Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky holky ![]()
Taky se pridavam, sice zacatek cely zmateny…posledni MS 8.4., testy vysly negativni, na ultrazvuku neslo nic videt…No ejhle, po posledni navsteve p. Doktora jsem v 8 tydnu, vse v poradku, dokonce i srdicko:-) Po roce a pul snazeni, doufani, je to pro nas krasne prekvapeni:-)
@Hani77 Gratuluji, jsme na tom naprosto stejně, poslední MS 8.4.
Takže jak ti je..? Mě je od neděle divně, takový zvláštní nechutenství, všechno teplé ble..
Jinak já jdu na UZ ve čtvrtek a měli by tam být dvě ![]()
Moc gratuluji:-)
![]()
Jinak mi je tak vselijak, nemuzu jist mastne jidla, zveda se mi z toho zaludek, nemam vubec chut na sladke
kdyz se rychle rano nenajim, tak mam pocit na zvraceni, zatim zadne jine zmeny az na obrovske prsa
Na dalsi kontrolu mam jit az 13., tak jsem zvedava:-)
Mno ja nevim, kdyz nas nekdo zve do uzavreneho jako anonym? ![]()
Spis zkusim zjistit, zda by nesel uzavrit tenhle nas rozkecany ![]()
@Mad Silence píše:
Mno ja nevim, kdyz nas nekdo zve do uzavreneho jako anonym?Spis zkusim zjistit, zda by nesel uzavrit tenhle nas rozkecany
Určitě to přes Admina půjde, sice jsem to nikdy nedělala, ale už jsem o tom četla.
Je Hani ja te nejak zazdila
Vitej vitej. Mela jsem to podobne s prvnim mrnetem (v4-5tt HCG z krve negativni) a pak az v 9tt rovnou se srdickem. Tak ti moc gratuluju ![]()
@ZuzkaaD myslim na tebe. Snad tam budou
me ceka ve crtvrek nebo pokud budu srab v patek velke odhaleni ![]()
@Hani77 píše:
Ahojky holky
Taky se pridavam, sice zacatek cely zmateny…posledni MS 8.4., testy vysly negativni, na ultrazvuku neslo nic videt…No ejhle, po posledni navsteve p. Doktora jsem v 8 tydnu, vse v poradku, dokonce i srdicko:-) Po roce a pul snazeni, doufani, je to pro nas krasne prekvapeni:-)
Ahoj, také jsem tě úplně zapomněla pozdravit a přivítat. Tak to máš krásné překvapení, gratuluji, ať je vše tak, jak má být
.
@Hani77 Ahoj
také Tě vítám
a gratuluji…
@Mad Silence jaké odhalení Tě čeká?
Já jdu na kontrolu nakonec až v pátek…to budu 5+4 tak doufám, že už tam bude něco vidět a hlavně, že bude vše v pořádku ![]()
Muj muz to jeste nevi. ve ct dela statnice tak jsem ho nechtela rozhodit… nadseny nebude ![]()
@Mad Silence píše:
Muj muz to jeste nevi. ve ct dela statnice tak jsem ho nechtela rozhodit… nadseny nebude
Tak ať mu to dobře dopadne
a potom můžete udělat dvojí oslavu.
@geegoun píše:
@Hani77 Ahojtaké Tě vítám
a gratuluji…
@Mad Silence jaké odhalení Tě čeká?
Já jdu na kontrolu nakonec až v pátek…to budu 5+4 tak doufám, že už tam bude něco vidět a hlavně, že bude vše v pořádku
Určitě bude vše ok, už se těším na pozitivní zprávy
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat