Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky ![]()
Prosím je tu některá z vás, která podstupovala transfer (KET) v nativu? Co vše jste před samotným transferem dělala? Jaké vitaminy brala? Chodila na fyzio atd?
Mám za sebou 1× ET řízeny, 2× KET řízený (Estrofem 1-1-1, Progesteron besins 1-1-1, při třetím transferu ještě prolutex 0-0-1) Vždy biochemické těhu - čárky nejdříve sílily, kolem 13 dne slábly, HCG se snižovalo a po vysazení léků přišla MS.
Při prvním transferu hodnoty sliznice i Progesteronu v normě, při dalších transferech hodnoty Progesteronu vždy pod 30 i přes aplikaci Prolutexu (0-0-1) a brání Progesteronu besins (1-1-1)
Proto chceme teď zkusit KET v nativu.
Na transfer se chystáme až po novém roce.. potřebuji si trochu oddychnout a přijít na jiné myšlenky ![]()
Děkuju za reakce ![]()
Ano, podstupovala jsem i teď aktuálně zase. Brala jsem jen listovku, jinak nic, žádná opatření. Po transferu jsem zaváděla progesteron besins 1-0-1. Jak to bude teď, ještě nevím, zatím jsem před KET.
Ahoj, máme teď embryjko v prodloužené kultivaci. Pokud vše zvládne, bude transfer v sobotu. V pondělí jsem měla OPU, od té doby zobu Prednison 2,5 mg 1-0-0 + zavádím si Progesteron Besins 1-0-1. Jinak já zobu od června: hlavně kys. listovou (nejdřív Fertipronu, teď od firmy Verra), D3+K3 od Trime, Kontryhel cps. kvůli výstelce, vitamin C od Biogeny, Magnesium od Trime, Omega-3 od Braineffect a z důvodu stresu 3×5 kapek Gynex. Držím palce, vím, jak je to náročné období.