Trápení se seboreou, 14měsíčního syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
18.2.14 09:34
@Hori píše:
@Godaiva no právě tadyta mast to omastí jak blázen :think: tak nevim zda si to nepleteš :nevim:

Aha, no člověče asi si to pletu - já jsem měla Vittelu Ictamo, ta byla na ty opruzeniny. Ale ta vitamínová asi bude fakt něco jiného… díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
18.2.14 09:36
@Krkael píše:
Hele zkus a uvidíš… Když už ne na seboreu tak aspoň na to srajdění :palec:

To rozhodně a navíc - dobré srajdění je základ zdraví celého těla! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7432
18.2.14 09:38

@Godaiva aha tak toto je přesně vitella extreme - vitamínová mast ;). Tak držím palce ať se toho zbavíte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
18.2.14 09:41

Poděkování

Milé holky-maminky, moc Vám všem děkuji za povzbuzení, útěchu a Vaše tipy a rady. Musím se teď rozloučit. Když to vyjde manželovi v práci, tak ve čt sjedem k té kožní lékařce, pak Vám sem napíšu, co malému diagnostikovala a jakou léčbu mu předepsala. Kdoví, třeba to vůbec není seborea, ale něco úplně jiného… tu seboreu totiž malému diagnostikovala jeho dětská MUDr., ale bylo tak jenom spíš zběžně… že jsem ráda, že se na synka podívá odbornice.
Tak nám držte palce a mějte se pěkně, a děti ať jsou hlavně zdravé, fakt nic důležitějšího na světě není… Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
18.2.14 09:48

@Godaiva ahoj, nám pomohlo jediné… vyčesávat, vyčesávat, vyčesávat… respektive jsem to škrábala nehtem… žádné masti, nic nepomohlo, dr. jí dokonce dala kortikoidy! 8o

až když začala ta pokožka dýchat, tak to bylo během chvilky pryč, stačilo tak málo… holku jsem si vzala po jídle k sobě a jemně jí to uždibovala, vůbec jí to nebolelo…bordel byl z toho děsný… :lol: pak měla trochu fleky, ale po pár hodinách to bylo OK…jakmile jsem objevila další strupy, hned jsem je sundala a trvalo asi týden-dva a měla čistou hlavu!

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.2.14 11:25

Návštěva u kožní lékařky

Ahoj holky-maminky, jak jsem slíbila, píšu Vám o včerejší návštěvě kožařky. Koukala na synka a říkala, že to spíš než na seboreu vypadá na atopický ekzém. Takže malému napsala nějakou míchanou mastičku (bude v pondělí) a ještě krém Lipobase, takže zahájíme tuto léčbu a uvidíme, jak se to bude dál vyvíjet.
Mějte se hezky, pěkný víkend. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
12.5.16 11:21

Wolf Basic Creme

Dobrý den, já mám seboreu už 18 let a jediný, co mi na to pomáhá je Wolf Basic Creme, navíc je u něho výhoda o proti jiným mastím, jako třeba Excipial, Linola atd., které jsem také zkoušel, ale bez výsledně, že se na obličeji neleskne a tudíž nepůsobí mastně, takže nikdo ani nevidí, že jste něčím namazaný, problém je, že se před několika lety přestal vyrábět, nyní jsem na něj zase narazil, ale ne v české republice, pokuď ho budete chtít dovést nebo zjistit více informací, tak mi napište na tomaxx@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek