Porod únor 2013

637
10.5.13 00:54

Porod únor 2013

Ahojte maminky,

rodila jsem 14.2.2013 :srdce: najde se tu maminka která taky rodila v únoru? ráda bych si povídala o miminkách a různě se poradila jak co děláte a jak se vám daří po porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
862
10.5.13 02:27

Ahojky gratuluju k mimcu, ja jsem rodila 3.2 a narodila se mi Viktorka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
10.5.13 09:21

Ahoj, já jsem rodila 23.2. a narodila se mi Terezka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.5.13 09:26

Ahoj, já jsem rodila 10.2.2013 a na svět přišla Nikolka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
10.5.13 09:34

Je to tady samá slecna:-)

Holky kojite nebo jste na UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
10.5.13 09:45

Ja jsem na UM skoro od narozeni male, kojila jsem asi 3 tydny. Kvuli opakovanym zanetum a 40 horeckam jsem o mleko prisla ale nakonci uz jsem se modlila at o nej prijdu aby uz ty zanety zkoncily, bylo to skoro k nevydrzeni :( Ja nejsem ten tip na kazdou cenu kojit, takhle jsme byli obe spokojenejsi :) pouzivam Hipp a nemohu si ho vynachvalit :palec: a co ostatni maminky jak na tom jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.5.13 09:45

V současné době plně kojím, ale první dva až tři týdny jsem musela dokrmovat UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
10.5.13 09:57

Ahojte, nám se narodil 27.2 Románek…a zatím plně kojím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
10.5.13 09:59

@zlaticko22 Jee, to ma narozeniny jako já :) jen je o par desítek let mladsi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
10.5.13 10:03

My jsme taky na UM, kojila jsem 2 týdny, pak to bylo kombinované a od 5.tydne je na Nutrilonu. Přestala jsem hlavne proto, aby nás vůbec pustili z porodnice, malá u kojeni usinala a pořad ubývala na váze. Narodila se o mesic dřív.
Proc jsem se ptala. Mala kaka obden a to jednou. Vždy je to celkem nálož, přemýšlím, jestli je to ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
10.5.13 10:25

@Pinac mě malý kaká jednou tak za 4 dny..a to je pak nálož:) jako jestli je to ok, že nekaká každý den, ale obden? nevím, jak je to u miminek na UM, ale řekla bych, že to problém není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
10.5.13 11:20

@Pinac Já si myslím že to problém není ale může to být způsobeno ztuhlými svaly v konečníku. Mi jeydíme do Ústí nad Labem na dětskou chirurgii malá měla špatné svaly v zadečku a nemohla se skoro sama vykakat, pčo kojení kakala normálně ale jak jsme najely na UM tak jsem jí musela pomáhat rourkou. V Ústí dostáváme železné tyčky a to jí musíme strkat do zadešku aby se jí uvolnily svaly. Kaká sama krásně a každý den už to snad máme v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
10.5.13 11:42

Jéé ahojte holky,

super tak přece jenom samé holčičky a jeden chlapeček:-) všem také gratuluji k miminkám. Také jsme na UM bohužel mám málo mléko a má pediatrička to zjistila až když malé bylo měsíc a něco tak nám doma pořád plakala a manžel mi nevěřil že mám málo mléka:-( také jsme byli už v nemocnici na podezření srdečné vady ale ta se naštěstí vyloučila. Holky jaké číslo plenek používáte? já používala 2 ale příjdou mi už malé a kolik váží vaše miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.5.13 12:33

Já měla taky málo mléka, rozkojila jsem se pořádně asi až po třech týdnech. Do té doby jsem hodně přikrmovala stříkačkou. UM jsem začala dávat už v porodnici, protože malá nepřibírala a byla spavá, což dle doktorky znamenalo, že je až tak hladová, že nemá sílu „žít“.

Tak na 3 měsíční prohlídce před pár dny malá vážila 6 kg a asi měsíc už používáme Pampers 3. Ve 2 už byla hodně „narvaná“, tak jsem si říkala, že to musí být nepohodlné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
10.5.13 12:58

@lloren nám taky hodně plakával, trápilo ale bříško..jako chlapeček si to užívá chudák ještě teď, ale už to začíná být lepší než dřív, to prořval celé dny :( tak to je dobře, že se srdeční vadda vyloučila, to musel být určitě strach :( my jsme teď začali používat už trojku-min. týden měl na KO 5,80kg..jsou nám sice ještě větší, ale zase ty dvojky už měl malé, bylo vidět, jak to měl pak červené :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí