Kopie Ledňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1054
22.5.13 18:31

No trochu me prekvapilo, ze testovaci je „vetsi“ nez kontrolni 8)

Mas uz nejake deticky doma?

• načítám...
478
22.5.13 18:44

@Mad Silence Vítej a gratuluji… :hug:

• načítám...
1054
22.5.13 18:47

@ZuzkaaD Diky.)

• načítám...
57
23.5.13 11:12

@Mad Silence vítej :-) Já jdu taky zítra :mavam:

• načítám...
1054
23.5.13 11:38

No jsem vazne zvedava, jak dopadnu. Jeste tomu nejeak nemverim ackoliv je mi blbe a vcera vecer jsem se pohadala s zahou nastesti jsem jeste vyhrabala rennie 8)

janul drzim palce :mavam:

• načítám...
57
23.5.13 12:16

@Mad Silence Já tobě taky :hug: Jdu tam zítra poprvé, tak jsem zvědavá a nemůžu se dočkat- ten čas za posledních 14dní se tak vleče :mrgreen:

• načítám...
1054
23.5.13 12:35

Me to teda utika rychlosti svetla. Se nestiham snad ani otacet 8) Mno nic padim do prace.) piskle je dneska zase protivne tak to bude asi narocnejsi :cert:

• načítám...
3807
23.5.13 20:24

Holky takže jsem byla moc dojatá když se na ult v děloze objevil malý prďolka s bijícím srdíčkem :srdce: :dance: málem jsem jak jsem vstala z křesla skákala radostí, že je to s miminkem na dobré cestě, podle dr jsem 6+4 ( což se celkem shoduje i smejma výpočtama – naštěstí fakt zohlednil to, že jsem ovulovala až 30 dc, takže se mi dost ulevilo, že budu mít správný termín porodu :))
Jinak prďolka má 7 mm a na té fotce ten hrbolek uprostřed nahoře je žloutkový váček a to širší dole je to moje milované embryjko :srdce: :D

Jinak dr mi dal ultrogestan pro jistotu a ještě mi předepsal i silnější listovku, budu teď brát mega dávku, no asi ví proč to dělá…
Další kontrola je za 3 týdny 13.6, mám přít na lačno, odebere krev a mám donést moč.

• načítám...
3807
23.5.13 20:26

Jinak moc vítám nově příchozí a zítra přeji všem holkám co jdou na ult taky hodně štěstí :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
788
23.5.13 20:49
@Zuzie píše:
Holky takže jsem byla moc dojatá když se na ult v děloze objevil malý prďolka s bijícím srdíčkem :srdce: :dance: málem jsem jak jsem vstala z křesla skákala radostí, že je to s miminkem na dobré cestě, podle dr jsem 6+4 ( což se celkem shoduje i smejma výpočtama – naštěstí fakt zohlednil to, že jsem ovulovala až 30 dc, takže se mi dost ulevilo, že budu mít správný termín porodu :))
Jinak prďolka má 7 mm a na té fotce ten hrbolek uprostřed nahoře je žloutkový váček a to širší dole je to moje milované embryjko :srdce: :DJinak dr mi dal ultrogestan pro jistotu a ještě mi předepsal i silnější listovku, budu teď brát mega dávku, no asi ví proč to dělá…
Další kontrola je za 3 týdny 13.6, mám přít na lačno, odebere krev a mám donést moč.

Krásné miminko, moc gratuluji :hug: :kytka:.

• načítám...
1054
23.5.13 21:01

@Zuzie :hug: Mam y tebe radost :) Skvele ze prcek pekne roste :)

Ja mam o zabavu postarano. Mala mi nekam zasantrocila klice od prace takze nemam cas byt nedockava kdy uz bude zitra :zed:

• načítám...
57
23.5.13 21:58

@Zuzie krásný obrázek máš :-) Já jdu rychle už spát, aby bylo ráno a šla jsem k doktorovi ;)

• načítám...
3807
23.5.13 22:04

Díky moc holky
Janul neboj, brzy se dočkáš a tebe ten pěkný zážitek čeká zítra, jinak jsem v noci taky moc nenaspala ;) Jsem teď unavená, ale šťastná :D Snad už budu spát dnes nerušeným a klidným spánkem ;)
Mad Silence tak ať ti to pěkně utíká v práci :mavam: a jak je stará malá?

• načítám...
1054
23.5.13 22:19

Uz jsem doma jen ty klice porad nemam :( Obavam se, ze uz je maj popelari :zed: Mala ma zachvilku 20m

• načítám...
3807
23.5.13 22:33

Aha tak to je v tom „nejlepším“ věku co? :) Ale je to ještě takové malinké, roztomilé, k zulíbání, sice Tobík má už 3 roky, ale taky se ještě rád pomazlí, dá mi sám pusinku a už se s ním lépe komunikuje a vysvětluje se mu některé věci líp, ale zase se umí i pěkně vzteknout ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+