Kopie Ledňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
32
19.6.13 14:09

@sabulator To doufám, ale myslim, že asi snad všechny to mají na 14+0. já mám taky ještě tři týdny, ale moc těhotných kamarádek nemám a tak nemám od koho vyzjistit info. Nad kterými se rozhoduješ?

• načítám...
182
19.6.13 14:19

@madlucha Tak to jsme dvě, také nemám ve svém okolí nikoho, kdo by čekal nebo měl mimčo. Tak nejvíce informací získávám tady nebo se občas zeptám mamky. Nejbliže mám Motol, pak jsem přemýšlela o Apolináři a samozřejmě o Podolí, ale tam je to hrozně drahý. Co ty?

• načítám...
1230
19.6.13 14:36

Děkuji za přijetí.

No holky, jak se tu bavíte o těch porodnicích..slyším prvně, že musí být vybraná do 14tt. Nejsem teda z Prahy, ale ze Svitavska, ale při prvním dítku se mě ptali na porodnici až ve chvíli, kdy mě „pouštěl z péče“ gynekolog a chtěl mě předat do poradny v porodnici na měření křivek…což bylo někdy cca 30-35tt :nevim:

• načítám...
9133
19.6.13 14:41

@X-333 Já jsem kousek od boskovic, tady se nás to netýká. V praze je asi moc rodiček

• načítám...
1230
19.6.13 14:47

@marvcel Tak to jo..jsem si říkala, že by nějaký novinky :) Já kousek od Svitav-asi 5km- Kamenná Horka, taková díra, dědina :)

• načítám...
182
19.6.13 14:47

Přesně tak, v Praze se rodí, jak na běžícím pásu :D

• načítám...
116
19.6.13 14:48

@Zuzie děkuju moc :) :kytka:

• načítám...
659
19.6.13 19:18

@X-333 Ahojky,já jsem dnes dle ms 10+1,minulý týden ve středu jsem byla na screeningu, to jsem byla 9+1 a dle ultrazvuku bylo mimi 9+3 a měřilo 27,3 mm.

• načítám...
659
19.6.13 19:21

@X-333 Ahoj,čtu teď, že jsi ze Svitavska, odkud přesně? Já jsem z Litomyšle:-)

• načítám...
1054
19.6.13 20:49

@X-333 urcite se pocita cele tehotenstvi :) Mno tak vitej mezi nami :) :mavam:

co s eporodnic tyce, registrace ve 14tt je jen pro Prahu. Proste tak to maji. Registrace je online takze to chce fakt u toho sedet (treba podoli v 8 rano otvira formular a pry do 10 vterin je plno)
Jinak tedy v podoli se narodila prvni a urcite to tam zkusim znovu. Nejsou dokonali, kontroly tam jsou dost des bes a je dobre vedet, co clovek chce a stat si za svym kor na ambulanci. Lezela jsem mesic na rizikovem a to teda opravdu uzasne. Pristup skvely nemuzu si stezovat. Odd Sestinedeli je asi vsude stejne. Vsude se najde nejaka superchytra laktacni poradkyne nebo sestra co ma pocit, ze kdyz se kojeni nedari, tak je to chyba matky. Bezvadna byla laktacni poradkyne, co se chvastala ze rozkoji kazdeho, obcas i sebe. Me nerozkojila :zed: :) Takze asi tak. Vsude se nejadou enjaka negativa ale porodnice mi je sympaticka, prijemna a ocenuji dost velke soukromi na porodnim salu kde jse se tedy byla jen podivat.(byla jsem nakonec na CS ale i to probihalo na jednicku. Treba u apolinare me trochu strasi ty jejich koje. Motol me je zase nesympaticky pro svou velikost a je to proste znat, ze je to nemocnice.

• načítám...
478
19.6.13 22:23

@Market30 Jéé, v Litomyšli jsem studovala… :mavam:

• načítám...
1608
19.6.13 22:48

Ahoj holky, vítám všechny nově příchozí :kytka: @Caprica držím palečky, aby vše bylo jak má :hug:
@X-333 podle mě se počítá určitě celá délka těhotenství… Při prvním jsem vždycky udávala týdny podle MS i když se mi to rozcházelo, já myslím, že k tomuto je důležité přihlédnout až na konci, kdy jde pak o přenášení…

Jinak porodnice…no také to řeším jsem tedy z okraje Prahy, ale co vím tak tyto registrace opravdu probíhají pouze v Podolí a u Apolináře…kam určitě nechci takže času snad zatím dost… kamarádka teď porodila v Krči a byla nadmíru spokojená… já vůbec zatím opravdu nevím… :think:

• načítám...
64
19.6.13 23:02

Ahoj holky,
taky vítám nově příchozí, krásně se to tady rozrůstá :)
@X-333 mě se u druhého těhotenství rozcházely termíny o 14 dní a teď tam bude taky nějaký posun, rodila jsem podle UZV
já jsem ze střední Moravy a tady to s porodnicema naštěstí není problém a vybrat se dá, až vás gynekolog odesílá na kontroly do porodnice
@marvcel my máme v Boskovicích velkou část rodiny, mám to tam moc ráda :)
@Honska moc mě to mrzí :,(

• načítám...
32
20.6.13 08:26

@sabulator Já též mám nejblíž Motol, bydlim na zličíně, ale jak jsem psala, tam se mi nechce… a právě řešim to, že podolí i apolinář jsou děsně drahy, nadstandart je děsná pálka.. Asi se tam někdy zajdu podívat v příštím týdnu, jak vypada porodní sál a tak, abych se nějak konečně rozhodla..

@Mad Silence Děkuji moc za info ohledně porodnic, chtěla jsem se ještě zeptat, nevíš, zda třeba v podolí můžou navštěvy normálně na pokoj?

• načítám...
182
20.6.13 08:42

@madlucha Já jsem ze Střešovic. Podolí je opravdu předražené. To je dobrý nápad jít se tam přímo osobně podívat. Taky bych šla.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+