Trapas a velký problém
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše: Více
To je toho, kdyby to někdo komentoval, což pochybuju, normálně řekni, ze jsi se spletla.. Nechápu vůbec v čem je problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice Já jsem se v sobotu špatně zavřela ve vlaku na záchodě a vlezl na mě zaměstnanec drah. No zasmáli jsme se, trapas to byl, ale ne katastrofa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chapu, ze jsi se mohla citit trichu trapne.
Ale vazne kvuli tomu zakladas diskuzi s nazvem “trapas a problem”?!
No, mozna ti je -nact, mozna si delas srandu nebo jsi na tom slunicku byla fakt moc dlouho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
Přesně to se mi stalo. Byla jsem ve firmě možná dva měsíce a přijelo vedení z Itálie a Indie a na proslov nás sezvali v takové větší místnosti - taková vzorkovna.
A mně se tam udělalo velmi zle a opravdu jsem se tam pozvracela, nic hezkého, téměř celý oběd.
No a co se stalo mě překvapilo, měli o mě tak dojemnou obavu, páč na mě šli fakt mrákoty a protože se tak upřímně strachovali, tak mi ani nějak nebylo extra trapně, prostě se mi to stalo a hotovo. Nikdo nikdy mi to víc nepřipomenul, jako bylo mi trapně, ale nikdo to zbytečně nerozmazával.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč tomu máme říkat Místnost P? A jak se jmenuje ta místnost, do které jsi vešla? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alun-ka píše: Více
Dnes mi omylem i s odpadky spadly klíče do kontejneru na plasty. Snad mě nikdo v 6 ráno nesledoval, jak jsem je lovila.
Ale mám je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Nic. Pokud máš potřebu to nějak komunikovat, šéfovi napiš nebo řekni, že se omlouváš za omyl, že jsi spletla místnosti, necítila ses dobře. To je celé. Každý se někdy splete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ty jsi jinak paní dokonalá nebo? Nikdy jsi omylem nenastoupila do jiného busu/vlaku, tramvaje, nikdy jsi omylem nevystoupila v jiném patře z výtahu, nikdy jsi omylem nezašla do jiné ulice či třeba do jiné třídy ve škole? Já jen, že jestli potřebuješ základat diskuzi a celá se třepeš, protože sis spletla dveře, což dělá každý třetí, tak si nejsem jistá, jestli jsi úplně psychicky stabilní…V práci musí mít z tebe radost, jestli děláš dramata z každého prdu
- Citovat
- Upravit
@cecetka To už se mi stalo taky, do modrého na papír. Musela jsem ho vřevrátit, vylovit nešly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit