Únorčátka 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1143
4.6.13 20:51

@Kate92 ju, to máš podobný jako já při prvním :-) a už to máš potvrzené od doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
4.6.13 20:53

Doufám, že nám tahle diskuze vydrží až do porodu nebo i pak, abysme si ukrátili to dlouhý čekání a mohly se dělit o zkušenosti nebo radost z výbavičky :mrgreen: :mrgreen: :P :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
4.6.13 20:55

@Káťa.21 nemám, musím čekat, jsem objednaná.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
4.6.13 20:56

@Lucu no to já ještě nevim jestli se určitě zadařilo..MS sice pořád nikde, příznaky nějaký jsou, ale zas ty testy prej duchy dělat můžou..no zkusim ten test asi i zítra :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
4.6.13 21:11

@Thea84 ahoj, gratuluji :kytka:
Ty bláho, to je fakt něco až v 9tt… 8o
Ale zase už budeš mít na 100% srdíčko… :dance: každý doktor to má bohužel jinak no… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
4.6.13 21:11

@Káťa.21 tak nám sem hoď zítra hned fotku… :pankac: :kytka: my to hned zkouknem… :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
4.6.13 21:12
@Kate92 píše:
Doufám, že nám tahle diskuze vydrží až do porodu nebo i pak, abysme si ukrátili to dlouhý čekání a mohly se dělit o zkušenosti nebo radost z výbavičky :mrgreen: :mrgreen: :P :hug:

No to já doufám taky… :pankac: hned je to pak veselejší, když se můžeš podělit o zážitky… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
5.6.13 07:43

@Káťa.21 Já myslím, že se určitě zadařilo, v den, kdy měla přijít MS jsem si dělala test a byl tam duch, že ho i menžel viděl a pak to pořád sílilo. Takže držím pěsti, ale určitě tam je :kytka: :)
Jinak u nás je to taky druhej poklad, jednoho tříletýho už mám taky doma :-) A teď u druhého nám dr. řekli, že máme asi 10% šanci, že otěhotním a už jsme se chystali na umělý a najednou MS nepřišla :-) Takže si umíte představit tu radost, jen právě to čekání do 9.tt je docela masakr:-( Mě právě docela děsilo t, že kormě pobolívání podbřišku a zad, který teda bolí fakt hodně nic nemám. A u prvního se mi už v den, kdy měla dojít MS nafoukly prsa jak balony a bolely jak četr snad půl roku. :cert: Jinak holky s těma mladicema nevím, mě je 29 :mrgreen: :mrgreen: Ale pořád se mezi ně řádím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
5.6.13 09:10

@Thea84 No tak to jste měli ještě větší radost, když vám moc šancí nedáváli.. :dance: jinak 29 let, to jsi ještě taky mladice… :pankac: a ještě dlouho budeš… :pankac: :kytka: a navíc, věk není důležitý…důležité je, na kolik se člověk cítí… :pankac: :kytka:
Já taky nemám žádné příznaky…Jen mě bolí břicho jako při MS…Někdy docela dost, většinou ráno kolem 5:00 :cert: a záda mě bolí taky, ale to neberu jako příznak, protože to mě bolely vždycky… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
5.6.13 09:29

@Evolunka a ty jsi teď v kolikátém týdnu? No popravdě mám teď pocit, že nikdy nic není ztraceno a hlavně je důležité věřit :-) První dítko jsme splodili po 4 měsíc po vysazení HA a tak když jsme se začali snažit o druhé a řekli nám výsledky našich testů, nemohli jsme tomu vůbec věřit. A buch dva měsíce po testech jsem těhotná :mrgreen: Jen dr. nám říkala, že kdybyh otěhotněla, může být velké riziko potratu v prvních měsících, tak se teď modlíme a už se těšíme až bude ten 9tt a půjdu konečně k dr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
5.6.13 09:38

@Thea84 já bych dneska měla být přesně v pátém týdnu… :pankac:
Tak snad ti to dobře dopadne…Oni vždycky radši řeknou ten nejhořší scénář… :roll: To bude v pohodě, uvidíš… :pankac: těš se až udidíš srdíčko a vůbec nepřemýšlej nad nějakým potratem nebo nad podobnýma věcma… :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
5.6.13 09:42

@Evolunka Děkuju moc a máš v tom naprostou pravdu, taky si někdy říkám, proč to ti dr. říkají :mrgreen: Ale asi musej :) Ale první těhu jsem prostě brala už od prvních týdnů naprosto v klidu a nad ničím takovým jsem vůbec nepřemýšlela a po 9-ti měsících se nám narodil krásnej 4kilovej kluk :mrgreen: :mrgreen: Já jsem dnes 5+4 a už se nemůžu dočkat UZ :) Jsem ráda, že tyhle diskuze jsou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
5.6.13 09:57

@Thea84 já jsem taky ráda za tyhle diskuze… :pankac: :) aspoň to máme s kým probrat… :pankac: zkus to prostě brát jako u prvního těhu…buď v pohodě, těš se na srdíčko a nepočítej s jinou variantou… :kytka:
No jako ono se to lehce řeknce, ale já taky pořád nad něčím přemýšlím… :roll:
Když mě bolí břicho, tak už v tom vidím to nejhorší, ale to je asi normální, když je těhotenství plánované…Už se těším na pondělí k doktorce…Snad už potom budu klidnější a ty taky… :kytka: I když půjdeš trošku za dýl…To uteče jako voda.. :pankac: Hlavně se něčím vždycky zabav, aby jsi neměla čas přemýšlet… :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
5.6.13 10:03

Ahojky! Nevím, jestli se k vám můžu zařadit, mám TP 25.1. a je mi už 34 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.6.13 10:13

Ahoj holky rada se k vam pridam v pondeli jsem mela na testu dalnici :) podle vypoctu bych mela byt ve 4+2 a na potvrzeni jdu 24.6. Take se citite tak unaveni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí