Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ZuzkaaD Gratulajiiiii!!! Tak přeci jen vyšla ta dvojčátka
To je krásné…
A v kolikátém jsi týdnu?
Já jdu na kontrolu zítra hned ráno, takže jsem zvědavá jestli bude také fotka…
@Mad Silence píše:
Muj muz to jeste nevi. ve ct dela statnice tak jsem ho nechtela rozhodit… nadseny nebude
proč by nebyl nadšený? neplánovali jste to společně?
Ahoj holky, mohla bych se přidat? dnes jsem 9+2tt, a TP mám stanovený na krásného 1.1.2014
jinak loni v létě mám za sebou ZT v 9tt
takže nervičky pracují.
@katuska_m jsme na to mstejně. Já jsem dle ultrazvuku teď 9+2tt, jinak bych byla dle poslední ms 9+0tt. A termín mám na 31.12.2013. Dle ms 2.1.2014.
V 8+2,ultrazvukově 8+4tt jsme měli 20,3mm. ![]()
@katuska_m Ahoj
vítám Tě mezi námi
Loňský zážitek mě moc mrzí…ale o to více se teš z toho, že se to znovu povedlo a veř, že tentokrát to bude vše v pořádku…držím palce, aby bylo
A kdy jdeš na kontrolu?
@ZuzkaaD píše:
Tak vám posílám ty naše dvě bublinky…
Moc gratuluji
, krásná miminka.
@katuska_m Vítám tě mezi námi
, určitě bude vše v pořádku
.
@geegoun Už se moc těším, dej hned vědět, až dorazíš od doktora.
Holky moc děkuju…
Jsme s manžou nadšený a věříme v hladký průběh ![]()
@geegoun Dnes jsem 7+3 tt, takže v osmém týdnu
Zítra hned piš!!! ![]()
Ahoj holky, ![]()
taky patřím do skupiny lednových budoucích maminek. Pokoušeli jsme se někdy od vánoc, v březnu jsem měla úraz kolene, v květnu jsem byla na arthroskopii. Pan doktor tvrdil, že vynechání mestruace může být důsledkem stresu z operace a píchnul mi provokačku. Jenže po 14 dnech jsem byla v ordinaci znovu se dvěma // testama ![]()
břišní sono nic neukázalo, ale vnitřní objevilo statečného drobečka v 7 tt ![]()
@Randgrid jee to jsme fakt steje, ja byla u mudr min tyden v utery, podle PM jsem v to ut byla 7+6, ale podle utz 8+0,termin porodu tedy podle PM 1.1. a podle utz 31.12. ![]()
Ahoj holky, vy jste zlaté, že takto čekáte ![]()
teprve teď jsem se dostala domů k počítači… No nedopadla jsem úplně dobře, dnes jsem 5+4 a doktor tam nic neviděl
prý jen dutinku, ale zatím nic v ní… takže mi ani žádný obrázek nedal a prý nemůže zatím vyvrátit ani mimoděložní
mám přijít nejdřív za tři týdny… kdybych krvácela, okamžitě do nemocnice… Skoro mi to přišlo, že řekl - „až se rozkrvácíte, okamžitě do nemocnice“ ale možná mi to tak jen připadalo… No ale dobře mi z toho není ![]()
@geegoun píše:
Ahoj holky, vy jste zlaté, že takto čekáte
teprve teď jsem se dostala domů k počítači… No nedopadla jsem úplně dobře, dnes jsem 5+4 a doktor tam nic nevidělprý jen dutinku, ale zatím nic v ní… takže mi ani žádný obrázek nedal a prý nemůže zatím vyvrátit ani mimoděložní
mám přijít nejdřív za tři týdny… kdybych krvácela, okamžitě do nemocnice… Skoro mi to přišlo, že řekl - „až se rozkrvácíte, okamžitě do nemocnice“ ale možná mi to tak jen připadalo… No ale dobře mi z toho není
To mě mrzí, že tě doktor takhle vylekal. Určitě bude vše v pořádku a miminko se brzy ukáže
, budu na tebe myslet ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat