Termín porodu - říjen 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
10.5.13 22:56

:mavam: Ahoj holky, tak já mám termín 13.10.Moc byvh chtěla holčičku Natálku, protože v naší rodině jsou samý kluci, ale doktor mi vždycky řekne, že si není jistý a a´t si počkám na UTZ do 20 týdne. Chlap se chce nechat překvapit.
Oblečení už něco málo kupuju, zatím neutrální a dokonce jsem už i koupila pytel na spaní.
Pohyby cítím hlavně večer, bublinky a dřív jsem si myslela, že ze mě vyprchává minerálka, kterou se pořád prolejvám :mrgreen: Jinak dnes jsem 17+5 a začínám 5 měs. Mimochodem já večer sežrala dvě topinky s česnekem a na to ovesnou kaši s kakaem, cukrem a máslem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8438
11.5.13 07:26

Ahoj :) jsem dnes 17+4 a termín mám 15.10 a 6.10 mám narozeniny, takže jsem si nadělila dárek k narozeninám :mrgreen: Bříško nemám takřka žádné, pohyby necítím…a pohlaví nevíme :) Z výbavičky kupuji jen něco, postýlku, kočárek, hrazdičku… ostatní mám od rodičů, jelikož mám 9 letého a 5 letého brášku, po kterých je plno oblečení :) dokonce i po mě a 20letém bráškovi má mamka skoro vše schované, takže přeberu a bude oblečení až až :) Koupím jen něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
11.5.13 07:47

@mahdalka tak to je dobra kombinace, ja kombinuju kde co az si vecer rikam, jaky jsem ale cune :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.5.13 09:07

Ahoj, dnes jsem 18+1, termín mám 11.10. Doma máme holčičku 27měsíců a nebránila bych se druhé tak uvidíme. Na screeningu prcek nespolupracoval tak snad na velkém utz bude akčnější :). Bříško už taky začíná vykukovat, hlavně večer a pohyby zatím jenom šimrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
11.5.13 11:00

Ahojky :mavam:, tak ja jsem dnes 16+5 termin mame 21.10., brisko uz trosku leze ale nic moc zatim :), pohyby necitim, teda mozna jo ale porad si myslim ze to jsou streva, uvidim casem. U nas to vypada na klučika ale este bych tomu neverila, uvidime ve 20tt na utz :). Prvni tri mesice byli ve znameni blinkani a pak kdyz se to ustalilo tak me ted trapej streva, ale co vydrzime vse hlavne at je mimi v poradku :). Nakupni manii jsem jeste nepropadla ale jsem uz na hrane :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.5.13 11:29

Ahoj holky, jsem ráda, že se nás tu sešlo tolik :) jinak jak tu někdo psal, na zmrzlině a celkově sladkým taky ujíždím. Mám neustálou chuť na zmrzlinu z mekáče - mc flurry :D mňááám. A taky se těším na melouny. Ty mi teda pomáhaly když mi bylo špatně. Trochu zasitily, ale hlavně jsem doplnila tekutiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
11.5.13 11:38

Ahojky!

@fialka06 jééé, melouny! To jsi měla co říct teda :lol: Strašně se na ně těším a konečně do sebe dostanu víc tekutin, než ani ne litr denně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
11.5.13 11:43

@fialka06 na zmrzce jsem ujížděla, když jsem čekala Dani - nešlo jít do města a nedat si aspoň jednu (většinou u ní nezůstalo, takže jsem snědla tak 2 nebo 3 ještě si koupila domů nanuky :oops: ). Teď mám chuť spíš na rajčata

@Monika92 taky se na melouny těším - zrovna včera jsem slintala nad fotkama tchyně. Vrátila se z Egypta a na stole měli melouny pořád. S pitím mám teda docela problém - musím se vyloženě nutit, abych vypila víc, než jen čaj k snídani :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
11.5.13 11:47

@ivulinaM s pitím to mám stejně, k snídani vypiju hrnek mlíka (kávu už nějak nesnesu a na čaj nemám chuť :roll: ) a pak chodím jen ucucávat šťávu k Honzovi, který si ji dělá do půllitru… :| Docela mě to štve, protože často chodím žíznivá, ale i tak toho do sebe moc nedostanu…
Tuhle v Kauflandu měli melouny 8o Vodní, ale menší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
11.5.13 11:50

@Monika92 jo jenže ta cena je pořád ještě trochu děsivá :pocitac: Jako 30,– za kilo melounu - to je pořád ještě luxus :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
11.5.13 11:52

@ivulinaM to jsem se ani raději nedívala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
11.5.13 12:27

Ahojky. Můžu se přidat. já mám termín 25.10. je to moje první, takže pohyby zatím necítím, ale už bych si je strašně přála, no ale bříško už mám teda pořádné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
11.5.13 12:31

Jéé, koukám, že máte všichni chutě jako já. zmrzlinu jím pořád a na meloun se těším už od doby kdy jsem zjistila že jsem těhu :lol: jo a nejspíš čekáme holčičku, aspon doufám, že se to nakonec potvrdí-stašně bych si jí přála!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.5.13 12:43

Já jsem si párkrát koupila čtvrtku za asi 40Kč. Ale až budou v akci, tak si budu kupovat celý :) Jinak s tím pitím to mám podobně :? Když jsem zvracela, tak to bylo fakt utrpení. Vyhodila jsem celý obsah žaludku a nic tekutýho do mě prostě nešlo :( po šťávě se mi obracel žaludek, mlíko se mi vracelo, čaj šel ven hned. Fakt utrpení. Teď se mi udělal opar, takže piju všechno brčkem a tím se donutím do sebe toho pití víc dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
11.5.13 12:46

Je melounek taky by jsem si dala ;) uz aby byli za dostupnejsi cenu :), zmrzce a sladkymu ja teda moc nedam a k piti muzu akorat cistu vodu ze stavy se mi zveda zaludek… Ale vypiju teda minimalne dva litry aspon neco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí