Poradna duly
Jana Čurdová
@Káťa.21
to je divné… ![]()
Já si ale myslím, že to bude, protože tady to jde pěkně vidět
![]()
Kolik DPO jsi? ![]()
@Evolunka Právě, že bych měla být už 12 DPO
tak já nevim..navíc mám takový divný tušení, že MS dorazí..dnes jsem 31 DC
Ahoj.. tak 1.6 měla dorazit ms.. v pondělí 3.6 mi vyšel test.. 10.6 jdu k doktorce..:D takže podle všech propočtů když bude vše ok a podaří se to tak 4. - 5.2.
celkem nezvyklá situace po X negativních testech.. ještě mi to moc nedochází..:D
@Káťa.21 já bych řekla, že je to brzo… Že jsi 31.DC taky nic neznamená, měla jsi jen později ovulaci…
Já jsem taky měla OVU až 18DC, takže MS měla přijít až 32DC…
teoreticky bys MS měla dostat tak za dvy dny a ta čárka tomu odpovídá…
dva dny před MS se ještě ten digitální test mohl splést, já bych se teď řídila tím duchem…
Zkus hned ráno další testík a uvidíš… ![]()
@Evolunka No já se bojím, že to mám spíš rozházený, když teď první měsíc neberu HA, sice jsem měla nízkohormnonální, ale asi i tak…no uvidíme..počkám asi do soboty, a když se MS nerozjede tak testnu..
@Káťa.21 Ahojky, já bych tomu testu věřila, protože sama s tím mám zkušenost. Digitální test mi ukázal mínus a přitom už jsem měla slabou čárku na tom clearblue čárkovém jako ty;)
Tak jsem objednané k Dr, ale ža na 28.6, taková doba… to snad ani nevydržim.
Ahoj děvčata, přidám se k vám, smím?
// mi vyšly v neděli 9.6., týden po zpoždění, poslední měsíčky jsem měla 6.5..
Ahoj holky, chtěla bych se spřidat. Poslední MS byla 7.5. Na ultrazvuku už jsem byla 10.6., gest. váček 17 = 5 + 5, takhle to napsal doktor, těhotenství zatím potvrzené, ale na další UTZ jdu v úterý 18.6. a to už by mělo být vidět srdíčko, tak doufám a věřím, že bude vše vpořádku. Držte palce!