Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@geegoun
neboj to bude dobre ale je mi divne, ze to nevidi jednoznacne. Mimodelozniho se moje dr. bala ale jak byla videt dutinka vedela presne jestli je v deloze nebo ne
co zajit jeste pro druhy nazor?
@ZuzkaaD moc gratuluju
![]()
@Randgrid kdyz jsem otehotnale pres Antikoncepcni injekci tak jsme to asi neplanovali… ![]()
Nove prichozi vitam ![]()
Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala, přesně před týdnem jsem objevila // a v pondělí mi to gynekolog potvrdil, datum Ms jsem měla 21.dubna, takže to vypadá na 26.leden
. Srdíčko ještě nebylo, jdu znovu na kontrolu za 14 dní.
@linn07 píše:
Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala, přesně před týdnem jsem objevila // a v pondělí mi to gynekolog potvrdil, datum Ms jsem měla 21.dubna, takže to vypadá na 26.leden. Srdíčko ještě nebylo, jdu znovu na kontrolu za 14 dní.
Ahoj, vítám tě
. Tak to máme hodně podobně, já měla PM 19.4., na ultrazvuku jsem byla také v pondělí a kontrola také za 14 dní. Tak držím palce, aby bylo vše ok.
.
Díky, taky držím pěsti
u nás to bylo na první pokus, začátkem dubna jsem si nechala odstranit Mirenu, takže jsem docela překvapená, že to šlo tak rychle.
@linn07 píše:
Díky, taky držím pěstiu nás to bylo na první pokus, začátkem dubna jsem si nechala odstranit Mirenu, takže jsem docela překvapená, že to šlo tak rychle.
Děkuji, tak to jste šťastní. Nám se podařilo po roce a půl, pořád si na to zvykám.
@Mad Silence @ZuzkaaD @Rostlinka Ahoj holky
moc Vám děkuji za podporu…
nakonec mi to nedalo a ještě jsem na tu gyndu zavolala - sestřička je moje známá, tak jsem ji večer cinkla a dost mě uklidnila, že prý ten nález odpovídá době těhotenství, ať to beru, že tam je, ale je to maličké, že to ten doktorův ultrazvuk nezaznamenal…Proto nemohl 100% vyloučit mimoděložní, protože i když tahle dutinka byla v děloze, říkala, že by mohlo být ještě něco mimo, že se to vyloučí, až v té dutince bude něco vidět…
že to takto prostě prý musí říkat… ![]()
No takže se mi zpravila nálada ![]()
@linn07 Vítám Tě tady
gartuluji k miminku, je super, že se Vám to tak rychle povedlo
jsme na tom velmi podobně, já měla poslední MS 22.4. a termín porodu zatím jen podle MS je 27.1.2014
Bylo by fajn, kdyby to vyšlo, protože manžel bude slavit 26.1. 30tiny
Čekáš první mimčo?
Holky a jak to vypadá s tím uzamčením?
@geegoun se zamcenim nespecham neb sem porad prichazeji nove duse. Nehlede na to, ze ted nejak nic nestiham
ale bude bude
Ahoj holky ![]()
Můžu se k vám taky přidat?// jsem objevila 23.5.,v pondělí jsem byla na krvi a HCG bylo 988. 10.6. jdu na UTZ. Podle mých propočtů bych měla dnes být v 5+4tt a TP 28.1.
@maraida píše:
Ahoj holky
Můžu se k vám taky přidat?// jsem objevila 23.5.,v pondělí jsem byla na krvi a HCG bylo 988. 10.6. jdu na UTZ. Podle mých propočtů bych měla dnes být v 5+4tt a TP 28.1.
Ahoj, vítám tě u nás
, tak to máme stejný den kontroly, už se nemůžu dočkat
.
@geegoun píše:
@Mad Silence @ZuzkaaD @Rostlinka Ahoj holkymoc Vám děkuji za podporu…
nakonec mi to nedalo a ještě jsem na tu gyndu zavolala - sestřička je moje známá, tak jsem ji večer cinkla a dost mě uklidnila, že prý ten nález odpovídá době těhotenství, ať to beru, že tam je, ale je to maličké, že to ten doktorův ultrazvuk nezaznamenal…Proto nemohl 100% vyloučit mimoděložní, protože i když tahle dutinka byla v děloze, říkala, že by mohlo být ještě něco mimo, že se to vyloučí, až v té dutince bude něco vidět…že to takto prostě prý musí říkat…
![]()
No takže se mi zpravila nálada
@linn07 Vítám Tě tady
Holky a jak to vypadá s tím uzamčením?gartuluji k miminku, je super, že se Vám to tak rychle povedlo
jsme na tom velmi podobně, já měla poslední MS 22.4. a termín porodu zatím jen podle MS je 27.1.2014
Bylo by fajn, kdyby to vyšlo, protože manžel bude slavit 26.1. 30tiny
Čekáš první mimčo?
Tak vidíš, určitě bude vše v pořádku a miminko se bude krásně vyvíjet
.
@Rostlinka děkuji za přivítání
Já už se UTZ nemůžu dočkat a zároveň se bojím…
@maraida píše:
@Rostlinka děkuji za přivítáníJá už se UTZ nemůžu dočkat a zároveň se bojím…
Také mám trošku strach, ale musíme věřit, že bude vše, jak má být. Doktor říkal. že už by mělo být srdíčko, už aby to bylo
.
Holky jste také tolik nervozní? Je to moje první těhotenství. S přítelem bydlíme každý v jiném městě, já v malém, on v krajském, oba bydlíme v maličkých bytech, já v pronajatém, on ve vlastním. Já chci zůstat na malém městě, on chce do velkého…byt zatím nemáme. Pokud bychom měli, jsem ochotna ustoupit a jít do města, ale s miminkem do podnájmu??? ![]()
Radost z budoucího miminka máme oba velikou, ale to nervování s bydlením je hrozné. Má někdo podobnou zkušenost??
@Honska ahoj podnajmu s miminkem se neboj. Pokud budete dobre vybirat tak to bude v pohode. S bytem jsme si taky pekne uzili (a ve zdravi prezili) a vlastne doted uzivame ale stehovani je na spadnuti tak snad!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat