Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, zdravím Vás, snad se k Vám můžu také přidat ![]()
Měla bych být teď 7+5 podle menstruace. Včera jsem byla na první prohlídce a bylo už srdíčko, tak jsem měla hrooznou radost.
Všem držím palečky a kdyby se tu náhodou našla nějaká prvorodička(nemusí být) z Prahy, ráda poznám
![]()
Příspěvek upraven 20.06.13 v 10:07
@ZuzkaaD v prvnim tehotenstvi jsem se koupala klidne i na prehrade (kde jsem vedela, ze je voda „cista“ nezarostrla sinicema atak) Takze pokud mas jistotu, ze je voda v pohode tak bud taky a uzivej si. Vedro je hrozne. ![]()
@Caprica Ahoj kocko vitej mezi nami
Tak tfuj tfuj tfuj at to ted uz vsechny dotahnem do konce!
Taky jsem z prahy ale uz jedno piskle mam.) Kdyztak pisni SZ ![]()
@Mad Silence No je to síla, a bez bazénu si to nedovedu představit, jsem šílenej vodomil…
Tak děkuji za rady, vycházky mám od 13 a bazén u mamky, tak ještě chvíli a hurá na to!!! ![]()
@Honska píše:
Tak dámy, je to definitivní, včera jsme ještě s partnerem zašli do nemocnice v Budějovicích a pan doktor potvrdil, že mimi opravdu odumřelo…v pátek mě čeká revize.. naštěstí mám oporu ve všech lidech kolem a hlavně mám skvělého muže.. mějte se krásně a hodně štěstí
no tak to je mi moc líto
musí to být hrozné, ale příště to už určitě výjde a mimi bude na 100% zdravé
![]()
je moc důležité, že máš kolem sebe lidi co tě podrží, tak se pořádně vyplakej, nedrž to v sobě, ono to jednou přebolí a pak už bude zase líp ![]()
@Caprica píše:
Ahoj holky, zdravím Vás, snad se k Vám můžu také přidat
Měla bych být teď 7+5 podle menstruace. Včera jsem byla na první prohlídce a bylo už srdíčko, tak jsem měla hrooznou radost, prtž jsem se strašně bála, v minulém roce jsem prošla dvěma potraty kvůli bun. imunitě
Všem držím palečky a kdyby se tu náhodou našla nějaká prvorodička(nemusí být) z Prahy, ráda poznám![]()
ahoj vítej
teď už donosíš mimi určitě
tak přeji hodně štěstí
@Mad Silence no musíš asi jak vytváříš novou skupinu tam někde napsat adminům, že si přeješ skupinu uzavřít, já už si to přesně nepamatuju, protože jsem to dělala jednou už je to nějaký čas a teď to vytváření nové skupiny může být jiné.
Ahoj holky…moc děkuji za názory. Každopádně se mi termín posunul z 12.1.2014 na 23.1. Takže lednové miminko by to mělo býti:) Podle MS jsem teda 10+3 dnes, podle UZ 8+6, jsem si vědoma pozdější ovulace, tudíš jsem počítala, že mimi bude o něco menší-cca o 7 dní, akorát mě zajímalo, když lékaž už všude píše, že jsem 8+5 jestli to počítá od MS nebo stáří plodu. Včera večer jsem sedla ještě ke kalendáři a počítala obě varianty. A jelikož jsem si dělala ovulační testy, přikláním se k tomu, že počítá 8+5 celé těhu, ne jen ten plod. Uvidíme, hlavně, že mimi roste
Jinak už doma jedno dítko mám, Jakuba v červenci mu budou dva roky. Nevím, jestli tímo příspěvkem budu považována jako „vetřená“ mezi vás, ale byla bych ráda, pokud ne- krásné těhulkování a těm, co to nevyšlo držím pěstičky!!!
Ahoj, pořád Vás tu pročítám a ne a ne se odhodlat se taky zaregistrovat a prihlasit. Jsem po IVF - KET a jsem poprvé těhotná, tak se zatím stále rozkoukávám. Termín porodu mi vypočítali na 14.1. a pořád se rozhoduji, kam se přihlásím do porodnice - jsem z Prahy. Nemáte nějaké rady??
Doufám, že mě mezi sebe ještě vezmete ![]()
Ahojky Madlucho, tak to moc gratuluju k miminku v bříšku, vítej mezi náma
ohledně porodnic v Praze neporadím, jsem moravačka ![]()
X-333 no rozhodně zůstaň s náma ![]()
A máš už fotečku? Já byla na ultrazvuku už 3× a je vždycky strašně hezký srovnávat jak mimi vyrostlo..
Taky tápu nad porodnicema v Praze. Mám ještě tři týdny na rozhodnutí, pokud tedy u všech platí, že se přihlašuje ve 14 týdnu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat