Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Díky
do ledna času dost, ale já jsem teď úplně šílená, sobecká matka ![]()
Ale naštěstí mám skvělýho chlapa ![]()
@geegoun čekám třetí, máme zatím dva kluky ![]()
ještě jednou díky za přivítání,
pěkný den všem ![]()
@Honska Páni třetí, to je krásné, také bych chtěla tři děti, když to půjde
zatím čekám druhé… Tak držím palce, aby to byla holčička ![]()
@Mad Silence My tedy plaveme, ale zatím se to dá… dnes večer mám být v Praze, tak jsem zvědavá, jak se tam dostanu…
A jaký jste měli víkend? Všem co jdou tento týden na kontrolu, držím palečky ![]()
Ahojky! Můžu se přidat? Termín porodu mám 25.1.Čekám 4.miminko a včera jsem krvácela, dnes jsem byla u doktorky, prý vše v pohodě, ale musím ležet. Níkdy jsem se s tím nesetkala, tak snad to bude dobrý.
@marvcel Jé,já čekám taky 4.dítě, TP podle mých propočtů mi vychází na 28.1. Ja staré máš dětičky?
@maraida jé,to je fajn, že čekáš taky 4.mimčo a skoro stejně jako já. Já mám skoro 12letého kluka, pak 7 letou holku a 4 letého kluka a co ty? Jak máš starý děti?
@marvcel tak to máš ještě opravdu děti
Já mám už 2 dospěláky, syna 21 let a dceru 19 let a k tomu dcerku 15 měsíců ![]()
@maraida tak to malá je hodně malinká. Já jsem ještě děckám neřekla, že čekám mimi, hrozně moc by chtěli a nechci, kdyby se něco stalo, tak aby to nějak blbě nesli
@maraida jojo přesně tak, jenže ti moji pořád říkají, mami my chceme, abys už měla miminko v bříšku ![]()
@marvcel tý jo…to tak chtějí dalšího sourozence jo
To mým velkým dětem je to jedno a malá z toho ještě nemá rozum.
@maraida Tak to je jasný. A co bys chtěla holku nebo kluka? A kdy to řekneš děckám?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat