Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potřebuju poradit, děti touží po trampolíně na zahradu, takže ježíšek přemýšlí zda ano nebo ne. Dětem je 6 a 10. Potřebuji nosnost minimálně 100kg a nějakou větší. Uvažuji o této https://www.alza.cz/…d6874354.htm?…. Pořád nevím jestli pořídit nebo nepořídit, popřípadě jakou pořídit
305 je za mně pro dvě takhle staré děti malé. My máme 3,6m a je to akorát, když si tam člověk chce i sám trochu zablbnou (a že ti desetiletí, tam už dělají salta, stojky apod.)
Jestli neresis prostor a penize, tak cim vetsi a bytelnejsi, tim lepsi.
Nejvíc úrazů je na trampolíně. Taky jsme měli na zahradě, pak se rozbila a pak bylo hodně článků, co se tam může stát a že pro děti (ale i dospělé) to není úplně bezpečné. Takže už jsme novou nekupovali. A defakto už trampolíny úplně nesnáším. Samozřejmě jen názor, když už bych kupovala, tak pořádnou, ne šmucku z Alzy. ![]()
@Anik6 ano vím jak že tam je hodně úrazů, proto jí nedostali už před dvěma lety kdy o ní začali mluvit a proto hledám nějakou pořádnou a prověřenou i jinými
Kup nějakou větší.
Jsem čekala, kdo zas přijde, že nemáš kupovat žádnou
.
@Kelsey píše:
Kup nějakou větší.
Jsem čekala, kdo zas přijde, že nemáš kupovat žádnou.
Vždyť sama píše, že neví, jestli pořídit nebo nepořídit. Za mě nepořídit, ale stejně si to udělá podle sebe, takže ji může být můj názor k ničemu.
Nekupuj žádnou. Ta statistika není úplně přívětivá a zranění fakt hnusný.
Určitě kup velkou, min. 3,6 m. Máme už víc jak 5 let Marimex, děcka i dospělí na ní pořád blbnou. Nikdo neměl žádný úraz.