Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj nastávající maminky ![]()
ráda bych založila toto téma pro ty, kteří čekají mimí v říjnu tohoto roku.
Už cítíte pohyby miminka? Nakupujete výbavičku? Bříško už máte viditelné? Nechali jste si říct pohlaví miminka?
Já už malé žďuchance cítím, hlavně večer, když se něčím láduju
Co se týká výbavičky, říkala jsem si, že rozhodně nebudu přehánět nakupování hadříků, ale NEJDE TO!!!
Ono je to všechno tak roztomilý
Co se týká bříška, řeknu Vám, zatím nic moc
… Tak doufám, že tu najdu nějaké kámošky, se kterýma se v říjnu budu „klepat“ na porod
![]()
@fialka06 Ahoj, já mám termín na konci října, akorát je to už moje druhé. Pohlaví už víme cca tak 14 dní a docela tomu věřím i když to bylo docela brzo. Ono rodina mého chlapa ani jiné pohlaví neumí, tak je to vlastně docela jasné. Jinak já mám na pohyby ještě tak 2-3 týdny čas, zatím jen cítím, že občas břicho tvrdne. Jinak oblečků opravdu moc nekupuj, nemá to moc cenu, spíš místo toho investuj do zbylých věcí..Já tu mám po prvním i věci co měl jednou na sobě a stejně budu muset koupit nové, protože první byl na jaře a teď to bude na podzim takže rozdílné věci a stejně to zase moc neunosí..
A co ty? V kterém jsi týdnu? A pohlaví už víš?
Taky zdravím
Já mám termín přelom září/října, pohyby taky vnímám zatím hlavně večer, přes den lítám kolem dcerky, tak mám klid až večer.
Výbavičku zatím moc neřeším, hodně věcí mám, ale ještě nějaký ten týden a určitě mě nakupovací horečka dostihne ![]()
Ahoj holky, já mám termín 2.listopadu, ale vzhledem k tomu, že první jsem nedonosila
tak budeme třeba taky říjnový
jsem 15.tt, bude to asi kluk
břicho mám jako dost bych řekla
šlo to vidět hned…a pohyby si nejsem úplně jistá, že to nejsou střeva
ale tvrdnutí jsem tuhle také cítila, když jsem byla nervozní…
kolik jste přibraly??
Já už začínám 18tt a máme potvrzenýho kluka
Přítel mi na to odpověděl, že ho chtěl, tak si ho udělal
Co se týká těch věcí, něco mám po kamarádčiným chlapečkovi, který se narodil taky na podzim a za slušnou cenu (což mě tak nebolelo) a 2× jsem kupovala pár věcí v normálním obchodě. Ségra už má nakázáno, že bude mít taky chlapečka, aby se hadříky unosily ![]()
Jé, pohyby už vám závidím, já na ně netrpělivě čekám
Co se týče výbavičky, tak to taky zatím nehrotím, hlavně chci počkat, až budeme znát pohlaví, moc si přeju holčičku a ty věci co jsem už obhlížela! ![]()
Čauko - tak my máme termín 8.10. a podle všeho čekáme chlapečka. Doma už máme holčičku, ale nevadilo by mi, kdyby se pan doktor seknul a z chlapečka byla druhá holčička ![]()
@Monika92 ahoj ![]()
@Mája B Já to taky nejdřív přisuzovala střevům, ale je to stále silnější. Necítím teda bublinky jak všude píšou, ale takové buď otření, a nebo cuknutí jakoby ve svalu ![]()
My jsme chtěli chlapečka, potvrdili nám ho, ale pokud někde koukám na hadříky, jdu automaticky do holčičího ![]()
@Monika92 no najisto by mi to měl říct, až teďka 20. na dalším ultrazvuku, ale od začátku mám na chlapečka podezření, takže když říkal, že to vypadá na kluka, tak jsem se ani moc nedivila ![]()
@annie1987 To jak píšeš, že lítáš přes den okolo dcerky, tak když jsem měla nevolnosti a jen jsem fňukala, tak jsem si říkala, co bych dělala mít už jednoho prcka ![]()
Já naštěstí ty nevolnosti nějak zvládala, mívala jsem je hlavně večer, tak to šlo, pomáhal přítel.
Ale u 1. dcerky jsem měla teda nevolnosti menší ![]()
Ahoj holky, já jsem taky říjnovka termín máme kolem 22.10.2013, teď pomalu končím 17 týden, pohlaví zatím nevíme, ale snad se koncem měsíce dozvíme:-)Dost věcví máme po dětech známých, včetně kočáru, postýlek… takže vyčkáváme na pohlaví a taky na pozdější dobu ![]()
Pohyby zatím žádné, ale panďěro roste pěkně, větší je vždy k večeru ![]()