Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Mad Silence já nevím, jak můj říkal, to je asi z jakéhosi sentimentu
Já nevím, ráda bych měla věcičky ne neutrální
a navíc se ráda připravím na mimiško jako holčičku nebo kluka.
Nemám jediný důvod si to nenechat říct.
Jednou se to člověk stejně dozví.
![]()
@geegoun v ramci stehovani jako prvni muz zabalil vahu takze ne
v pravnim jsem rpipbrala 25kg a slo dolu 5 takze tise doufam, ze tentokrat nepriberu ![]()
No já při prvním přibrala 15kg a dolů šlo všechno, jen 10kg jsem nechala v porodnici,,,ale nepamatuji si, jestli to šlo už takhle za začátku
tak uvidíme…
Mátě taky pocit, že se začínáte kulatit??? Já myslela, že se mi břicho začně dělat až na podzim, ale už teď ho mám pořád nafouknutý a roste mi i zadek… asi budu jako koule ![]()
@Honska píše:
Mátě taky pocit, že se začínáte kulatit??? Já myslela, že se mi břicho začně dělat až na podzim, ale už teď ho mám pořád nafouknutý a roste mi i zadek… asi budu jako koule
Ahoj
no takový pocit, přesně mám… byla jsem sice docela vyhublá když jsem otěhotněla tak se tělo asi obaluje, ale nevím nevím kam to půjde… Ale co, hlavně, že bude mimísek zdraví, kila se pak nějak shodí…
A jak jste na tom s kontrolami? Jde někdo dnes?
Ja teda rozhodne jo
Kalhoty co mam bezne uz me tlaci
Tak doufam, ze to je fakt jen ten pupek a kila nahoru moc nepujdou.
Ahoj holky,
podle prvního dne poslední mensturace jsem v 9+5 a podle ultrazvuku v 8+5. Bříško se mi zdá trošku povyrostlo
. Možná to bude taky tím, že hodně jím a jsem štíhlá, takže kde jaké sousto je na mě hned poznat ![]()
Ahoj, vítám nově příchozí
.
Já jsem v těhotenství nabrala 14kg a 11 nechala v porodnici a pak už dolů nic nešlo. Teď mam tak kilo na víc a přijdu si jen, jako mírně nafouklá. Také jsem zvědavá, kolik to bude tentokrát.
@geegoun kdy plánuješ jít na kontrolu?
@Rostlinka Úterý nebo pátek…podle nedočkavosti… ![]()
Už jsem asi jediná, kdo nemá těhotenství potvrzené, že? No snad to dopadne dobře, dnes mám šílenou náladu
všechno mi vadí, nic se mi nechce… chystáme se teď na procházku, tak doufám, že se to trochu zlepší ![]()
@sabulator Vítám Tě
už je nás tu celkem dost
trochu ztrácím přehled, ale nevadí, alespoň bude stále co číst ![]()
@geegoun píše:
@Rostlinka Úterý nebo pátek…podle nedočkavosti…![]()
Už jsem asi jediná, kdo nemá těhotenství potvrzené, že? No snad to dopadne dobře, dnes mám šílenou náladu
@sabulator Vítám Těvšechno mi vadí, nic se mi nechce… chystáme se teď na procházku, tak doufám, že se to trochu zlepší
už je nás tu celkem dost
trochu ztrácím přehled, ale nevadí, alespoň bude stále co číst
Určitě bude vše v pořádku
, už se nemůžu dočkat, až sem dáš fotku s miminkem. Budu na tebe myslet
.
Nás čeká kontrola v pondělí. Jdeme i s přítelem… tak jsem zvědavá. Chodí s vámi partner až do ordinace? ![]()
@Rostlinka
Ty jsi zlatá, děkuji… Také se těším, myslím, že když to všechno dobře dopadne, mohla bych odcházet nejen s fotkou, ale i s průkazkou…snad…
@Honska Na kontroly chodím sama, manžel se mnou půjde až na velký ultrazvuk ve 20tt
minule to pro něj byl životní zážitek ![]()
@geegoun tak to ti zavidim
Muz smenou byl na utz ve 20tt a byl temer zhnusen. Vickrat by nesel. ![]()
Mno semnou celkove hormony teda cloumaji solidne a pozitri zacinam treti mesic ![]()
@Mad Silence Tvůj přítel Tvé těhotenství moc neprožívá, že?
Moc mě to mrzí, musí to být těžké, bez podpory partnera, ale zvládla jsi to už jednou… Miminko Ti to pak všechno vynahradí ![]()
Díky za tu tabulku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat