Poradna duly
Jana Čurdová
@marvcel @Lucka8657 Ahoj holky
Vítejte ![]()
Gratuluji vám k těhotenství… ![]()
Já se zatím unavená necítím…Naopak..Vždycky jsem schopná spát do 11 a ted vstávám kolikrát v 6 a mám vyspáno…
Jinak mě trochu bolí břicho jako bych měla MS, ale je to jen chvilkové…
A co vy? máte ještě nějaké příznaky? ![]()
@Evolunka Mě bolí záda a občas je mi pěkně blbě, ale zatím nebliju.Jo a mám strašně citlivý prsa.
![]()
@marvcel Ty bláho, tak to máš brzo takový příznaky… ![]()
Mě nic není kromě toho břicha no..
klidně ať to tak zůstane…
nesnáším zvracení… ![]()
@Evolunka jsem dnes už 7+2tt, minulý těhotenství jsem nic neměla, až teď
@marvcel jo tak to jo…
To už je dost možné… ![]()
dneska jsem právě četla, že nejčastěji začínají příznaky a nevolnosti kolem 6tt…
a nebo taky nikdy…
doufám, že to bude můj případ… ![]()
@Evolunka jdu na kontrolu až 20.6. a je to nekonečná doba čekání
@marvcel souhlasím…
já jdu už ted v pondělí, ale myslím, že tam ještě nic nebude vidět, ale tak aspoň to zkusím…
to čekání je hrozné no…
![]()
@Evolunka aha,tak to nevím, jestli bude něco vidět, já byla na ult.6+3 a byla vidět jen prázdná dutinka, ale aspoň mi potvrdila těhotenství a že je v děloze, tak aspoň něco, no uvidíš, to má každej jinak ![]()
@marvcel tak aspoň, že ti to potvrdila…
myslím, že na tom budu podobně…
![]()
@Evolunka @Kate92 Ahojky, tak jsem dnes testila a opět tam ten stín je..ale vyfotit to nejde, je to dost slabý..každopádně je to už třetí test kde něco je vidět..kdybych byla tak teprv 4+1, což je snad málo, na to aby tam byla ta druhá výrazná..no nevim no..přemýšlím, že si koupim ten clearblue, co ukáže i týdny, jinak čekat, čekat..ale MS pořád nikde ![]()
@Thea84 Ahooj, gratuluji k těhu a musím říct, že už jsem slyšela několik případu, kdy jim mimi nešlo, měli jít na umělý opl. a ten poslední měsíc před se zadařilo ![]()
Jinak já doufám, že to tam je, i když prostě nevim jak mám dlouhej cyklus, když je to první měsíc po HA, ale ten stín na testu je ![]()
@Káťa.21 já bych clearblue zkusila…
já jsem minulý týden měla pořád jenom duchy a koupila jsem si ho a ukázal mi těhu… Viz. fotka… Pak už mi čárka pomalu sílila… ![]()