Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zuzie Ahoj
jsem moc ráda, že Tě tady zase vidím
moc děkuji za podporu
a gratuluji ke zdravému miminku - fotka je krásná!!! Vypadá to, že máš velmi pečlivého gynekologa ![]()
Už se těším na fotku pupíku, mám to totiž úplně stejně - sice jsem už 2kg přibrala, ale to břicho…neskutečný ![]()
Díky, no mě taky dojal, vůbec jsem nečekala, že už tak brzy uvidím miminko přes 3D, bylo to nádherný ![]()
Jinak přítel se mnou nechodí až do ordinace. Čekal v čekárně i s mojí mamkou. Jinak na ultrazvuku se byli podívat oba dva ![]()
@sabulator píše:
Holky, kolik platíte za fotku z ultrazvuku?
Ahoj, no já za fotku z ultrazvuku od svého gynekologa neplatím nic, jen klasických 30Kč
a z toho velkého ve 20tt bohužel fotku nemám, nějak jsem si o ni zapomněla říct, ale tentokrát na to budu myslet ![]()
@sabulator je to různý, někdo platí 50kč někdo 100kč. Já jdu ve čtvr.,tak jsem zvědavá
Holky jak u Vás vůbec dopadlo oznamování těhotenství? Vím, že některé čekaly, až to bude potvrzené? Byla radost? Nebo jste to stále ještě někdo neřekl?
@geegoun já jsem ještě nikomu nic neřekla, čekám do 12tt, až je to nejhorší pryč
@marvcel No tak to Tě obdivuji!!! A to na Tobě není nic poznat? Jak dlouho tedy ještě budeš čekat?
@geegoun dnes jsem 9+0 a břicho trošku mám, ale maskuju to. Děcka by si hrozně přáli, abych měla mimčo, ale nechci, aby se třeba něco stalo a oni pak byli smutní. Tak snad to ještě vydržím 3 týdny mlčet ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat