Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@marvcel
velmi Tě obdivuji
já mám velkou potřebu se „chlubit“ ale ještě čekám na potvrzení - to snad přijde zítra a pak už to pustíme do světa, mám ty reakce ráda
Ale třeba naše sousedka, na mě včera koukala a říkala : „Ty jsi určitě v tom…to je jasný, máš úplně jiný oči“ Dělala jsem překvapenou, že ví asi víc než já, ale ta to na mě takhle poznala i u prvního, takže, já bych to tajit takhle dlouho určitě nezvládla…
Budu držet palce, aby to u Vás vyšlo jak si přeješ ![]()
Já mám také potřebu chlubit se tím, mám ráda následné reakce, samozřejmě ty pozitivní, ale s negativními jsem se ani nesetkala. Naopak mám dojem, že přítel nemá potřebu se tou radostnou novinou chlubit, ale tak chlapi to mají jinak než my ženský.
@sabulator taky se těším na chlubení a asi to do toho 12tt nevydržím, ve čtvr. jdu k dr.,tak, jestli to bude vše v pohodě, tak to asi někomu řeknu ![]()
Holky tak to já už jsem to všem dávno řekla, manželovi dokonce ukápla slza dojetím, to jsem fakt nečekala
Syn měl radost taky, pořád se o miminku bavíme, dokonce mi i namaže břicho ( když si vzpomenu ), moje rodina měla hroznou radost a Jeňova (manža) rodina měla taky radost, ikdyž moc to nedávali najevo no. Takže mám pěkný odezvy
Já bych to právě nedokázala dlouho tajit
![]()
Jinak u mého dr se za normální ult fotku platí 50 kč a za tu 3D jsem platila 100 kč.
@geegoun takže zítra od tebe čekáme jen samé dobré zprávičky ju?
Ahoj holky,
minulý týden nějak nebyla nálada sem kouknout, měla jsem problémy a vypadalo bledě, v sobotu 8. jsem začala trochu krvácet a v pondělí na kontrole nebylo na ultrazvuku skoro nic vidět, srdíčko žádné, další kontrola v pátek, už jsem byla skoro smířená s tím, že mimi asi nebude a v pátek bylo vidět mimi i srdíčko, takže snad to bude dobrý, každopádně mimi je menší než podle MS, na další kontrolu jdu za čtrnáct dní.
@geegoun držím pěsti zítra na kontrolu.
@linn07 no hlavní je, že už pak bylo vidět mimčo i se srdíčkem, tak teď už to bude dobrý, neboj, a ovulku víš kdy si měla? Já jsem měla ovu až 30 DC, hlídala jsem si to, naštěstí to dr bere v potaz… A u tebe je to asi podobný Linn.
Ahoj, máme za sebou kontrolu v 10. týdnu. Včera jsme byli i s mužem na utz… nechápu. Nebylo vidět srdíčko.. Mám přijít za dva dny znovu. Setkali jste se s tím někdy??? je možné aby srdeční činnost prostě někdy nebyla vidět. Doktor řekl, že z jednoho ultrazvuku nechce vyvozovat závěry, přesto jsem probrečela celý večer ![]()
@Honska píše:
Ahoj, máme za sebou kontrolu v 10. týdnu. Včera jsme byli i s mužem na utz… nechápu. Nebylo vidět srdíčko.. Mám přijít za dva dny znovu. Setkali jste se s tím někdy??? je možné aby srdeční činnost prostě někdy nebyla vidět. Doktor řekl, že z jednoho ultrazvuku nechce vyvozovat závěry, přesto jsem probrečela celý večer
Děkuju. Byla jsem na stejným utz, kde bylo v 7. tt vidět. Nějak vnitřně cítím, že je to prostě konec. Příroda to má tak nějak zařízené. Samozřejmě jsem to vykecala úplně všude, kde to šlo. Měla jsem strašnou radost… ![]()
@Honska píše:
Děkuju. Byla jsem na stejným utz, kde bylo v 7. tt vidět. Nějak vnitřně cítím, že je to prostě konec. Příroda to má tak nějak zařízené. Samozřejmě jsem to vykecala úplně všude, kde to šlo. Měla jsem strašnou radost…
Tomu rozumím, také jsem to lidem okolo sebe řekla i za tu cenu, že bych to potom každému musela vysvětlovat. Beru to tak, že co se má stát, to se stejně stane. Je pravda, že většinou, když srdíčko bylo a na další kontrole ne, tak je to špatné, ale jak řekl tvůj gynekolog, tak z jednoho ultrazvuku se nedá soudit. Mám kamarádku, která byla ve stejné situaci a už ji poslali na vyčištění. Nechala si na svoji žádost udělat v nemocnici ještě jeden ultrazvuk a srdíčko bylo jako zvon. Dnes má 4 letého kloučka. Drž se, budu na tebe myslet, ať to dobře dopadne
.
@Honska Ahoj
No také bych ještě nepropadala smutku…nemusí to nic znamenat… držím palce a drž se ![]()
Ahoj holky… tak to dobře dopadlo!!! Miminko je podle ultrazvuku 7+4 a podle MS 8+1, takže dobré
Neskutečně se mi ulevilo!!! Přidávám fotečku z dneška a taky tu co jsme vyfotili, když jsem konečně měla Dvě krásné čárky
Jo a
bilo krásně :ú byla jsem skoro dojatá… ![]()
Na další kontrolu jdu bohužel a až 24.7. protože mají u nás na gyndě dovolenou
To mě trochu mrzí…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat