Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@geegoun jo spala jsem celou noc, ale jsem ještě nedospaná, ikdyž jsme se s malým probudili po osmé, tady je takové počasí a zima, že bych spala klidně do 11 hod ![]()
Jéé to je mi líto, že tě nemoc nakonec dostihla, a co ti je?
@Zuzie Rýma, kašel, bolest v krku
nic moc
zrovna pročítám nějaké diskuze, jak se s tím holky co byli těhotné-nemocné poprali, a nějaké babské rady…nechci do sebe cpát prášky, ale mám strach o mimčo… nemáte některá s něčím zkušenosti?
Ahoj kecaliny
Tak srdicko jeste neni ale jinak vse ukazkove. Dr se ani neobava ze by melo byt neco spatne tak me docela uklidnila
mela bych byt ted cca 5-6tt a dalsi KO az za 3tydny ![]()
@janul_iii Teď jsem přišla od doktora, udělal mi ultrazvuk a vše je v naprostém pořádku, velikost odpovídá a srdíčko krásně bije, tak se mi ulevilo.na další kontolu jdu 4.6. a to mi vypíše průkazku. co ty a jak ti je?
@Market30 píše:
@janul_iii Teď jsem přišla od doktora, udělal mi ultrazvuk a vše je v naprostém pořádku, velikost odpovídá a srdíčko krásně bije, tak se mi ulevilo.na další kontolu jdu 4.6. a to mi vypíše průkazku. co ty a jak ti je?
Veliká gratulace, je skvělé slyšet tolik pozitivních zpráv
.
@Market30 veliká gratulace
já jdu až 19.6. a bude mi brát i krev. A cítím se docela ok až na žaludek na vodě
![]()
Tak se trochu obavam, ze na me zase leze zanet mocaku
btw. Je tu nejaka tehule co uz ma doma jedno mrne do 3let a rodila CS? ![]()
Tak jsem si libovala, že mi je dobře,,, a prd.
Zjistila jsem, že asi celkově snídaně mi nebudou dělat dobře. Dneska meloun, a po jeho snědení, šílené křeče do žaludku, ale vůbec ne pocit na zvracení, a za 2 min. to bylo pryč a zase je mi dobře, tak já tomu nerozumím… ![]()
Má to někdo taky tak??? ![]()
@Mad Silence Já mám doma dvouletého Tobíka, ale nevím, co znamená rodit CS ![]()
@ZuzkaaD S tímto bohužel zkušenosti nemám, ale věřím, že to snad nic nebude…třeba Ti ten meloun jen nesedl… nebo už se Ti to stalo víckrát?
@Mad Silence @Market30 gratuluji ![]()
@geegoun Jj, stalo se mi to dnes už po třetí, předtím ale vždy po banánovém koktejlu, tak jsem vynechala banány a myslela, že to bude ok, jenže není…
Chjoo, chjoo… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat