Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@maraida To mi doktor taky říkal aže to můžu domítnout, ale pro svůj vlastní klid na to půjdu
@geegoun Mně je 31 a myslím, že to není podle věku, kamarádka na tom taky byla a je jí 25.no tak uvidíme, snad bude vše v pořádku
Já jdu na kombinovaný test 17.6. vše v jeden den, tak jsem zvědavá. Výsledky budou taky hned, což se mi nezdá, k vůli krvi. A mám sebou přinést jen 30kč, což se mi vůbec nezdá.
Ale dost se platí za fotky apod., tak jinde je to asi součástí balíčku no jsem zvědavá, co z toho nakonec vyleze, co zaplatím.
A prý sestra slíbila, že zjistí předběžně co to bude. Jdu tam na konci 12tt, takže by to mohli odhadnout.
To už by se to tam mělo rýsovat. ![]()
Mě je 24, po 35.roku myslím to doktoři doporučují. Nevím přesně tu hranici věku.
Ahoj holky, ja se taky na screening chystám, po druhém těhotenství mám velmi špatnou zkušenost s triple testem, takže jestli vyjde screening dobře, odmítnu ho.
@linn07 a jakou? nenapadá mě, co by se při triple testu mohla stát. Ale četla jsem, že kombinovaný test je v 1.trimestru kvalitnější na odhat než te triple test. Sama nevím, v čem je rozdíl.
@maraida tak to moc gratuluji
.
Já jsem teď dorazila z prohlídky, také máme srdíčko, mám obrovskou radost
. A miminko odpovídá 7+2tt a dostala jsem průkazku
.
Příspěvek upraven 10.06.13 v 16:15
@Rostlinka To je parádní velká gratulace
i Tobě @maraida
Samé dobré zprávy, to je dobře… ![]()
Holky mě stále pobolívá břicho, nebo tedy spíše podbřišek, taková tupější bolest, není silná, ale cítím to tak nějak v průběhu dne… máte to také některá?
Také mě pobolívá břicho, ze začátku to bylo horší, teď už jen občas. To je snad normální ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat