Kopie Ledňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16
28.5.13 12:15

Male prekvapeni :-)

Ahojky holky :-)
Taky se pridavam, sice zacatek cely zmateny…posledni MS 8.4., testy vysly negativni, na ultrazvuku neslo nic videt…No ejhle, po posledni navsteve p. Doktora jsem v 8 tydnu, vse v poradku, dokonce i srdicko:-) Po roce a pul snazeni, doufani, je to pro nas krasne prekvapeni:-)

• načítám...
478
28.5.13 14:36

@Hani77 Gratuluji, jsme na tom naprosto stejně, poslední MS 8.4. :D Takže jak ti je..? Mě je od neděle divně, takový zvláštní nechutenství, všechno teplé ble.. :nevim: Jinak já jdu na UZ ve čtvrtek a měli by tam být dvě :roll:

• načítám...
16
28.5.13 15:47

Moc gratuluji:-) :-) :-)
Jinak mi je tak vselijak, nemuzu jist mastne jidla, zveda se mi z toho zaludek, nemam vubec chut na sladke :D kdyz se rychle rano nenajim, tak mam pocit na zvraceni, zatim zadne jine zmeny az na obrovske prsa ;-) Na dalsi kontrolu mam jit az 13., tak jsem zvedava:-)

• načítám...
1054
28.5.13 16:55

Mno ja nevim, kdyz nas nekdo zve do uzavreneho jako anonym? :think:

Spis zkusim zjistit, zda by nesel uzavrit tenhle nas rozkecany :)

• načítám...
788
28.5.13 18:13
@Mad Silence píše:
Mno ja nevim, kdyz nas nekdo zve do uzavreneho jako anonym? :think:Spis zkusim zjistit, zda by nesel uzavrit tenhle nas rozkecany :)

Určitě to přes Admina půjde, sice jsem to nikdy nedělala, ale už jsem o tom četla.

• načítám...
1054
28.5.13 18:22

Je Hani ja te nejak zazdila :) Vitej vitej. Mela jsem to podobne s prvnim mrnetem (v4-5tt HCG z krve negativni) a pak az v 9tt rovnou se srdickem. Tak ti moc gratuluju :kytka:

@ZuzkaaD myslim na tebe. Snad tam budou :hug: me ceka ve crtvrek nebo pokud budu srab v patek velke odhaleni :?

• načítám...
788
28.5.13 18:26
@Hani77 píše:
Ahojky holky :-)
Taky se pridavam, sice zacatek cely zmateny…posledni MS 8.4., testy vysly negativni, na ultrazvuku neslo nic videt…No ejhle, po posledni navsteve p. Doktora jsem v 8 tydnu, vse v poradku, dokonce i srdicko:-) Po roce a pul snazeni, doufani, je to pro nas krasne prekvapeni:-)

Ahoj, také jsem tě úplně zapomněla pozdravit a přivítat. Tak to máš krásné překvapení, gratuluji, ať je vše tak, jak má být :kytka:.

• načítám...
788
28.5.13 18:27
@ZuzkaaD píše:
@Hani77 Gratuluji, jsme na tom naprosto stejně, poslední MS 8.4. :D Takže jak ti je..? Mě je od neděle divně, takový zvláštní nechutenství, všechno teplé ble.. :nevim: Jinak já jdu na UZ ve čtvrtek a měli by tam být dvě :roll:

Držím palce, aby ve čtvrtek bylo vše v pořádku :kytka:.

• načítám...
478
28.5.13 19:23

@Mad Silence Jak to??? :|

• načítám...
478
28.5.13 19:23

@Rostlinka Děkuju… :hug: Ještě dva dny :dance:

• načítám...
16
28.5.13 19:33

Dekuji holky za hezke privitani :-). :kytka:

• načítám...
1608
28.5.13 19:46

@Hani77 Ahoj :mavam: také Tě vítám :) a gratuluji…

@Mad Silence jaké odhalení Tě čeká?

Já jdu na kontrolu nakonec až v pátek…to budu 5+4 tak doufám, že už tam bude něco vidět a hlavně, že bude vše v pořádku :)

• načítám...
1054
28.5.13 19:55

Muj muz to jeste nevi. ve ct dela statnice tak jsem ho nechtela rozhodit… nadseny nebude :(

• načítám...
788
28.5.13 19:59
@Mad Silence píše:
Muj muz to jeste nevi. ve ct dela statnice tak jsem ho nechtela rozhodit… nadseny nebude :(

Tak ať mu to dobře dopadne :kytka: a potom můžete udělat dvojí oslavu.

• načítám...
788
28.5.13 19:59
@geegoun píše:
@Hani77 Ahoj :mavam: také Tě vítám :) a gratuluji…

@Mad Silence jaké odhalení Tě čeká?

Já jdu na kontrolu nakonec až v pátek…to budu 5+4 tak doufám, že už tam bude něco vidět a hlavně, že bude vše v pořádku :)

Určitě bude vše ok, už se těším na pozitivní zprávy :hug:.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+