Kopie Ledňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
182
18.6.13 19:39

@geegoun To je krásné, moc Ti gratuluji. Já na první kontrole byla 27.5. a mám jít zase až 25.6., přijde mi to jako věčnost, to čekání. Chtěla bych drobka zase vidět :) Krásné fotky :palec:

• načítám...
182
18.6.13 19:40

@geegoun pěkné tetování :dance:

• načítám...
1608
18.6.13 19:53

@sabulator Děkuji ;)

No já to mám za 5 týdnů. což mi přijde hrozně dlouhé… :(

• načítám...
1230
18.6.13 21:49

Holky nerada Vám sem lezu, ale potřebovala bych názor některé z Vás. Zkusím zkráceně…podle MS jsem dneska 10+2, dneska UZ -plod má 22mm, odpovídá 8+5. Posunul se mi tudíž i termín porodu o 11dní. Mě by spíš zajímalo, jestli těch 8+5 počítají stáří plodu nebo těhotenství. Všude se totiž podivují o kolik se mi to posunulo a že je plod menší. Pokud by to bylo stáří plodu, odpovídá mi to, pokud by to bylo stáří těhotenství, tak v tom začínám mít guláš:) Chtěla bych po Vás, jestli některá jste dejme tomu stejně jak já 10+2(dle MS) a ví kolik jí měří miminko a kterému týdnu mimi odpovídá, nebo někdo 8+5tt (dle MS)a má teď novou fotku s délkou. Abych mohla porovnat…díky! :kytka:

• načítám...
3807
18.6.13 22:48

@Honska jejej, tak třeba se fakt srdíčko ještě ukáže za dva dny, asi bych z toho byla taky přejetá, ale počkej do dalšího ult, no je fakt, že co se má stát, se stane, tak ti moc přeji, aby to přece jen dobře dopadlo :hug: :hug: :hug:
@geegoun no tak to je super :dance: :palec: moc blahopřeju ke zdravé fazolce ;) tak teď ať jen pěkně roste :D mám z tebe radost :dance:

• načítám...
1054
19.6.13 01:12

@geegoun moc gratuluju :) Fazolka paradni :kytka: a neboj kontrolu mam az 24.7. :/ je to daaaaleko :)

@X-333 Ahoj, jestli jsi ted 8+5 tak by jsi mela mit termin taky lednovy ne? a myslim, ze i kdyz by jsi mela zacatek unora tak se nikdo nebude zlobit a vezmem te mezi nas kecalky :)
S tou velikosti mam spis opacnou zkusenost- mala byla podle utz tusim o 14dni vetsi nez podle vypoctu delaneho na zacatku tehotenstvi.
K tomu pocitani, doktori tam vzdy neco pocitaji navic. Takze kdyz jsem ted byla u dr, a rikala, ze cvrcek odpovida 8+2 a pak to pocitala i podle pravdepodobneho cyklu tak to sedelo (rikala jsem ji, kdy si myslim ze byla ovulace a vychazi to) takze je klidne mozne, ze jsi mela ovulaci rposte pozdeji. Klidne na konci cyklu i to se stava a pak to podle MS proste nesedi. Urcite se rid odhadem dle utz a pokud cvrcek roste tak se nestresuj :hug:

Holky potrebuju proadit. Ja porad nejak nemuzu prijit na to, jak zalozit uzavrenou skupinu. Mate nekdo zkusenost?

Jinak ja se dnes dozvedela, ze velmi blizky clovek ma nador na mozku s minimalni sanci na lecbu tak je mi dost ouzko :,(

• načítám...
1608
19.6.13 07:56

@Zuzie Děkuji :hug:

@Mad Silence S tou uzavřenou skupinou bych se obrátila na adminy, měly by poradit, popř. rovnou uzavřít…
To máme kontrolu ve stejný den ;) Alespoň v tom nejsem sama… a kdy si byla na poslední kontrole?
S tím blízkým je mi to líto, ale prožívám něco podobného, život holt plyne a lidé se nejen rodí, ale bohužel i odcházejí :( Tak si říkám, že měl krásný život a teď se prostě rozhodl odejít… Drž se :kytka:

