Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak já mám termín 13.10.Moc byvh chtěla holčičku Natálku, protože v naší rodině jsou samý kluci, ale doktor mi vždycky řekne, že si není jistý a a´t si počkám na UTZ do 20 týdne. Chlap se chce nechat překvapit.
Oblečení už něco málo kupuju, zatím neutrální a dokonce jsem už i koupila pytel na spaní.
Pohyby cítím hlavně večer, bublinky a dřív jsem si myslela, že ze mě vyprchává minerálka, kterou se pořád prolejvám
Jinak dnes jsem 17+5 a začínám 5 měs. Mimochodem já večer sežrala dvě topinky s česnekem a na to ovesnou kaši s kakaem, cukrem a máslem ![]()
Ahoj
jsem dnes 17+4 a termín mám 15.10 a 6.10 mám narozeniny, takže jsem si nadělila dárek k narozeninám
Bříško nemám takřka žádné, pohyby necítím…a pohlaví nevíme
Z výbavičky kupuji jen něco, postýlku, kočárek, hrazdičku… ostatní mám od rodičů, jelikož mám 9 letého a 5 letého brášku, po kterých je plno oblečení
dokonce i po mě a 20letém bráškovi má mamka skoro vše schované, takže přeberu a bude oblečení až až
Koupím jen něco ![]()
@mahdalka tak to je dobra kombinace, ja kombinuju kde co az si vecer rikam, jaky jsem ale cune ![]()
Ahoj, dnes jsem 18+1, termín mám 11.10. Doma máme holčičku 27měsíců a nebránila bych se druhé tak uvidíme. Na screeningu prcek nespolupracoval tak snad na velkém utz bude akčnější
. Bříško už taky začíná vykukovat, hlavně večer a pohyby zatím jenom šimrání.
Ahojky
, tak ja jsem dnes 16+5 termin mame 21.10., brisko uz trosku leze ale nic moc zatim
, pohyby necitim, teda mozna jo ale porad si myslim ze to jsou streva, uvidim casem. U nas to vypada na klučika ale este bych tomu neverila, uvidime ve 20tt na utz
. Prvni tri mesice byli ve znameni blinkani a pak kdyz se to ustalilo tak me ted trapej streva, ale co vydrzime vse hlavne at je mimi v poradku
. Nakupni manii jsem jeste nepropadla ale jsem uz na hrane
.
Ahoj holky, jsem ráda, že se nás tu sešlo tolik
jinak jak tu někdo psal, na zmrzlině a celkově sladkým taky ujíždím. Mám neustálou chuť na zmrzlinu z mekáče - mc flurry
mňááám. A taky se těším na melouny. Ty mi teda pomáhaly když mi bylo špatně. Trochu zasitily, ale hlavně jsem doplnila tekutiny ![]()
Ahojky!
@fialka06 jééé, melouny! To jsi měla co říct teda
Strašně se na ně těším a konečně do sebe dostanu víc tekutin, než ani ne litr denně ![]()
@fialka06 na zmrzce jsem ujížděla, když jsem čekala Dani - nešlo jít do města a nedat si aspoň jednu (většinou u ní nezůstalo, takže jsem snědla tak 2 nebo 3 ještě si koupila domů nanuky
). Teď mám chuť spíš na rajčata
@Monika92 taky se na melouny těším - zrovna včera jsem slintala nad fotkama tchyně. Vrátila se z Egypta a na stole měli melouny pořád. S pitím mám teda docela problém - musím se vyloženě nutit, abych vypila víc, než jen čaj k snídani ![]()
@ivulinaM s pitím to mám stejně, k snídani vypiju hrnek mlíka (kávu už nějak nesnesu a na čaj nemám chuť
) a pak chodím jen ucucávat šťávu k Honzovi, který si ji dělá do půllitru…
Docela mě to štve, protože často chodím žíznivá, ale i tak toho do sebe moc nedostanu…
Tuhle v Kauflandu měli melouny
Vodní, ale menší…
@Monika92 jo jenže ta cena je pořád ještě trochu děsivá
Jako 30,– za kilo melounu - to je pořád ještě luxus ![]()
Ahojky. Můžu se přidat. já mám termín 25.10. je to moje první, takže pohyby zatím necítím, ale už bych si je strašně přála, no ale bříško už mám teda pořádné ![]()
Jéé, koukám, že máte všichni chutě jako já. zmrzlinu jím pořád a na meloun se těším už od doby kdy jsem zjistila že jsem těhu
jo a nejspíš čekáme holčičku, aspon doufám, že se to nakonec potvrdí-stašně bych si jí přála!!! ![]()
Já jsem si párkrát koupila čtvrtku za asi 40Kč. Ale až budou v akci, tak si budu kupovat celý
Jinak s tím pitím to mám podobně
Když jsem zvracela, tak to bylo fakt utrpení. Vyhodila jsem celý obsah žaludku a nic tekutýho do mě prostě nešlo
po šťávě se mi obracel žaludek, mlíko se mi vracelo, čaj šel ven hned. Fakt utrpení. Teď se mi udělal opar, takže piju všechno brčkem a tím se donutím do sebe toho pití víc dostat.
Je melounek taky by jsem si dala
uz aby byli za dostupnejsi cenu
, zmrzce a sladkymu ja teda moc nedam a k piti muzu akorat cistu vodu ze stavy se mi zveda zaludek… Ale vypiju teda minimalne dva litry aspon neco…