Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Dasenka.svc píše:
AhojTaky začínám 7. týden… A dneska je mi kupodivu dobře, včera jsem se ale ráno zdravila se záchodovou mísou. Přežij to, snad to přejde
No teď jsem si dala polévku k obědu a snad to bude lepší
Já naštěstí nezvracela ještě.
Ahojky! tak já musím zaklepat mě je prozatím pořád dobře! nic nepocťuju…kdy vám začalo být zle?
@24kačkač píše:
Ahojky! tak já musím zaklepat mě je prozatím pořád dobře! nic nepocťuju…kdy vám začalo být zle?
Mně začalo být blbě tenhle týden, ale dneska jsem zjistila, že když se po probuzení najim, tak je mi fajn…
@24kačkač píše:
V prvním těhotenství mi bylo zle později - až tak 8/9 týden a bylo to do 12. týdne. To jak jsem potratila mi bylo zle hned jak jsem to zjistila, tedy 5. týden.
A ted je mi zle taky hned. Prakticky od vynechané ms.
![]()
@Dasenka.svc tak snad mě to mine…sice mám ještě chvíli čas ale tak snad se nic nezmění
@24kačkač Ahojky, já jsem na konci 9.tt a zatím jsem taky nezvracela..ale nevolno mi bývá od cca 5tt…ale když něco sním, zlepší se to ![]()
@Sisi 79 Mě dělal na minulé KO taky ještě spodem a před týdnem jak na mě mrknul jen rychle tak už dělal přes bříško a od 12tt už taky dělá přes bříško
Ráda slyšim že mrňousek takhle hezky roste… ![]()
@Telny Nemá cenu se stresovat čárkami na testu, pokud je něco špatně, pravděpodobně už to je daný v den kdy žena objeví // a už se s tim nedá nic dělat, pokud se stala chyba na začátku..Je to takový buď a nebo..Ale je epší doufat že to bude v pořádku, než myslet na to co všechno by se mohlo stát…
@24kačkač Já to mám teď sice trochu posunutý, prootže se nám o týden neshoduje poslední ms s velikostí na utz, ale když jsem objevila // bylo mi fajn, ale jsem si říkala že je to zázrak a za týden to začalo..Takže bych řekla ten 5-6 týden, že mi to začalo a teď mám pocit že mě ty nevolnosti pozvolna opouštějí, hlavně když se najim je mi fajn, ale musim po troškách a třeba každou hodinku, prootže jakmile delší dobu nejim je mi zase zle ![]()
V něděli začínáme 11tt (10+0tt) a musim řict že mi to strašně uteklo..A když si vezmu že podle ms už bych pozítří začínala 12tt, pořád tomu nemůžu uvěřit, že ten brouček je u mě..Břicho mě teda roste šíleně, mám pocit že den ode dne je větší
Kontrola až za 18 dní, snad mi to uteče.. ![]()
@Dasenka.svc tak to jsi skoro jak ja
ja jdu na dalsi KO 21.5. a budu 7+6… dekuju za gratulace. Je toho ted hodne no. stres ze svatby, stres z mimi po dvou potratech… hruza.
@barca0140 no je pravda že to asi poletí jako blázen! no jako já fakt doufám že mi zle nebude protože nemám práci která by mi to dovolovala…
@barca0140 Já vím
..snažím se už myslet pozitivně
a ty už máš bříško? jůůůůůů
já už se taky těším, ale jsem trošku ehm tlustá
, takže to asi nepůjde tak brzo vidět
![]()
@Telny buď v klidu…já mám taky svého mišelinka
ale ono jednou vyleze ![]()
@24kačkač Mi se jako zdá, že to jaksik roste..
kalhoty zapnu, ale prostě se furt obhlížam no
, ale zase si říkám, že asi v 9tt nic vidět nepujde.. ![]()
@Telny no sem zvědavá kdy to půjde vidět… tak se vyfoť a pošli fotku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat