Porod únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1187
10.5.13 13:00

@Mac.Nika což dle doktorky znamenalo, že je až tak hladová, že nemá sílu „žít“.…uf, to je smutná věta :( tak hlavně, že jste to zvládli :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
10.5.13 13:04

Terezka měla před týdnem(v 10ti tydnech) 4,3kg(před vykakanim :) ) a 54,5 cm. Ve 2 tydnech měla 2,09 a 48cm. Dohání to statečně. Teprve jsme přešli na plenky c.2.

@lenama18 Chuderka, tak snad uz to bude v pořádku. Ani by mě nenapadlo, že něco takoveho muže byt.

@Mac.Nika O strikackach vím svoje, byli jsme na nich 8 tydnu! Ses dobra, zes vydržela :potlesk: Ta doktorka byla nejaky magor, ne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
10.5.13 13:08

Ty jo některé miminka mají pěknou váhu ostatní to doženou :-)naše malá měla minulí týden 4.737 g tak mi příjde že jí 2 už jsou málo chudinka je pak otlačená a já blbka jsem koupila minulí týden opět dvojky :-D takže je někomu daruju. A už si vaše dítka pěkně hrajou? naše malá pěkně pase koníčky všechno si strká do pusy:-D hlavně chrastítka a nejraději má hrazdičku a kolotoč:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
10.5.13 13:37

@lloren Já mám takhle rozbaleny balik 0lek, použila jsem z toho dve. My zatím paseme koniky podle nálady. Ma v rucickach patrne zvysene svalové napeti(vetsinu dne je ma pořad v pestickach) a tak na všechno sahá tou pestickou, včera byl veliky pokrok, výškubala plyšovému medvedovi chlupy :) Kdyz se blíží čas krmeni, tak by snedla všechno co ma v dosahu pusy: ruku, obleceni plenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
10.5.13 13:39

To je dneska pocasi. V Praze od rana leje a leje. Asi ani na procházku se dneska nedostaneme :,( Chodím s malou i v dešti, ale tohle je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
10.5.13 13:47

@lloren no já jsem 8 dní přenášela, narodil se a měl 3,84kg takže proto je tak velký :) doháníte moc pěkně :pankac:
pase krásně, jen u toho dlouho nevydrží, na bříško se mu líbí jen chvilku :( začal si teď strkat ruky do pusy, až se někdy začne dávit, ale hned ji tam šoupne zas:) jinak po hračkách zatím moc nemá snahu sahat..
tady je krásně sluníčko, ale docela dost fouká..no tak to ten déšť máme zítra tady :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.5.13 13:53

@zlaticko22, @Pinac

To jo, mě tím doktorka taky vyděsila, ona byla taková od rány a vše říkala dost drsně. Navíc mě vůbec nenapadlo, že když je malá taková hodná, že je to z velkého hladu. Naštěstí doktorka to poznala hned po prvním dni. Začala jsem dávat UM a už byla živější. Ale to zas začala víc plakat, jak zjistila, co znamená mít plné bříško… no první týdny byly co se týče kojení a krmení opravdu náročné, celé dny jsem nedělala nic jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
10.5.13 13:53

Jo to máme to samé :-D malá mi škube vlasy když se mazlíme. Užmáte malé naočkované?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.5.13 13:56

@Pinac tak mírně zvýšené svalové napětí v ručičkách a častější pěstičky než by měla mít máme taky… když si hraje, tak pěstičky povoluje, ale když jen tak leží nebo pase koníčky (což teda moc ráda nemá), tak pěstičky vedou

jo, jo, počasí v Praze dnes fakt není pěkné… já teda na procházce v dešti ještě nebyla, sama se tak nějak nedokážu donutit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
10.5.13 13:56

Zlaticko22 jámalou dávam na bříško na sobě je pravda že pásla koníčky snad už v měsíci a půl doktorka docela koukala ale spinkat nám moc nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
10.5.13 14:15

@Mac.Nika A kde v Praze bydlíš, mohla by jsi mě inspirovat procházkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
10.5.13 14:15

Tam mi jsme byli na 3 mesicni kontrole vcera.Mala ma 6300g a 60 cm kdyz se narodila mela 3110g a 48cm tak roste krasne. Doktor rikal ze ji ani vazit nemusi ze se mala v jidle neosidi. Paseme take koniky krasne a ted by chtela furt sedet, porad se pritahuje kdyz ji dam ruce, v sedacce furt jde dopredu jen aby nemusela mit oprenou hlavu. Kolotoc a hrazdicku ma taky rada, porad zuzla ruce a jak uz tu maminky psaly strci si tam opravdu vsechno.Uz se tesim az budu davat prikrmy a ty ovocny cajicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.5.13 14:21

@Pinac bydlím v Praze 10, ve Vršovicích… no inspiraci asi žádnou moc nemám, křižuju to tady v okolí, nebo ve Starých Strašnicích, tam jsou hezké domky, nebo zase jdu směrem do Grobovky a k Botiči. Ale někdy si jen tak sednu v parčíku a čtu si knížku… už mě to totiž samotnou moc nebaví.
A kde bydlíš ty? Víš o nějakém pěkném klidném místě na procházku, pokud teda není moc daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
10.5.13 14:38

@Mac.Nika Tak vyrazime nekdy spolu ;) Bydlim na Mrstikově ul ve Strasnicich.

Holky vy ty deti mate nejake velke :) je pravda, ze rostou jak z vody!

@lenama18 Jestli nekojis, tak muzete cajiky uz ted. Nevim tedy jak ovocne, ja davam detsky hermankovy a mam i fenyklovy, ale ten ji teda vuuuubec nejede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
10.5.13 14:53

Mě dr. říkal, že v těch horkách můžu trochu čaje nebo jen vody dávat, ikdyž kojím, aby neměl žízeň..ale jen tak 200ml za celý den…
malý měl 3,84 a 48 cm…teď máme 10 týdnů a má 5.80 a 58 cm :) no rostou hrozně, nestačím se divit, už to není to miminko co jsem si donesla z porodnice :) za chvilku nám budou chodit :)
@lloren nechce spinkat v noci nebo jako vůbec? mě malej v noci spinká hezky, sice se budí na kojení, ale hned zase spí, takže to jde..a v 9 hodin, už je v postýlce :) jen teda přes den toho moc nenaspí, to musíme ven do kočárku, tam to jde, ale co jsou ty horka, tak se taky víc budí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí