Porod prosinec 2013/ leden 2014 - soukromá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5112
16.5.13 14:56
@Dasenka.svc píše:
Dekuji za odpověď. A to dělají někde v nějakých special centrech??

Myslím, že to bude spíš na větších městech. Ale určitě ti všechny potřebné informace dá MUDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
16.5.13 19:30
@24kačkač píše:
@Dasenka.svc my se teprve taky půjdeme ptát na termín…takže taky není nic jistého. druhý termín máme v září…tak se uvidí

Září je lepší, už neni takový vedro… Já mam docela strach, aby to v tom srpnu v poho ustála, jenže už to máme fakt dlouho naplánovaný, takže to nejde změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
16.5.13 19:59

Ahoj tak ja zitra cca 8tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.5.13 20:01

Ahojky, když se bavíte o bříškách…musím říct, že já mám pořádný břicho svoje a teď mi přijde, že je nafouknutější, ale těhu na mě poznat asi dlouho nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
17.5.13 06:28
@Bella07 píše:

Ahoj, taky zítra 8tt, teda zítra začínam 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
17.5.13 06:31

Dobré ráno, já teda břicho vůbec nemam, jak jsem psala. Ale za to mi pořádně vyrostly prsa, normálně nemam uplné malý, ale teď je to síla, před 2 týdny jsem byla kupovat vétší podprdu a příští týden budu muset opět. Já z toho nadšená nejsem, ale ten můj chlap samozřejmě jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.13 07:36
@Bella07 píše:
Ahooooj… já dnes začínám 8. týden. 7+0tt :srdce:
@Dasenka.svc píše:
Ahoj, taky zítra 8tt, teda zítra začínam 8tt.

no jo, my jsme stejně.. :hug: :hug: :hug: :hug:

Holky, kdy máte kontroly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.13 07:39
@Dasenka.svc píše:
Dobré ráno, já teda břicho vůbec nemam, jak jsem psala. Ale za to mi pořádně vyrostly prsa, normálně nemam uplné malý, ale teď je to síla, před 2 týdny jsem byla kupovat vétší podprdu a příští týden budu muset opět. Já z toho nadšená nejsem, ale ten můj chlap samozřejmě jo :D

Tak to máš dobré. Já mám Ačka a áčka mi zůstali. A musím se teda aspon pochlubit, že po prvním dítku zůstaly uplně stejné :palec: :palec: jakože ani nespadly nebo tak.. :) tak aspon jedno pozitivum malá prsa mají. :pankac:

Jinak s tím bříškem, těhotenské bříško nás čeká fakt až později, ted jde spíš o takovou tu nafouklost v oblasti dělohy. Jak je hodně prosáklá krví, je tam už trocha plodovky a výstelka.. Já třeba takovou tu nafouklost cítila při ms. Akorát ted to mám trochu víc. :) tím myslím bříško. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
17.5.13 08:44
@Duhovka oranž píše:
no jo, my jsme stejně.. :hug: :hug: :hug: :hug:Holky, kdy máte kontroly?

Já jdu teď v pondělí, 20. 5., tak jsem zvědavá, cp uvidí, to budu 7+3. Kdy ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
17.5.13 09:03

Ahojky! já sem byla u doktora dneska…a na dveřích cedule dnes se neordinuje…konference! mě by piclo!!! ach jo sem tak zklamaná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
17.5.13 09:21

TAK ME MANZEL DNES REKL TY NEMAS ZADNY PUPIK… TAK SEM CELKEM RADA, ME TO JE JEDNO PUPIK NEPUPIK :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
17.5.13 09:36

@24kačkač Tak půjdeš zítra :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
17.5.13 18:23

Holky měla jste některá že při dosednutí vás bolel „spodek“? Myslím jako vevnitř, nemám to pořád, ale není to příjemné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
17.5.13 19:35

Ahoj holky, moc tu nechodim a flakam to, uz se stalo mym ritualem, ze prijdu z prace, buchnu sebou do pelechu a valim se a spim :-O jinak dnes jsem 7+2, nadalsi kontrolu jdu v utery a to budu tedy7+5, pokud bude vse jak mabyt, dostanu prukajdu a chce mi brat krev na cukr ci co, ani nevim…jinak u me prsa krasne plnejsi, mam maly prsa a maly jsou stale :mrgreen: ale plnejsi jsou a risko mam jakyi nafoukly, a uplne to vidim, ze moje plochy brisko je ta tam, a jelikoz to jeste doma nevi, tak se snazim ho trochu zatlacovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
17.5.13 21:02

@Telny v sobotu myslíš? :P ne to ne :-) snad mi to z práce vyjde v úterý…jinak nevím kdy… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí