Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Honska No snad ano… Je pravda, že první těhotenství bylo velmi klidové, teď mám doma 13kilového prcka, kterého občas poponesu, a moc času na polehávání také není, tak snad to bude všechno v pohodě ale díky ![]()
@geegoun píše:
@Rostlinka To je parádní velká gratulacei Tobě @maraida
Samé dobré zprávy, to je dobře…
Holky mě stále pobolívá břicho, nebo tedy spíše podbřišek, taková tupější bolest, není silná, ale cítím to tak nějak v průběhu dne… máte to také některá?
Díky
, já tedy podbřišek necítím téměř vůbec. S první dcerou jsem měla první dva měsíce bolesti jako při menstruaci. Takže také myslím, že je to normální. Kdy jdeš na kontrolu, myslím příští pátek?
Která z vás holky má v nejbližších dnech kontrolu? Ať můžeme držet palce
.
@geegoun tak to máme samé tahám plus 10 kilovou dceru a docela dost často mě bolí podbříšek u prvního těhu jsem takové pichání neměla ![]()
Gratuluju ke kontrolam
Bezva ze fazolky pekne rostou.
Podbrisek me boli docela dost. Taky semo tamo tahan 12ti kiloveho vzteklouna
navic chodim do prace takze jsem dost utahana.
Ko mam zitra tak jsem docela nervozni jestli teda jo nebo ne ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenosti se špiněním. Před 14 dni jsem lehce špinila, jen takový narůžovělý výtok, doktorka mi dělala uz a mimi v pořádku, ale měla jsem tam malý hematom, pak mi zmizel a dnes opět. mám docela strach, aby bylo vše v pořádku, jsem v 10tt.ve středu jedu na screening, tak doufám, že vše bude o. k. ![]()
Ahoj holky…
Na kontrolu jdu zítra, tak pak dám vědět, jak jsem dopadla. Jinak také podbřišek občas cítím, to bude asi fakt normální… ![]()
@Mad Silence @ZuzkaaD Tak holky moc držím palce, aby se miminkům krásně dařilo a ukázkově rostly
.
@Rostlinka píše:
@Mad Silence @ZuzkaaD Tak holky moc držím palce, aby se miminkům krásně dařilo a ukázkově rostly.
Dobré ránko těhulky
také se připojuji a držím palečky
věřím, že vše bude v pořádku ![]()
Jinak si říkám, že když to bolení má tolik z nás, že to snad bude O. K. asi to chce více odpočívat… Děkuji Vám za odpovědi, jsem hned trochu klidnější
Na kontrolu jdu buď tento pátek, nebo příští týden…podle toho jak moc budu netrpělivá…U nás se totiž neobjednává a když jsem pak volala po té kontrole na gyndu sestřička mi řekla, že když to nebudu moct vydržet, ať přijdu za 14 dní, což bude tento pátek…ale nevím, raději bych asi vydržela, aby se zase neopakovalo zklamání jako minule, kdy jsem byla moc brzo… ![]()
@Market30 Se špiněním zkušenost mám, ale ne s hemetomem…středa už je zítra, tak vydrž a přeptej se tam na to…určitě Ti k tomu něco řeknou, popř. Tě vyšetří a uklidní…budu držet palce ![]()
@sxaxnxdxrxa Ahoj
jsem ráda, že Tě tady vidím, zrovna včera jsem si říkala, že holky ze začátku diskuze se nějak odmlčely…
tak doufám, že se zase připojí… ![]()
@Market30 taky jsem trochu špinila, byla jsem u dr. vše bylo v pohodě, dostala jsem utrogestan a zatím je to dobrý. Hematom jsem neměla, tak nevím.
@Rostlinka @geegoun Holky díky… ![]()
Tak kontrola dopadla skvěle, obě miminka mají 16 mm
, pan doktor si broukal pod fousy, že jsme přímo ukázkové těhotenství
, podle něho jsme tedy 8+0 a hlavně - konečně jsem slyšela srdíčka
to bylo teda něco!!!
Další kontrola 1. července a zároveň ten biochemický rozbor v 10-tém týdnu.
Tak holky, přeji vám také tak povedené kontroly ![]()
@ZuzkaaD píše:
@Rostlinka @geegoun Holky díky…![]()
Tak kontrola dopadla skvěle, obě miminka mají 16 mm
Tak holky, přeji vám také tak povedené kontroly, pan doktor si broukal pod fousy, že jsme přímo ukázkové těhotenství
, podle něho jsme tedy 8+0 a hlavně - konečně jsem slyšela srdíčka
![]()
to bylo teda něco!!!
Další kontrola 1. července a zároveň ten biochemický rozbor v 10-tém týdnu.
Nádhera, gratuluji
.
Ahoj tak se taky hlasim.
Cvrcek ukazkovy odpovida 8+2 a vyfasla jsem rovnou prukazku. ![]()
""http://lbdf.lilypie.com/0rAEp2.png:http://lbdf.lilypie.com/0rAEp2.png. com
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat