Kopie Ledňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1230
20.6.13 09:15

Ahojte no jsem asi 5km od Svitav- Kamenná Horka

• načítám...
1054
20.6.13 09:54

@madlucha navstevy v podoli mohli normalne na pokoj ale v urcitou dobu. Na rizikovem to byla pomerne dlouha doba ale i presto, ze jsme byly na pokoji 3 tak byl klid. Vetsinou si zenske co mohly brali navstevu na chodbu nebo sly do zahrady.
Na sestinedeli jsou casy, kdy muze navsteva na pokoj prisnejsi hlavne kvuli kojeni.
Me se „drahe“ v porodnici nejak netyka. O nadstandard nestojim doporovod u porodu taky ne. Ono mit preci jen na pokoji spolecnost je prijemne. (jasne ne vzdy ale byt zavrena sama v pokoji mi taky neprijde zadna vyhra) Na rizikovem mel nadstandard na pokoji televizi, varnou konvici, lednicku a samostatnou koupelnu. Holcina co tam byla tyden rikala, ze uz ji to leze na mozek ze je sice fajn, ze ma soukromi ale jak je den dlouhej nema s kym pokecat. ;)

• načítám...
14367
20.6.13 10:41

Holky já rodila v Hořovicích a byla jsem nad míru spokojená :potlesk: Co je jinde nadstandard je tady standard. Každý pokoj má svojí koupelnu se sprchou a WC, televizi, internet. Pokoje jsou po 2,některé po 3.Porodní pokoj nádhera! Opět vlastní koupelna se sprchou a WC, různé úlevové pomůcky, míčem počínaje a masážní vanou konče. Gauč pro tatínka, televize. Miminko nikam neodnáší, celou dobu je hned vedle vás na vyhřívaném lůžku.

• načítám...
1608
20.6.13 12:22

@maraida Jéé to zní moc dobře :palec: Škoda že jsou Hořovice tak daleko…84km by se mi před porodem zdolávat nechtělo :?

• načítám...
788
23.6.13 09:51

Ahoj děvčata, přeji vám krásnou neděli :kytka:.
Tak jak se vám všem daří? Kdo čeká tento týden kontrolu? Já jdu ve čtvrtek poprvé do poradny pro těhotné a bude téměř po třech týdnech od poslední, tak se už nemůžu dočkat :dance:.

• načítám...
14367
23.6.13 11:38

:mavam:
Také přeji krásnou neděli. U nás je docela hnusně, zataženo a poprchává :(
já jedu v úterý na UTZ.

• načítám...
1054
23.6.13 13:10

Ahoja. ja tedy dost valcim s vedrem. :( Nesnasim ho a ted jeste dvakrat hur. Takze mi je bud blivno, nebo se mi mota skeble ze bych sebou svihla. Achjo a to je teprve prvni letni den :zed:

Jinak damy mame uzavreny chlivek :) Tak hura kecat tam. Admini nam tam prekopiruji co jsme doposud nakecaly
 https://www.emimino.cz/…014/diskuse/

• načítám...
23.6.13 13:24

Ahoj holky, tak já se taky přidám… TP zatím 3. ledna :potlesk: a ve čtvrtek jdu na screening :)

• načítám...
1374
23.6.13 14:54

Ahoj holky muzu taky mezi vás? Ja mam TP 23.1. Dnes končím 10 tt. Jinak jsem tehu přes umělé oplodnění tak jsem u doktora furt. Tet jdu v úterý na odběr krve a pro prukazku.

• načítám...
1054
23.6.13 15:04

@sonator Vitej u nas :) To jsi skoro stejne jako ja :) Idealne se pridej do uavrene skupiny. :mavam:

• načítám...
1374
23.6.13 15:29

@Mad Silence us jsem poslala žádost tak budu čekat má schválení :mrgreen:

• načítám...
20821
23.6.13 16:45

Diskuze byl na žádost uzammčena a nyní pokračuje v uzavřené skupině Ledňátka 2014.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí