Poradna duly
Jana Čurdová
@Lucu to je hezký ![]()
no a jinak holky, kolik Vám je a jak dlouho se snažíte?
@Evolunka Gratuluji
Tak já tedy doufám, že je měnit nebudu muset
Podle výpočtů bych v den svatby měla být cca 11+6tt, tak snad bříško nebude tak velké
![]()
@Káťa.21 Mě je 23 a snažíme se jak už jsem psala 5 měsíců
A děkuji, my měli mít svatbu 17.8 ale nakonec jsme si vybrali jiný termín a nakonec jsem ráda, protože to bych už pak byla 14+6tt a to by už mohlo být hodně znát, takhle se snad ještě vlezu do šatů i když…12 týden to už by taky pupík mohl být
Ale uvidíme, hlavně ať je mimčo zdravé a nám se svatba povede na 1 ![]()
@Lucu to bude v pohodě, to ještě nebudeš mít žádné bříško…
![]()
Jinak holky mě bylo teď 23.5. 21 let a snažíme se od února letošního roku, takže nám to vyšlo brzy… ![]()
Doktorka mi řekla, že mám hodně cysty, tzv. PCO, takže jsem ani nedoufala, že to půjde takhle rychle… ![]()
@Káťa.21 taky gratuluji k svatbě…
já už se hrozně těším… ![]()
A kolik je tobě?
a jak dlouho se snažíte? ![]()
@Evolunka Taky si myslím a doufám v to, že ještě žádné velké bříško nebude
Tak je super, že vám to tak rychle vyšlo
Jsem zvědavá co na to řekne rodina
Nikdo ani nevěděl, že se o mimčo snažíme a i svatba byla pro ně „šok“ tak jsem zvědavá co budou říkat na tuto novinku
A jinak děkuji
![]()
@Evolunka mně bude za měsíc 24, a už mámě čerstvě 2-letého čertíka..ten nám vyšel 2 měsíce po vysazení a teď jestli se zadařilo tak je to 1.měsíc po vysazení ![]()
@Kate92
doufám, že budeme všechny i s mrňouskama v pořádku… ![]()
@Kate92 píše:
Zdravím, já ještě přesný termín nevím, vychází mi buď na poslední leden nebo hned na začátek února a já spíš počítám s tím únorem, momentálně jsem 5+4 tt. Tak ať je vše jak má být
Ahojky holky, můžu se k vám přidat?
Gratuluji všem ke // a jak tak koukám tak i k plánovaným svatbám
My se snad také dočkali a dnes bych měla být 5+3,teda podle poslední MS a těhu kalkulačky a termín by nám měl vycházet na 1.2.2014. Dr.si mě objednala až za 3 týdny, takže téměř 9.týden a musím říct, že už jsem pěkně nervozní, ještě takovou dobu čekat
Máte už nějaké příznaky?
@Káťa.21 Tak to je super, že se tak rychle i druhý špuntík povedl
![]()
@Evolunka Jojo samé mladice
![]()
@Thea84 Vítej
a také gratuluji
Téda tak čekat do 9tt to bych asi nedala tak snad mě můj dr. objedná dřív
Příznaky ještě moc nemám, ale to myslím že ještě příjde, i když nemuselo by ![]()