Poradna duly
Jana Čurdová
@Lucu tak to jsme na to stejne taky jdu 24.6.a taky kdyz tam uz pujdu tak budu 7+1 ![]()
Ahojky holky
včera jsme byla poprvé na UTZ u dr a máme gestační váček a HCG 3100jednotek, asi budu mít TP začátek února, můžu se k Vám přidat-?
@miska.gra píše:
Aho holky, tak se jdu pochlubit, konečně jsem se včera dostala na utz a viděla ten svůj pidi zázrak, byla jsem včera 5+1 a tady je fotka..=) jinak jak jste si psaly hpdně vepředu a mě je 25,svoji ještě nejsme jen zasnoubený a svadbu plánujem až po mimi no a snažíme se cca 2 roky(a vtom 2 nezdary)…nu a tady ta slíííbená fotenka..![]()
![]()
přesně toto jsme tam měla taky, ale fotečku jsme si nevzala, vezmu si až pořádné mimino ![]()
Moc Děkuju.. ne ne srdíčko ještě ne, anio mimi není vidět, zatím jen prázdná dutinka.. 5+1 je brzko na srdíčko i mimi.. ![]()
@LuciTau No já sem blázen a chci si to zakládat od uplnýho malinkata.. navíc jí od včera nedám z ruky pořád jí mačkám a mazlím..
![]()
@miska.gra píše:
@LuciTau No já sem blázen a chci si to zakládat od uplnýho malinkata.. navíc jí od včera nedám z ruky pořád jí mačkám a mazlím..![]()
no já se raději na to moc neupínám at pak nepadnu na hubu kdyby tam srdénko nebylo ![]()
@LuciTau tak to bych padla i tak takže je to jedno… už to mám 2× zasebou a takhle mám alespoň nad čím plakat.. strašný je to vždy-tak jako tak..
@miska.gra též to mám za sebou.. přišlo mi zkrátka zbytečný mít fotku s prázdnou dutinkou.. a dr mi jí ani nebyla nadšená dát, prý se to má dávat až p potvrzení srdíčka..každá to máme jinak..
neraduji se předčasně
a nad čím plakat? ráda se pak dám rychle do kupy at můžeme zase začít, tady jsme zjistila že je pravdu důležitá psychika ![]()
@LuciTau mě sr Dr i ptal jestli jí chci tak jsem řekla že jo a jsem za to ráda..mám jí i z minule a pokud se to teď povede jako že věřím že jo stima všema lékama tak budu mít alespoň od uplnýho prťava..=)
já jsem jiná v tomhle já si potřebuju poplakat, abych mohla jít dál.. no nic o tomhle tu nechci mluvit už jen o miminku co máme v bříškách..
![]()
@Evolunka No tak z toho asi nic nebude, přikládám foto, co mi dělaj skoro všechny testy, tento test na fotce je clearblue compact, tam něco vidět je, ale na tom digital bylo minus ![]()
Ahojda holky mohu se přidat? dle jednech stránek mám termín 31.1. a dle druhých 1.2.
doma mám dcerku, ketré je rok a půl, tak teď doufáme, že se nám povedl bráška ![]()
Ahoj holky. Taky se přidávám do diskuze.
podle tžabulek tady na netu bych měla mít termín podle MS 3.2. U dr jsem ještě nebyla, takže ofiko to potvrzené nemám, jen podle testu a toho že MS nedorazila, takže předpokládám, že se těhu drží a dr navštívím do 2 týdnů. Pak to oznámíme rodině. ![]()
Ahoj holky
Asi mě picne, napsala jsem dlouhý příspěvek a ani nevím jak se mi to povedlo ale smazala jsem ho
Takže znovu…(a už zkráceně
)
Vítám nové těhulky
Přeji klidné těhu a v únoru zdravé mrňousky.
@miska.gra Gratuluji
Fotečka je krásná ![]()
@Káťa.21 Třeba byla jen později ovulka
Na testíku vidím krásného dušíka, tak přeji aby to dobře dopadlo
Zkus testnout tak za 2 dny ![]()
Jinak založila jsem uzavřenou skupinu
Ať máme soukromí tak šup pošlete žádost o vstup velice ráda, vás potvrdím
Tady je https://www.emimino.cz/…rcatka-2014/ .