Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Moc gratuluju, to se máš, že jdeš na další KO už za týden, tak to už určitě bude srdíčko a je fajn, že ti ty termíny skoro vycházejí, to já se nemůžu řídit podle ms protože ovu byla až 30 DC tak to jsem zvědavá jestli to dr zohlední
@Zuzie no musíš to říct, aby ses pak nestresovala. Já měla cykly pravidělný, ovu celkem brzo, ale tento cyklus byla přesně 13DC takže to vychází přesně. A za týden kontrolu, zatím se nestresuju, ale den před budu zas nesnesitelná ![]()
Ahoj holky ![]()
Snad se můžu přidat
Po téměř 6 měsíčním snažení se zřejmě zadařilo
a čekáme taky miminko
Dle poslední MS(9.4) mi vychází TP na 14.1.2014
Takže dnes bych měla podle kalkulačky být 4+2tt. Dnes jsem si udělala ráno první testíky a jelikož jsem v to už ani nedoufala tak když se mi tam vyrýsovali krásné // čárečky byla jsem dost v šoku
Testila jsem jen protože mi bylo asi posledních 5 dní strašně blivno
MS nedorazila a už snad ani nedorazí, mrška jedna
Na gyndu budu volat zítra a uvidím na kdy mě objedná, ale snad co nejdřív, chci vědět jestli je mimčo tam kde má. Taťulda se to dozví až o víkendu když se vrátí z práce a bude to asi pro něj šok stejně jako pro mě
Ale určitě bude rád
Přidám fotku dnešních testíků ![]()
@Barunka88 @iiiv Děěkuji
Snad se bobísek udrží až do ledna a momentálně je vše v pořádku ![]()
Kaju gratuluju a určitě bude vše v pořádku s mimi, jsem zvědavá kdy tě objedná dr ![]()
Taky se nemůžu dočkat až k němu půjdu, ale to si ještě počkám ![]()
@Kaju Ahojky,tak to jsme jsme na tom přesně na den stejně, zítra jdu na na uz, tak jsem zvědavá, jak dopadnu, tobě taky držím pěstičky, aby vše bylo v pořádku ![]()
No to čekání musíme nějak přežít
ale hlavní je, že už máme mimča v bříšku a snad se budou vyvíjet tak jak mají.
@Zuzie Přesně tak
Hlavně ať se vyvíjí, jen jsem trošku nervozní a pořád myslím na to, jestli je mímo tam kde má být a napadají mě různé myšlenky
Ale musím myslet pozitivně konečně
![]()
Tak musíme věřit, že je na správném místě, ani nám nic jiného nezbývá, a to jsem měla už mimoděložní… ale věřím, že teď je mimi pěkně usalašené v děloze. Mysli pozitivně ![]()
@Kaju Ahojky,tak jsem teď přišla od doktora, je to jasné těhotenství,5mm velké a mám přijít za 14 dní na kontrolu a to by mělo být už srdíčko, to mi už vystaví průkazku a půjdu na nějaké testy.Jsem šťastná ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat