Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jo a diskuzi bych nechala tuto, když už je založená
Stejných tady je vždycky vic a já bych pokračovala. Přece se nebudem plést mezi holky co už maji diskuzi rozjetou
Toť můj názor ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Čekala jsem na tuhle diskuzi, tak jsem za ní ráda
taky bych raději zůstala v této, jestli to půjde ![]()
Takže podle Womenzone jsem dnes 5+2 těhotná, u dr jsem zatím nebyla, objednám se asi ve čtvrtek. Zatím čárka pomalu sílí tak doufám, že je vše v pořádku
ms mám spoždění 5 dní a myslím, že už ani nepříjde ![]()
Jinak termín porodu bych měla mít 11.1.2014, samozřejmě dr to ještě upřesní
Holky jak se cítíte?
@Lucy88 Já jdu zase v pondělí
Já měla totiž jedno ZT a před mesícem samovolný potrat, takže jsem byla tak brzy zkrz že mi napsal Utrogestan a teď si to do srdíčka hlídá každý týden, měla jsem to tak i u syna před 3 rokama ![]()
@petulíína ahaaa..tak to je dobře..no moje je to prv ní zkušenost, ale říkal že dřív jak v 8tt mě nechce vidět, pokud nebude něco akutního..
@Zuzie já jsem 5plus1 a kromě únavy, ale šílené, mi nic není, teda jednou jsem zvracela
@Lucy88 jojo,já tam podruhé byla taky až bylo
,ale po těch špatných zušenostech jsem víc hlídána ![]()
Holky a je normální že mě nic není? Jen jednou dopoledne mi bylo špatně minulý týden. Jakobych ani nebyla těhu… Jako zatím si z toho nic nedělám a snad je všechno v pořádku.
@petulíína píše:
@Lucy88 Já jdu zase v pondělíJá měla totiž jedno ZT a před mesícem samovolný potrat, takže jsem byla tak brzy zkrz že mi napsal Utrogestan a teď si to do srdíčka hlídá každý týden, měla jsem to tak i u syna před 3 rokama
Tak teď už to určitě bude dobré s mimi ![]()
@Zuzie já myslím, že to je ok, při prvním mi taky bylo blbě až později…kdy jdeš k dr?
Ahoj holky
já jsem dnes 5+6 a zítra mám první kontrolu.. už jsem strachy bez sebe.. viz. podpis. Píchám si od začátku miniheparin, to je pěkná otrava, ale co nadělám, pro prcka všechno. No a o mimčo se tedy snažíme už rok a půl
snad to konečně vyjde.
Barunko ahoj
taky jsme se snažili zhruba rok a půl a zítra ať najde dr mimi na tom správném místě a vše ať je v pořádku, pak dej vědět jak si dopadla ![]()
Suricato no u prvního prcka mi taky bylo blbě až později a to jen kolem půlnoci a drželo mě to jen měsíc, jinak nic kromě žáhy mě netrápilo, tak třebo teď to bude podobné
no tento týden budu volat na gyndu a možná mě objednají už příští týden, v únoru jsem měla mimoděložní tak doufám, že je tentokrát mimi na správném místě ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat