Kopie Ledňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1608
21.5.13 17:19

Tak jsem se úspěšně prolouskala všemi stránkami :dance: a už mám jakž takž přehled…

@Zuzie děkuji za přivítání, ve čtvrtek Ti budu moc držet palce!!!

A to platí i pro ostatní - ať vše pokračuje jak má :hug:

Já budu zítra ještě pro jistotu zkoušet test - dálnici jsem zatím neměla, jen dušíka a na Clearblue + 1-2, tak bych chtěla ještě klasické pořádné // :srdce: Jinak těhu příznaky jsem cítila velmi brzy - houpací žaludek, citlivé bradavky…jenže pak jsem se při sexu rozkrvácela a myslela, že to vše byla jen sugesce a že MS dorazí, dělala jsem si i test a na něm nic ( asi nebyl tak citlivý) nicméně MS se nerozjela, jen špinění zůstalo a tak jsem včera zkusila test mamatest - a duch :dance: a pak ještě ten digi test (mimochodem po Tvém vzoru @Rostlinka :lol: ) No a tam se to potvrdilo :dance: Takže se mi ulevilo, že jsem vše cítila správně :lol: :hug:

• načítám...
1608
22.5.13 09:19

Dobré ránko holky :) u mě je dnes krásné - špinění ustalo a dnešní test ukázal krásnou čárku - ještě tedy není tak zabarvená jako ta kontrolní, ale už je krásně vidět :hug: :hug: :hug:

A jak se dnes cítíte Vy? Něco nového?

• načítám...
2871
22.5.13 13:42

@geegoun já teď každé dopoledne blinkám :)) gratuluju. :)

• načítám...
1608
22.5.13 14:46
@Randgrid píše:
@geegoun já teď každé dopoledne blinkám :)) gratuluju. :)

Jee tak to je mi líto…a co lízátka, nezkoušela jsi? A v kolikátém týdnu jsi?

• načítám...
2871
22.5.13 15:16

@geegoun jsem 8+0tt. Co jsem čítávala, tak u většiny se to v těchto dnech rozjelo. Pokud nějaké měly. Mě předtím pálila žáha. A echuť k jídlu, ale teď už jen dopoledne tohle. :) Ale zase mám větší chuť k jídlu. ;) Začlo mi to asi v 6tt to pálení, tak do 7tt-8tt. Teď najíždím na 9tt. Ale jsem za to ráda, byla bych nervozní z toho, že si připadám netěhotně. :D Lízátka jsem nezkoušela. Pomohl mi mátový čaj, po tom co se mi udělalo blbě. To že se mi udělá zle nijak nemůžu ovlivnit, zkusila jsem všechno. :D Ale to po tom, jde. Jinak jsem byla nefunkční do 4odpoledne. :) Vím, že mátový by se neměl pít, jako obecně bylinky, ale jeden šálek by neměl ublížit. Teprve se mi to ranní blinkání rozjíždí, tak třeba ani nebudu muset vymýšlet bůhví co. :)

• načítám...
1608
22.5.13 15:35

@Randgrid Jéé začátek devátého - to je paráda, to už budeš mít za chvíli průkazku, nebo už ji máš? Většinou jsem četla, že to začíná kolem osmého a nejpozději do 16tt nevolnosti končí, doufám, že u Tebe bude ta doba kratší :kytka:

V jiné diskuzi jsem četla nějaký seznam bylinek, které by se neměli v těhotenství jíst či pít, byl pořádně dlouhým ale jak moc škodí, to nedokážu posoudit…myslím, že v malém množství by neuškodili :think:

• načítám...
2871
22.5.13 15:41

@geegoun já jen trošku mátového čaje vyloženě na úlevu, ale jinak se bylinkám vyhýbám a nepiju je. :) Jj, průkazku bych měla mít v pátek. :) to budu 8+2tt, pokud teda bude vše jak má, v což věřím. ;) Já taky špinila, maličko, ale tak týden po datu ms. :) Myslím, že to bylo z námahy v práci. :) a Pak zase za týden, a teď je zatím klid. Dr. to viděl, ale neřekl, že by bylo něco zle. ;)

• načítám...
1608
22.5.13 16:22

@Randgrid No já jsem také špinila v době menstruace, na gyndě mi řekli, že pokud to nepřestane, mám v pátek dorazit, ale jinak stačí až první červnový týden…to se do té doby asi zblázním :zed: vůbec to neutíká…

Holky jste některá i v jiných diskuzích na tohle téma? Koukala jsem, že je jich tady více a jedna uzamčená…jste tam některá?

• načítám...
2871
22.5.13 17:49

@geegoun já byla na gyndě v 5+2tt, protože následující týden jsem měla jít na operaci cysty, tak mě chtěl vidět, cysta byla velká. Ale o něco se zmenšila. Uvidíme, kde bude v pátek. Za týden nezměnila pak svou velikost, ale teď je to 14 dní, tak snad je ještě menší. :) Jinak bych asi po 12tt šla na operaci.

• načítám...
1054
22.5.13 18:01

Ahoja muzu se pridat? :oops:

• načítám...
1608
22.5.13 18:11
@Mad Silence píše:
Ahoja muzu se pridat? :oops:

Ahoj :mavam: myslím, že můžeš :) už jsi našla //?

• načítám...
1054
22.5.13 18:16

Nasla nasla. Dost necekane neb jsem si nechala bodnout depo proveru :think: Takze vlastne ani nevim, jaky jsem presne tyden. Pocitam ze cca 6-7 ale na utz jdu v patek tak snad bude konecne jasno

• načítám...
1608
22.5.13 18:20

@Mad Silence Výborně tak Ti budu v pátek držet palce - ať je vše jak má :kytka: určitě dej vědět :)

• načítám...
1054
22.5.13 18:23

Diky :) Dam
Tady jeste ten muj malzej… http://img.pictureup.cz/…b1f29b46.jpg

• načítám...
1608
22.5.13 18:25

@Mad Silence Páni tak to jsou tedy krásné pruhy - gratuluji :D :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie