Poradna duly
Jana Čurdová
@Momo.g píše:
No my jsme se to dozvěděly na prenatalu v 12+4tt, což je docela brzo, ale tak přesvědčivě nám mudr. řekl, že má velkýho pytlíka, že tomu věřímevždy jsem chtěla chlapečka a ted když už to vím, by mi nevadila ani holčička
hlavně at je to zdravý..
termínek máme 24.2. 3 miminko a je to kluk jinak jsme kousek od brna
všechny moc zdravím
@MamincinCvrcek děkuji Radu hihi tak jako podle tvého dr už by si měla rodit posílá tě aspoň na Veveří na velkej utz???
@Barunka maminka
On me zatim nikam neposila covece. Ma vsechno vybaveni u sebe - co jsem teda pochopila ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? ![]()
Termínek máme 10.2. dle ms a dle sona 18.2. Moc se těšíme
Mám už velkého kluka (bude mít 9 let) a ten prý bude moc moc pomáhat. haha to známe ![]()
To jsem si všimla, nějak to začalo stagnovat. Asi se přestěhovali jinam. Ty se máš jak? My jdeme zítra na kontrolu, tak se hádam dozvíme co to bude
Jinak sebou šije a šije v tom bříšku ![]()
My se držíme zatím sebou nešijeme nebo spíše necítíme my čekáme kluka
My by jsme chtěli holčičku, ale hlavně ať je to zdravé
Jen je mi furt špatně asi od 13tt teď jsem 17+3. Nepotěším doktorku, že jsem od poslední poradny zhubla 2 kg ![]()
Tak ja myslím že záleží jak na tom bude jai mimnko ja taky hubnu no co naděláš u dvojčat jsme nabrala 15 kg a teď mám zatím 3 dole
To jo 20 šlo dolu za 10 měsícu ale od svatby a stěhování do čr jsem jich nabrala zpátky ![]()