@X-333 Jinak souhlasím s @Mad Silence ty termíny se rozchází podle toho kdy byla ovulace a ta může být kdykoli…U výpočtu podle MS se počítá s tím, že ovu byla 14-15 DC, a pokud to bylo jinak tak se to pak rozchází… Já mám rozdíl 5 dní…ono i nějakou dobu trvá, než se vajíčko oplodní, klidně i den dva, než tam dojde k opravdovému otěhotnění… Moje zkušenost z prvního těhu je ale taková, že se mi to také asi o 6 dní rozcházelo, ale cvrček se nakonec narodil přesně na termín vypočítaný podle MS… Jinak souhlasím, s tím, že pokud chceš zůstat a debatit s námi, jsem pro ;) Ať Ti prcek hezky roste… :hug:

• načítám...
788
19.6.13 08:44
@geegoun píše:
Ahoj holky… tak to dobře dopadlo!!! Miminko je podle ultrazvuku 7+4 a podle MS 8+1, takže dobré :dance: :dance: :dance: Neskutečně se mi ulevilo!!! Přidávám fotečku z dneška a taky tu co jsme vyfotili, když jsem konečně měla Dvě krásné čárky :hug: Jo a :srdce: bilo krásně :ú byla jsem skoro dojatá… :lol:Na další kontrolu jdu bohužel a až 24.7. protože mají u nás na gyndě dovolenou :zed: To mě trochu mrzí…

Perfektní zprávy!! Moc gratuluji, krásná fotečka :srdce:.

• načítám...
5241
19.6.13 09:46

Tak dámy, je to definitivní, včera jsme ještě s partnerem zašli do nemocnice v Budějovicích a pan doktor potvrdil, že mimi opravdu odumřelo… :,( v pátek mě čeká revize.. naštěstí mám oporu ve všech lidech kolem a hlavně mám skvělého muže.. mějte se krásně a hodně štěstí :srdce:

• načítám...
478
19.6.13 09:48

Ahoj holky, všem gratuluji k dobrým zprávám, nějak ten internet nestíhám… :kytka:

Jinak mám taky dotaz…Co v těhlech vedrech, kdo máte bazén doma, normálně se koupete, ne??? :think:

• načítám...
788
19.6.13 10:25
@Honska píše:
Tak dámy, je to definitivní, včera jsme ještě s partnerem zašli do nemocnice v Budějovicích a pan doktor potvrdil, že mimi opravdu odumřelo… :,( v pátek mě čeká revize.. naštěstí mám oporu ve všech lidech kolem a hlavně mám skvělého muže.. mějte se krásně a hodně štěstí :srdce:
:hug: Tak to mě opravdu moc mrzí, ať je to brzy za vámi :hug:.
  • načítám...
1054
19.6.13 10:35

@Honska Drz se! Je moc dobre, ze mas kolem lidi kteri te podrzi :hug:

@geegoun mno musime zalozit uplne novou diskusi se stejnym nazvem ktera bude uzavrena a to je prave problem. Zalozit novou diskusi zvladnu ale nejak nemuzu najit jak ji zamknout. :pocitac:
Na kontrole jsem byla 11.6. a puvodne jsem mela jit 19.7. coz jsem musela presunout, budem na tabore :) ale 15.7. jdu na screening takze vlastne taky kontrola :mrgreen:

• načítám...
14367
19.6.13 10:54

@geegoun moc gratuluju :kytka:

• načítám...
14367
19.6.13 10:57

@Honska to je mi moc líto :,( :hug:
Já to mám zatím taky tak trochu nejisté,Dr.se to moc nezdá. Srdíčko sice bije, ale prý pomalu :( Každý týden jezdím na UTZ, tak uvidím…buď to prcek vybojuje nebo to bohužel vzdá…

• načítám...
14367
19.6.13 10:58

@ZuzkaaD koupu se v bazénu bez omezení ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+