Kopie Ledňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
478
19.6.13 10:59

@maraida Děkuju… :)

• načítám...
116
19.6.13 11:04

Ahoj holky, zdravím Vás, snad se k Vám můžu také přidat :kytka:
Měla bych být teď 7+5 podle menstruace. Včera jsem byla na první prohlídce a bylo už srdíčko, tak jsem měla hrooznou radost.
Všem držím palečky a kdyby se tu náhodou našla nějaká prvorodička(nemusí být) z Prahy, ráda poznám :) :mavam:

Příspěvek upraven 20.06.13 v 10:07

• načítám...
1054
19.6.13 11:06

@ZuzkaaD v prvnim tehotenstvi jsem se koupala klidne i na prehrade (kde jsem vedela, ze je voda „cista“ nezarostrla sinicema atak) Takze pokud mas jistotu, ze je voda v pohode tak bud taky a uzivej si. Vedro je hrozne. :cert:

• načítám...
1054
19.6.13 11:07

@Caprica Ahoj kocko vitej mezi nami :) Tak tfuj tfuj tfuj at to ted uz vsechny dotahnem do konce!
Taky jsem z prahy ale uz jedno piskle mam.) Kdyztak pisni SZ :kytka:

• načítám...
478
19.6.13 11:41

@Mad Silence No je to síla, a bez bazénu si to nedovedu představit, jsem šílenej vodomil… :lol: Tak děkuji za rady, vycházky mám od 13 a bazén u mamky, tak ještě chvíli a hurá na to!!! :dance:

• načítám...
3807
19.6.13 13:07
@Honska píše:
Tak dámy, je to definitivní, včera jsme ještě s partnerem zašli do nemocnice v Budějovicích a pan doktor potvrdil, že mimi opravdu odumřelo… :,( v pátek mě čeká revize.. naštěstí mám oporu ve všech lidech kolem a hlavně mám skvělého muže.. mějte se krásně a hodně štěstí :srdce:

no tak to je mi moc líto :hug: :hug: :hug: :hug: musí to být hrozné, ale příště to už určitě výjde a mimi bude na 100% zdravé :hug: :hug:
je moc důležité, že máš kolem sebe lidi co tě podrží, tak se pořádně vyplakej, nedrž to v sobě, ono to jednou přebolí a pak už bude zase líp :srdce:

• načítám...
3807
19.6.13 13:09
@Caprica píše:
Ahoj holky, zdravím Vás, snad se k Vám můžu také přidat :kytka:
Měla bych být teď 7+5 podle menstruace. Včera jsem byla na první prohlídce a bylo už srdíčko, tak jsem měla hrooznou radost, prtž jsem se strašně bála, v minulém roce jsem prošla dvěma potraty kvůli bun. imunitě :(
Všem držím palečky a kdyby se tu náhodou našla nějaká prvorodička(nemusí být) z Prahy, ráda poznám :) :mavam:

ahoj vítej :dance: teď už donosíš mimi určitě :kytka: tak přeji hodně štěstí

• načítám...
3807
19.6.13 13:12

@Mad Silence no musíš asi jak vytváříš novou skupinu tam někde napsat adminům, že si přeješ skupinu uzavřít, já už si to přesně nepamatuju, protože jsem to dělala jednou už je to nějaký čas a teď to vytváření nové skupiny může být jiné.

• načítám...
1230
19.6.13 13:18

Ahoj holky…moc děkuji za názory. Každopádně se mi termín posunul z 12.1.2014 na 23.1. Takže lednové miminko by to mělo býti:) Podle MS jsem teda 10+3 dnes, podle UZ 8+6, jsem si vědoma pozdější ovulace, tudíš jsem počítala, že mimi bude o něco menší-cca o 7 dní, akorát mě zajímalo, když lékaž už všude píše, že jsem 8+5 jestli to počítá od MS nebo stáří plodu. Včera večer jsem sedla ještě ke kalendáři a počítala obě varianty. A jelikož jsem si dělala ovulační testy, přikláním se k tomu, že počítá 8+5 celé těhu, ne jen ten plod. Uvidíme, hlavně, že mimi roste :) Jinak už doma jedno dítko mám, Jakuba v červenci mu budou dva roky. Nevím, jestli tímo příspěvkem budu považována jako „vetřená“ mezi vás, ale byla bych ráda, pokud ne- krásné těhulkování a těm, co to nevyšlo držím pěstičky!!!

• načítám...
32
19.6.13 13:39

Ahoj, pořád Vás tu pročítám a ne a ne se odhodlat se taky zaregistrovat a prihlasit. Jsem po IVF - KET a jsem poprvé těhotná, tak se zatím stále rozkoukávám. Termín porodu mi vypočítali na 14.1. a pořád se rozhoduji, kam se přihlásím do porodnice - jsem z Prahy. Nemáte nějaké rady?? :) Doufám, že mě mezi sebe ještě vezmete :hug:

• načítám...
3807
19.6.13 13:43

Ahojky Madlucho, tak to moc gratuluju k miminku v bříšku, vítej mezi náma :palec: ohledně porodnic v Praze neporadím, jsem moravačka ;)
X-333 no rozhodně zůstaň s náma :)

• načítám...
9133
19.6.13 13:43

@madlucha určitě jj, vítej mezi námi :kytka:

• načítám...
32
19.6.13 13:53

A máš už fotečku? Já byla na ultrazvuku už 3× a je vždycky strašně hezký srovnávat jak mimi vyrostlo..

• načítám...
182
19.6.13 13:55

Taky tápu nad porodnicema v Praze. Mám ještě tři týdny na rozhodnutí, pokud tedy u všech platí, že se přihlašuje ve 14 týdnu.

• načítám...
9133
19.6.13 13:56

@madlucha s výběrem porodnice nepomůžu, jsem také z moravy

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital