Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@geegoun To je krásné, moc Ti gratuluji. Já na první kontrole byla 27.5. a mám jít zase až 25.6., přijde mi to jako věčnost, to čekání. Chtěla bych drobka zase vidět
Krásné fotky ![]()
@sabulator Děkuji ![]()
No já to mám za 5 týdnů. což mi přijde hrozně dlouhé… ![]()
Holky nerada Vám sem lezu, ale potřebovala bych názor některé z Vás. Zkusím zkráceně…podle MS jsem dneska 10+2, dneska UZ -plod má 22mm, odpovídá 8+5. Posunul se mi tudíž i termín porodu o 11dní. Mě by spíš zajímalo, jestli těch 8+5 počítají stáří plodu nebo těhotenství. Všude se totiž podivují o kolik se mi to posunulo a že je plod menší. Pokud by to bylo stáří plodu, odpovídá mi to, pokud by to bylo stáří těhotenství, tak v tom začínám mít guláš:) Chtěla bych po Vás, jestli některá jste dejme tomu stejně jak já 10+2(dle MS) a ví kolik jí měří miminko a kterému týdnu mimi odpovídá, nebo někdo 8+5tt (dle MS)a má teď novou fotku s délkou. Abych mohla porovnat…díky! ![]()
@Honska jejej, tak třeba se fakt srdíčko ještě ukáže za dva dny, asi bych z toho byla taky přejetá, ale počkej do dalšího ult, no je fakt, že co se má stát, se stane, tak ti moc přeji, aby to přece jen dobře dopadlo
![]()
@geegoun no tak to je super
moc blahopřeju ke zdravé fazolce
tak teď ať jen pěkně roste
mám z tebe radost ![]()
@geegoun moc gratuluju
Fazolka paradni
a neboj kontrolu mam az 24.7. :/ je to daaaaleko ![]()
@X-333 Ahoj, jestli jsi ted 8+5 tak by jsi mela mit termin taky lednovy ne? a myslim, ze i kdyz by jsi mela zacatek unora tak se nikdo nebude zlobit a vezmem te mezi nas kecalky ![]()
S tou velikosti mam spis opacnou zkusenost- mala byla podle utz tusim o 14dni vetsi nez podle vypoctu delaneho na zacatku tehotenstvi.
K tomu pocitani, doktori tam vzdy neco pocitaji navic. Takze kdyz jsem ted byla u dr, a rikala, ze cvrcek odpovida 8+2 a pak to pocitala i podle pravdepodobneho cyklu tak to sedelo (rikala jsem ji, kdy si myslim ze byla ovulace a vychazi to) takze je klidne mozne, ze jsi mela ovulaci rposte pozdeji. Klidne na konci cyklu i to se stava a pak to podle MS proste nesedi. Urcite se rid odhadem dle utz a pokud cvrcek roste tak se nestresuj ![]()
Holky potrebuju proadit. Ja porad nejak nemuzu prijit na to, jak zalozit uzavrenou skupinu. Mate nekdo zkusenost?
Jinak ja se dnes dozvedela, ze velmi blizky clovek ma nador na mozku s minimalni sanci na lecbu tak je mi dost ouzko ![]()
@Zuzie Děkuji ![]()
@Mad Silence S tou uzavřenou skupinou bych se obrátila na adminy, měly by poradit, popř. rovnou uzavřít…
To máme kontrolu ve stejný den
Alespoň v tom nejsem sama… a kdy si byla na poslední kontrole?
S tím blízkým je mi to líto, ale prožívám něco podobného, život holt plyne a lidé se nejen rodí, ale bohužel i odcházejí
Tak si říkám, že měl krásný život a teď se prostě rozhodl odejít… Drž se ![]()
@X-333 Jinak souhlasím s @Mad Silence ty termíny se rozchází podle toho kdy byla ovulace a ta může být kdykoli…U výpočtu podle MS se počítá s tím, že ovu byla 14-15 DC, a pokud to bylo jinak tak se to pak rozchází… Já mám rozdíl 5 dní…ono i nějakou dobu trvá, než se vajíčko oplodní, klidně i den dva, než tam dojde k opravdovému otěhotnění… Moje zkušenost z prvního těhu je ale taková, že se mi to také asi o 6 dní rozcházelo, ale cvrček se nakonec narodil přesně na termín vypočítaný podle MS… Jinak souhlasím, s tím, že pokud chceš zůstat a debatit s námi, jsem pro
Ať Ti prcek hezky roste… ![]()
@geegoun píše:
Ahoj holky… tak to dobře dopadlo!!! Miminko je podle ultrazvuku 7+4 a podle MS 8+1, takže dobré![]()
![]()
Neskutečně se mi ulevilo!!! Přidávám fotečku z dneška a taky tu co jsme vyfotili, když jsem konečně měla Dvě krásné čárky
Jo a
bilo krásně :ú byla jsem skoro dojatá…
Na další kontrolu jdu bohužel a až 24.7. protože mají u nás na gyndě dovolenou
To mě trochu mrzí…
Perfektní zprávy!! Moc gratuluji, krásná fotečka
.
Tak dámy, je to definitivní, včera jsme ještě s partnerem zašli do nemocnice v Budějovicích a pan doktor potvrdil, že mimi opravdu odumřelo…
v pátek mě čeká revize.. naštěstí mám oporu ve všech lidech kolem a hlavně mám skvělého muže.. mějte se krásně a hodně štěstí ![]()
Ahoj holky, všem gratuluji k dobrým zprávám, nějak ten internet nestíhám… ![]()
Jinak mám taky dotaz…Co v těhlech vedrech, kdo máte bazén doma, normálně se koupete, ne??? ![]()
@Honska píše:
Tak dámy, je to definitivní, včera jsme ještě s partnerem zašli do nemocnice v Budějovicích a pan doktor potvrdil, že mimi opravdu odumřelo…v pátek mě čeká revize.. naštěstí mám oporu ve všech lidech kolem a hlavně mám skvělého muže.. mějte se krásně a hodně štěstí
@Honska Drz se! Je moc dobre, ze mas kolem lidi kteri te podrzi ![]()
@geegoun mno musime zalozit uplne novou diskusi se stejnym nazvem ktera bude uzavrena a to je prave problem. Zalozit novou diskusi zvladnu ale nejak nemuzu najit jak ji zamknout. ![]()
Na kontrole jsem byla 11.6. a puvodne jsem mela jit 19.7. coz jsem musela presunout, budem na tabore
ale 15.7. jdu na screening takze vlastne taky kontrola ![]()
@Honska to je mi moc líto
![]()
Já to mám zatím taky tak trochu nejisté,Dr.se to moc nezdá. Srdíčko sice bije, ale prý pomalu
Každý týden jezdím na UTZ, tak uvidím…buď to prcek vybojuje nebo to bohužel vzdá…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat