Kopie Ledňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2871
19.5.13 11:06

@Rostlinka tak třeba se cysta ztratí, ale spíš ne. Ale mohla by se zmenšit na co možná nejmenší velikost ;)

• načítám...
788
19.5.13 11:21
@Randgrid píše:
@Rostlinka tak třeba se cysta ztratí, ale spíš ne. Ale mohla by se zmenšit na co možná nejmenší velikost ;)

To by bylo super, že by jsi potom nikam nemusela :kytka:. Tak ať je co nejmenší.

• načítám...
57
19.5.13 14:10

@sxaxnxdxrxa krásné :-) :hug:

• načítám...
57
19.5.13 14:15

@Rostlinka no to jsou pruhy.. a ještě před ms. Takové jsem měla tak týden, co jsem meškala

• načítám...
57
19.5.13 14:17

@Rostlinka a tiše gratuluji..

• načítám...
788
19.5.13 14:44
@janul_iii píše:
@Rostlinka no to jsou pruhy.. a ještě před ms. Takové jsem měla tak týden, co jsem meškala

Ahoj, děkuji :kytka:. Také jsem byla překvapená, že se mi objevily tak brzy. Pokud tedy mám správnou představu, kdy byla ovulace. Ale jsem moc ráda, snažili jsme se o druhé dítě rok a půl. Mám za sebou jeden potrat a půl roku braní hormonů, tento měsíc jsem řekla doktorovi, že už je dál nechci a místo nich jsem poctivě pila kapky gynex a vypadá to, že zabraly :dance:

• načítám...
2871
19.5.13 15:56

@Rostlinka o gynexu jsem také uvažovala, kyby nám to nešlo.. všechny si to chválí, sice to není za pusinku, ale když to pomůže..

• načítám...
788
20.5.13 07:59
@Randgrid píše:
@Rostlinka o gynexu jsem také uvažovala, kyby nám to nešlo.. všechny si to chválí, sice to není za pusinku, ale když to pomůže..

Rozhodně, když to nejde, tak člověk zkusí co jde. Mě už chtěl doktor poslat na laparoskopii, tak jsem se tomu snad vyhnula.

• načítám...
3807
20.5.13 13:18

@Rostlinka gratuluji ke krásným čárkám na testu, přeji aby s mimi bylo všechno v pořádku a rostlo jak mělo :palec:

Holky tak se pochlubte, kdo jde tento týden k dr a kdy? Ať si navzájem držíme pěsti? Já jdu ve čtvrtek a už se nemůžu dočkat :dance: :dance: :dance:

• načítám...
788
20.5.13 13:34
@Zuzie píše:
@Rostlinka gratuluji ke krásným čárkám na testu, přeji aby s mimi bylo všechno v pořádku a rostlo jak mělo :palec:Holky tak se pochlubte, kdo jde tento týden k dr a kdy? Ať si navzájem držíme pěsti? Já jdu ve čtvrtek a už se nemůžu dočkat :dance: :dance: :dance:

Děkuji moc :hug:. Já jdu na první ultrazvuk příští pondělí, ale vám všem budu držet palce, aby bylo vše ok :kytka:.

Příspěvek upraven 20.05.13 v 13:34

• načítám...
478
20.5.13 13:34

@Zuzie Zuzi, já jdu až příští týden ve čtvrtek,,, nemůžu se taky dočkat, dej vědět, jak jsi dopadla :hug:

Jinak je mi stále dobře, jen mě te asi 2× po jídle pobolíval žaludek, to se mi nikdy nedělo, takže miminka se začínají hlásit o pozornost :lol:

• načítám...
478
20.5.13 13:36

@Rostlinka To už jdeš na ultrazvuk??? 8o Mě to přijde brzy… Ale dej vědět, jak jsi dopadla :hug:

• načítám...
788
20.5.13 13:37
@ZuzkaaD píše:
@Rostlinka To už jdeš na ultrazvuk??? 8o Mě to přijde brzy… Ale dej vědět, jak jsi dopadla :hug:

Také si myslím, že je to brzy, ale doktor si mě chce pohlídat, tak to nechám na něm.

• načítám...
478
20.5.13 13:40
@Rostlinka píše:
Také si myslím, že je to brzy, ale doktor si mě chce pohlídat, tak to nechám na něm.

Hmmm, tak to jo… :roll:

• načítám...
3807
20.5.13 13:44

Holky dík, určitě dám vědět :) Vám samozřejmě taky držím pěsti :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí