Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojte holky, před chvíli jsem zjistila, že trochu špiním, je to takový hnědý výtok, máte to také některá? Nebo jen já mám takové " štěstí". Pořád si říkám, že to nic neznamená, ale znáte to…
@Zuzie jj já.. v podstatě od začátku, tak od 5tt, s přestávkaama. Dr. to viděl, ale nesoudil, že by to bylo něco zlého. Objeví se mi to tak za týden.
pokud tam není jasně červená, tak moc bych se nebála.
Ale doktor by to vědět měl.
Jéé děkuji moc za podporu
no na první kontolu mám jít až 23.5 ale kdyby to špinění neustávalo tak bych šla k dr v pátek, no ještě uvidím, jak se to vyvrbí
Snad to u nás nic neznamená a mimi je v pořádku ![]()
@Zuzie myslím že neznamená
já byla v 5+2 na kontrole a špinění už bylo. A o týden později se to přeměnilo v nahnědlý výtok, lehoučce a srdíčko bilo. Tento týden zase nějaké špinění, ale to už mi bylo i blbě
takže je to asi z růstu mimiška a hormonů. Tak ono je to velmi časté na www.maminkam.cz jsem se tomu dočetla, ale doktor by to vědět měl.
Pro klid duše lze cinknout a on už usoudí sám. Ale nemyslím, že by to mělo být zle. Jedna známá mi psala, že její sestra špinila celé těhu.
Já mám taky cystu, zmenšila se v těhu na 5×2cm, tak ještě ta možná to může. Ale doktor z toho neklidný nebyl.
@Market30 Taky mi přijde, že teď to neutíká
No a jak se cítím? Přijde mi, že jsem víc při chuti a mám co dělat, abych se ubrzdila. Jinak mám citlivější bradavky, občas mi bývá divně od žaludku, ale tak to je tak nějak všechno.. Jak se cítíš ty?
Holky, tak už to máme potvrzené…
A jestli 1 nebo 2, to se dozvíme za 14 dní
Chachá, snad 2 ![]()
@Randgrid noooo, mám v tom bordel, nevím totiž jak se to počítá
mohla by jsi být tou, která mi to konečně vysvětlí ![]()
@ZuzkaaD na webu maminkam cézet si v těhotenské kalkulačce zadáš datum 1. dne poslední menstruace a vyjede ti všechno možný..
zkus to a máš to bez počítání
@ZuzkaaD Kdy jsi měla první den poslední ms?:) Já například 27.3., takže jsem teď v 7týdnu plus jeden den. 7+1tt, takže začátek osmého. ![]()
a pokud se ti to nebude chtít takto počítat http://www.maminkam.cz/…a-kalkulacka#… tady to je ![]()
Je tam i vysvětlené, teoreticky 1-2 týden je ten před ovulací
týdny nejsou stáří mimča. ![]()
@janul_iii Děkuji…=)
@Randgrid Taaakže, jsem v 6. tt a přesně jsem 5+3
Už máš za sebou UZ..?
@ZuzkaaD dokonce dva.
první jsem měla v 5+2, to ještě nebylo jisté, jestli se to vyvíjí, a v 6+2 už viděl srdeční akci, další mě čeká v 8+2tt a to mi vypíše knížku.
Pokud teda těhu pokračuje.. ale myslím, že ano.
i když už mi tak blbě není. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat