocko drz se :hug: snaz se myslet pozitivne. Vazne to dela hodne. Ja mam cvrcka pres antikoncepcni injekci coz je taky pekne svinstvo takze u nas ted plati to same- vsechno nebo nic. Verim ze bude vsecho ok i u tebe a treba se i ten tvuj traged vzpamatuje a bude nakonec fungovat jak potrebues. A za to lhani by si mel naliskat a sypat si popel na hlavu jeste dalsi dva roky :cert:
A vitej mezi nami :hug:

• načítám...
788
27.5.13 20:26
@Mad Silence píše:
@Rostlinka jdu az 11.6. :) To uz budou srdicka urcite :dance:Ja jsem uplne mrtva. Bolesti sotva lezu, krev v moci tak jsem zvedava, co mi zitra dr rekne. nimeli v jinem stavu ani holt nezabira tak, jak zabira „normalne“ :zed:

Je mi tě úplně líto, ať je ty brzy líp :hug:. Tak to máme po sobě, už se těším na zprávy :kytka:.

• načítám...
3807
27.5.13 23:28
@Rostlinka píše:
Ahoj holky, tak jsem se vrátila z kontroly. Posílám fotku té mini bublinky :srdce:.

Jééé moc gratulujuuu :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
1054
27.5.13 23:47

Holky nechcete chlivek pomalu uzavrit? Ja bych radsi klabosila nekde, kde vim kdo ans cte… :think:

• načítám...
788
28.5.13 07:00
@Zuzie píše:
Jééé moc gratulujuuu :kytka: :kytka: :kytka:

Díky moc, mám obrovskou radost :dance:.

• načítám...
788
28.5.13 07:01
@Mad Silence píše:
Holky nechcete chlivek pomalu uzavrit? Ja bych radsi klabosila nekde, kde vim kdo ans cte… :think:

Já souhlasím

• načítám...
1608
28.5.13 08:34
@Mad Silence píše:
Holky nechcete chlivek pomalu uzavrit? Ja bych radsi klabosila nekde, kde vim kdo ans cte… :think:

Také souhlasím… :D

• načítám...
Anonymní
28.5.13 08:54

Ahoj

Už tady jedna uzavřená skupina s TP na leden je, tak se přidejte. Je tedy jen pro vážné zájemce. Kdo přispívá, je vítán.

https://www.emimino.cz/…-14/diskuse/

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí