Kopie Ledňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1054
31.5.13 13:08

@geegoun :hug: neboj to bude dobre ale je mi divne, ze to nevidi jednoznacne. Mimodelozniho se moje dr. bala ale jak byla videt dutinka vedela presne jestli je v deloze nebo ne :think: co zajit jeste pro druhy nazor?

@ZuzkaaD moc gratuluju :potlesk: :kytka:

@Randgrid kdyz jsem otehotnale pres Antikoncepcni injekci tak jsme to asi neplanovali… :think:

Nove prichozi vitam :mavam:

• načítám...
478
31.5.13 13:27

@geegoun :hug: To bude ok,,, neboj se! Odpočívej, nic nedělej… :*

• načítám...
64
31.5.13 14:42

Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala, přesně před týdnem jsem objevila // a v pondělí mi to gynekolog potvrdil, datum Ms jsem měla 21.dubna, takže to vypadá na 26.leden :). Srdíčko ještě nebylo, jdu znovu na kontrolu za 14 dní.

• načítám...
788
31.5.13 14:46
@linn07 píše:
Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala, přesně před týdnem jsem objevila // a v pondělí mi to gynekolog potvrdil, datum Ms jsem měla 21.dubna, takže to vypadá na 26.leden :). Srdíčko ještě nebylo, jdu znovu na kontrolu za 14 dní.

Ahoj, vítám tě :kytka:. Tak to máme hodně podobně, já měla PM 19.4., na ultrazvuku jsem byla také v pondělí a kontrola také za 14 dní. Tak držím palce, aby bylo vše ok. :kytka:.

• načítám...
64
31.5.13 14:48

Díky, taky držím pěsti :) u nás to bylo na první pokus, začátkem dubna jsem si nechala odstranit Mirenu, takže jsem docela překvapená, že to šlo tak rychle.

• načítám...
788
31.5.13 14:51
@linn07 píše:
Díky, taky držím pěsti :) u nás to bylo na první pokus, začátkem dubna jsem si nechala odstranit Mirenu, takže jsem docela překvapená, že to šlo tak rychle.

Děkuji, tak to jste šťastní. Nám se podařilo po roce a půl, pořád si na to zvykám.

• načítám...
1608
1.6.13 10:20

@Mad Silence @ZuzkaaD @Rostlinka Ahoj holky :) moc Vám děkuji za podporu…
nakonec mi to nedalo a ještě jsem na tu gyndu zavolala - sestřička je moje známá, tak jsem ji večer cinkla a dost mě uklidnila, že prý ten nález odpovídá době těhotenství, ať to beru, že tam je, ale je to maličké, že to ten doktorův ultrazvuk nezaznamenal…Proto nemohl 100% vyloučit mimoděložní, protože i když tahle dutinka byla v děloze, říkala, že by mohlo být ještě něco mimo, že se to vyloučí, až v té dutince bude něco vidět… :kytka: že to takto prostě prý musí říkat… 8o

No takže se mi zpravila nálada :hug:

@linn07 Vítám Tě tady :) gartuluji k miminku, je super, že se Vám to tak rychle povedlo :palec: jsme na tom velmi podobně, já měla poslední MS 22.4. a termín porodu zatím jen podle MS je 27.1.2014 :srdce: Bylo by fajn, kdyby to vyšlo, protože manžel bude slavit 26.1. 30tiny :kytka: Čekáš první mimčo?

Holky a jak to vypadá s tím uzamčením?

• načítám...
1054
1.6.13 19:53

@geegoun se zamcenim nespecham neb sem porad prichazeji nove duse. Nehlede na to, ze ted nejak nic nestiham :oops: ale bude bude

• načítám...
14367
1.6.13 20:00

Ahoj holky :mavam:
Můžu se k vám taky přidat?// jsem objevila 23.5.,v pondělí jsem byla na krvi a HCG bylo 988. 10.6. jdu na UTZ. Podle mých propočtů bych měla dnes být v 5+4tt a TP 28.1.

• načítám...
788
1.6.13 20:10
@maraida píše:
Ahoj holky :mavam:
Můžu se k vám taky přidat?// jsem objevila 23.5.,v pondělí jsem byla na krvi a HCG bylo 988. 10.6. jdu na UTZ. Podle mých propočtů bych měla dnes být v 5+4tt a TP 28.1.

Ahoj, vítám tě u nás :kytka:, tak to máme stejný den kontroly, už se nemůžu dočkat :).

• načítám...
788
1.6.13 20:11
@geegoun píše:
@Mad Silence @ZuzkaaD @Rostlinka Ahoj holky :) moc Vám děkuji za podporu…
nakonec mi to nedalo a ještě jsem na tu gyndu zavolala - sestřička je moje známá, tak jsem ji večer cinkla a dost mě uklidnila, že prý ten nález odpovídá době těhotenství, ať to beru, že tam je, ale je to maličké, že to ten doktorův ultrazvuk nezaznamenal…Proto nemohl 100% vyloučit mimoděložní, protože i když tahle dutinka byla v děloze, říkala, že by mohlo být ještě něco mimo, že se to vyloučí, až v té dutince bude něco vidět… :kytka: že to takto prostě prý musí říkat… 8o

No takže se mi zpravila nálada :hug:

@linn07 Vítám Tě tady :) gartuluji k miminku, je super, že se Vám to tak rychle povedlo :palec: jsme na tom velmi podobně, já měla poslední MS 22.4. a termín porodu zatím jen podle MS je 27.1.2014 :srdce: Bylo by fajn, kdyby to vyšlo, protože manžel bude slavit 26.1. 30tiny :kytka: Čekáš první mimčo?

Holky a jak to vypadá s tím uzamčením?

Tak vidíš, určitě bude vše v pořádku a miminko se bude krásně vyvíjet :kytka: :hug:.

• načítám...
14367
1.6.13 20:32

@Rostlinka děkuji za přivítání :) Já už se UTZ nemůžu dočkat a zároveň se bojím…

• načítám...
788
1.6.13 20:38
@maraida píše:
@Rostlinka děkuji za přivítání :) Já už se UTZ nemůžu dočkat a zároveň se bojím…

Také mám trošku strach, ale musíme věřit, že bude vše, jak má být. Doktor říkal. že už by mělo být srdíčko, už aby to bylo :dance:.

• načítám...
5241
1.6.13 22:49

Holky jste také tolik nervozní? Je to moje první těhotenství. S přítelem bydlíme každý v jiném městě, já v malém, on v krajském, oba bydlíme v maličkých bytech, já v pronajatém, on ve vlastním. Já chci zůstat na malém městě, on chce do velkého…byt zatím nemáme. Pokud bychom měli, jsem ochotna ustoupit a jít do města, ale s miminkem do podnájmu??? :nevim:

Radost z budoucího miminka máme oba velikou, ale to nervování s bydlením je hrozné. Má někdo podobnou zkušenost??

• načítám...
1054
2.6.13 00:18

@Honska ahoj podnajmu s miminkem se neboj. Pokud budete dobre vybirat tak to bude v pohode. S bytem jsme si taky pekne uzili (a ve zdravi prezili) a vlastne doted uzivame ale stehovani je na spadnuti tak snad!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+