Poradna duly
Jana Čurdová
@Kate92 ju, to máš podobný jako já při prvním
a už to máš potvrzené od doktora?
Doufám, že nám tahle diskuze vydrží až do porodu nebo i pak, abysme si ukrátili to dlouhý čekání a mohly se dělit o zkušenosti nebo radost z výbavičky
![]()
@Lucu no to já ještě nevim jestli se určitě zadařilo..MS sice pořád nikde, příznaky nějaký jsou, ale zas ty testy prej duchy dělat můžou..no zkusim ten test asi i zítra ![]()
@Thea84 ahoj, gratuluji ![]()
Ty bláho, to je fakt něco až v 9tt… ![]()
Ale zase už budeš mít na 100% srdíčko…
každý doktor to má bohužel jinak no… ![]()
@Káťa.21 tak nám sem hoď zítra hned fotku…
my to hned zkouknem…
![]()
@Kate92 píše:
Doufám, že nám tahle diskuze vydrží až do porodu nebo i pak, abysme si ukrátili to dlouhý čekání a mohly se dělit o zkušenosti nebo radost z výbavičky![]()
![]()
![]()
No to já doufám taky…
hned je to pak veselejší, když se můžeš podělit o zážitky… ![]()
@Káťa.21 Já myslím, že se určitě zadařilo, v den, kdy měla přijít MS jsem si dělala test a byl tam duch, že ho i menžel viděl a pak to pořád sílilo. Takže držím pěsti, ale určitě tam je
![]()
Jinak u nás je to taky druhej poklad, jednoho tříletýho už mám taky doma
A teď u druhého nám dr. řekli, že máme asi 10% šanci, že otěhotním a už jsme se chystali na umělý a najednou MS nepřišla
Takže si umíte představit tu radost, jen právě to čekání do 9.tt je docela masakr:-( Mě právě docela děsilo t, že kormě pobolívání podbřišku a zad, který teda bolí fakt hodně nic nemám. A u prvního se mi už v den, kdy měla dojít MS nafoukly prsa jak balony a bolely jak četr snad půl roku.
Jinak holky s těma mladicema nevím, mě je 29
Ale pořád se mezi ně řádím
![]()
@Thea84 No tak to jste měli ještě větší radost, když vám moc šancí nedáváli..
jinak 29 let, to jsi ještě taky mladice…
a ještě dlouho budeš…
a navíc, věk není důležitý…důležité je, na kolik se člověk cítí…
![]()
Já taky nemám žádné příznaky…Jen mě bolí břicho jako při MS…Někdy docela dost, většinou ráno kolem 5:00
a záda mě bolí taky, ale to neberu jako příznak, protože to mě bolely vždycky… ![]()
@Evolunka a ty jsi teď v kolikátém týdnu? No popravdě mám teď pocit, že nikdy nic není ztraceno a hlavně je důležité věřit
První dítko jsme splodili po 4 měsíc po vysazení HA a tak když jsme se začali snažit o druhé a řekli nám výsledky našich testů, nemohli jsme tomu vůbec věřit. A buch dva měsíce po testech jsem těhotná
Jen dr. nám říkala, že kdybyh otěhotněla, může být velké riziko potratu v prvních měsících, tak se teď modlíme a už se těšíme až bude ten 9tt a půjdu konečně k dr. ![]()
@Thea84 já bych dneska měla být přesně v pátém týdnu… ![]()
Tak snad ti to dobře dopadne…Oni vždycky radši řeknou ten nejhořší scénář…
To bude v pohodě, uvidíš…
těš se až udidíš srdíčko a vůbec nepřemýšlej nad nějakým potratem nebo nad podobnýma věcma…
![]()
@Evolunka Děkuju moc a máš v tom naprostou pravdu, taky si někdy říkám, proč to ti dr. říkají
Ale asi musej
Ale první těhu jsem prostě brala už od prvních týdnů naprosto v klidu a nad ničím takovým jsem vůbec nepřemýšlela a po 9-ti měsících se nám narodil krásnej 4kilovej kluk
Já jsem dnes 5+4 a už se nemůžu dočkat UZ
Jsem ráda, že tyhle diskuze jsou ![]()
@Thea84 já jsem taky ráda za tyhle diskuze…
aspoň to máme s kým probrat…
zkus to prostě brát jako u prvního těhu…buď v pohodě, těš se na srdíčko a nepočítej s jinou variantou… ![]()
No jako ono se to lehce řeknce, ale já taky pořád nad něčím přemýšlím… ![]()
Když mě bolí břicho, tak už v tom vidím to nejhorší, ale to je asi normální, když je těhotenství plánované…Už se těším na pondělí k doktorce…Snad už potom budu klidnější a ty taky…
I když půjdeš trošku za dýl…To uteče jako voda..
Hlavně se něčím vždycky zabav, aby jsi neměla čas přemýšlet…
![]()
Ahojky! Nevím, jestli se k vám můžu zařadit, mám TP 25.1. a je mi už 34 let.
Ahoj holky rada se k vam pridam v pondeli jsem mela na testu dalnici
podle vypoctu bych mela byt ve 4+2 a na potvrzeni jdu 24.6. Take se citite tak unaveni?