Kopie Porod prosinec 2013 / leden 2014

8.5.13 16:50

Porod prosinec 2013 / leden 2014

Ahoj holky, ráda bych sdílela těhotenské neduhy a radosti tady s Vámi.

Najde se někdo takový, kdo by se rád připojil?

Jsem 5+5tt a termín mi vychází asi na 4.1.2014 :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
1869
8.5.13 17:17

@Duhovka oranž Ahojky :) gratuluji k těhu :kytka:…já jsem dneska 8+4 a termínem mi vychází asi na 6. 12 :) :srdce:

• načítám...
2833
8.5.13 17:37

Jééé holčiny :* Jak ráda bych se k vám přidala to této diskuze :roll: Ale nechci předbíhat situaci. Já NEčekám MS teď během 10-dní a kdyby ta ¨mrcha¨ nedorazila, tak bych se pořád vešla s termínem porodu do konce ledna 2014 :think:
Moc vás zdravím :mavam: :mavam: A nezapomeňte prskat ty těhotenské bacily, ať se chytí :P

• načítám...
10032
8.5.13 18:09

No já bych se také ráda přidala, ale uvidím až zítra co mi řekne dr, bo MS nedorazila už 48dní, testy negativní, možná pidi duch, pokud jsem si ho nějak nevsugerovala :-D Tak ať se vám krásně těhulkuje :-)

• načítám...
8.5.13 18:30

To jsem ráda holky, že tu také někdo je. :)

@Telny a co už jsi vše viděla na UTZ? bylo i srdíčko? už asi určitě jo, že?
Já jdu na kontrolu v pondělí, to budu 6+3tt, tak doufám, že bude i srdíčko :)

@Rita84
Držím palečky, aby nedorazila :)

@Petulikk a nemáš fotku testíku?

• načítám...
1869
8.5.13 18:33

@Duhovka oranž Mno já byla taky v 6+3 a :srdce: už krásně tlouklo :) a na kontrolu jdeme až 23.5 tak uvidime…snad se vyvíjíme jak máme :)

• načítám...
10032
8.5.13 18:33

@Duhovka oranž no fotku mám, ale není tam nic vidět :-( já to vidím, jen když ho nakloním… tak nevím jestli byste něco vykukaly :-D

• načítám...
8.5.13 18:38
@Telny píše:
@Duhovka oranž Mno já byla taky v 6+3 a :srdce: už krásně tlouklo :) a na kontrolu jdeme až 23.5 tak uvidime…snad se vyvíjíme jak máme :)

jééé, tak doufám, že už ho taky budu mít. Snad se přes víkend dočkám :lol: :lol:
Určitě bude vše v pořádku do 23. :kytka:

@Petulikk píše:
@Duhovka oranž no fotku mám, ale není tam nic vidět :-( já to vidím, jen když ho nakloním… tak nevím jestli byste něco vykukaly :-D

Aha, tak to jo.
Tak jsi měla asi opožděnou ovulaci ne? Nevíš kdy byla? Já mám cykly 39 dní. Ovulace byla až 25. den. A pozitivní test jsem měla 12 den od oplodnění. takže 37. den.

• načítám...
376
8.5.13 18:42

Ahoj holky :) Tak ja se taky pridam :) Podle kalkulacky na netu jsem 8+3 tt na kontrolu jdu teprve v utery :)

• načítám...
10032
8.5.13 18:44

@Duhovka oranž No ovu jsem měla 28DC aspoň dle ovu testů… takže jisté nevím jeslti to je… já vždy mívala cykly tak 32dní, min. měsíc jsem měla 43 a teď nějak extra dlouhé… :-( pokud to těhu není…

• načítám...
1869
8.5.13 18:45

@Duhovka oranž Snad bude všechno ok… :oops: a neboj dočkáš se, a mužu se zaptat kolik ti je? :)

@Tena90

Ahojky, gratuluji :) :hug: já bych to tak dlouho nevydržela čekat na kontrolu…:D

• načítám...
8.5.13 19:00
@Telny píše:
@Duhovka oranž Snad bude všechno ok… :oops: a neboj dočkáš se, a mužu se zaptat kolik ti je? :)

@Tena90

Ahojky, gratuluji :) :hug: já bych to tak dlouho nevydržela čekat na kontrolu…:D

Je mi 22 :)

@Petulikk píše:
@Duhovka oranž No ovu jsem měla 28DC aspoň dle ovu testů… takže jisté nevím jeslti to je… já vždy mívala cykly tak 32dní, min. měsíc jsem měla 43 a teď nějak extra dlouhé… :-( pokud to těhu není…

Tak snad to bude. Uděláš si test i zítra?

@Tena90 píše:
Ahoj holky :) Tak ja se taky pridam :) Podle kalkulacky na netu jsem 8+3 tt na kontrolu jdu teprve v utery :)

Super super, :) tý jo, tak to bych taky nevydržela a už u dr byla :) :mrgreen:

• načítám...
376
8.5.13 19:06

@Telny No mit gyndu v miste bydliste, tak tam stepuju uz asi 3 tydny :D Bohuzel to mam 25km tak holt musim vydrzet az kdy me objednali :pocitac: Ale fakt uz se nemuzu dockat, pomalu pocitam minuty :D

• načítám...
5313
8.5.13 19:12

Ahoj! taky bych se přidala :-) já sem včera nalezla na testu // a dneska byly silnější tak snad bude vše ok! na kontrolu jdu příští pátek ale podle kalkulačky na netu bych měla mít termín asi 14.1.
A pokud bych mohla mít dotaz…nechtěly byste si časem udělat uzavřenou skupinu abychom se neodhalovaly celému světu? :-) pokud ne nevadí :-)

• načítám...
8.5.13 19:26
@24kačkač píše:
Ahoj! taky bych se přidala :-) já sem včera nalezla na testu // a dneska byly silnější tak snad bude vše ok! na kontrolu jdu příští pátek ale podle kalkulačky na netu bych měla mít termín asi 14.1.
A pokud bych mohla mít dotaz…nechtěly byste si časem udělat uzavřenou skupinu abychom se neodhalovaly celému světu? :-) pokud ne nevadí :-)

Gratuluji :kytka: :kytka:
Určitě bych to také časem uzavřela, až se připojí ještě pár lidí třeba :) Ať tu zase nejsme jen tři, čtyři, pět, ale více. :)

V prvním těhu jseme taky měli uzavřenou :)

A ty čekáš první?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí