Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky.
Pomaličku pokukuju po dárcích k vánocům. Malý má moc rád transformery a roboty…
Chtěla bych mu něco pořídit, bude mu čerstvě 5 let.
Nemáte některá tip na hračku? Prohlížela jsem několik transformerů, ale všechny jsou vhodné od cca 7-8 let a mají mnohou dílů a jsou složité.
Chtěla bych sehnat nějakého, který se promění jen tím, že se někde něco zatáhne, otočí atd, jestli mi rozumíte. Před cca půl rokem běžela v tv reklama na něco takového- bohužel si nepamatuju, jak se to jmenovalo. Díky za tipy
Tak nas bude mit 5 let ted v pondeli a je taky desne ulitlej na transformery a roboty
Uz minimalne pul roku to je u nas doma nej hracka, ma jich spousty, at uz z obchodu, nebo nejake obyc od vietnamc. A i kdyz jsou treba i na me slozite, on to zvlada levou zadni a porad si je prestavuje ![]()
Pokud vis, ze je zrucny, tak bych se nebranila koupit mu nejaky, ktery je treba i od sesti let.
Ahoj holky, moc prosím, syn si přeje nějakýho robota záchranáře, co se přestavuje na bagr
??? moc prosím o radu!!!
Ahoj holky. Náš malý by chtěl ke 4. narozeninám transformers autorobota. Můžete mi poradit jakého koupit, aby něco vydržel a byl lehký na sestavení. moc děkuji
@andriaana mám doma už několik let tyhle typy https://www.heureka.cz/?… synové si s nimi hráli asi od 3 let, sestavení v 1 kroku jednoduché a pády na koberec zvládají bez problémů.
Ahoj všem, prosím o radu. Syn si přeje k pátým narozeninám robota, co se přestavuje na auto a zpět. Jeho požadavek: aby to bylo auto nebo kamion a aby se nedal přestavět moc snadno. Doma nějaké má, ani jeden original od Hasbro, kvalita nic extra, buď auto pořádně nedrží tvar, nikde nic správně nesedí, nebo se hračka častým přestavováním „vyčvachtala“. Synův kamarád má original transformery Hasbro, zdají se mi bytelnější a kvalitnější, proto jsem chtěla koupit nějakého od této firmy. Jenže se v nich na internetu nemůžu vyznat, nikde jsem nenašla nějaký přehled všech robotů, pro koho jsou určené, jak je složité je přestavět atd. Nechci žádný, který se dá přestavět v jednom či dvou krocích (ty jsou právě pro věkovou kategorii 5+), jenže pak by to znamenalo asi zvolit nějaký s určením 8+. No nevím, nevím. Nemůžete mi, prosím, někdo poradit? Případně jinou firmu, která má roboty kvalitní? Syn si k tomu pak sedne a přestavuje pořád dokola, tak aby to ten nápor vydrželo
Cenově tak do osmi stovek. Radši připlatím, než mít doma další šunt. Děkuji všem!
@Pajanka Ja napisi vlastni zkusenost - vsechno se nam brzy ocvachtalo a zacalo povolovat, nekdy i odpadavat, i od Hasbro. Mame jich nekolik, vetsinou z Hamleys v Praze, kde si synove vybiraji. Vyhoda je, ze nedelaji drahoty pri reklamaci, rovnou nam “vrati” penize, takze vzdy odchazime s novym srotem, kvuli kteremu bude doma smutno. ![]()
PS: transformers kamion je Optimus Prime
, tech tam maji nekolik, v ruznych velikostech. Pro detske fandy je to tam o infarkt. ![]()