Stres z autoškoly

20
12.8.21 18:19

Trápí mě autoškola

Ahoj, chodím do autoškoly a mám za sebou 10 jízd, ale mám z ní hrozný nervy, může za to nejspíše učitel. Jeden je v pohodě, ale ten druhej…Bere mě jako bych už neměla dělat chyby když “už mám za sebou deset jízd”. Zvýší hlas i při sebemenší chybičce, např. že moc zatáhnu za ruční páku nebo v jakém pořadí zajistím vozidlo, začne po mě hulákat i když neřeknu správně název značky, třeba řeknu Stopka a on na to arogantně: snad Stůj dej přednost v jízdě neeee!!! Řidičák opravdu chci, ale stojí mi to za ty slzy a za ten stres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20976
12.8.21 18:24

Co je „ruční páka“? :think: jestli to nebude tím, že nemáš vůbec šajn o správných pojmech a mu tečou nervy. Což je u něj chyba, měl by zůstat profesionál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65679
12.8.21 18:28

@Cenarius to hnusné foto nějak rychle zmizlo, než jsem to stihla rozkliknout. Co tam bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
12.8.21 18:30

Po mých podobných zkušenostech v autoskole už bych takového učitele odmítla. Nejprve bych se rázně ohradila, a pak žádala na vedení někoho jiného, případně rovnou přestoupila jinam. Měla jsem podobného, a už nikdy víc! První jízdu mě přinutil jet na silnici, ač jsme mu několikrát opakovala, ze jsem v životě nedržela volant v ruce a ze se na jízdu po silnici necítím. Bylo na nem znát jakési uspokojení, ze mám strach, a ze se mi ruce na volantu nekontrolovatelně klepou. Ano, zvyšování hlasu a arogantní poznámky o čemkoliv byly součástí každé lekce. Včetně nemistnych poznámek o tom, ze mám dite - a to ho chcete zabit?

Není opravdu nutné, aby se k tobe takhle někdo choval.

Příspěvek upraven 12.08.21 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
12.8.21 18:33

Tak zavolej majiteli autoškoly a řekni mu, jak se věci mají a že chceš jezdit jen s tím, co je v pohodě. Ty jsi jim za to zaplatila, oni tě to mají naučit… Přeju hodně štestí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.8.21 18:34

Melas vyuku od nej odmitnout, hned jak to zacalo.
Zarid si, abys s nim uz nejezdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.8.21 18:36
@lorettas píše:
Tak zavolej majiteli autoškoly a řekni mu, jak se věci mají a že chceš jezdit jen s tím, co je v pohodě. Ty jsi jim za to zaplatila, oni tě to mají naučit… Přeju hodně štestí ;)

Nejhorší je, že on je majitel :?
Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.8.21 18:37
@Cenarius píše:
Co je „ruční páka“? :think: jestli to nebude tím, že nemáš vůbec šajn o správných pojmech a mu tečou nervy. Což je u něj chyba, měl by zůstat profesionál.

Samozřejmě jsem myslela ruční brzdu, hned člověka chytnou za slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
12.8.21 18:39

@Adysssssss Tak to je teda dost blbý, že majitel se chová jako blb… :think: Nic, tak si najdi nějakou jinou autoškolu a přejdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.8.21 18:41
@Semtex píše:
Po mých podobných zkušenostech v autoskole už bych takového učitele odmítla. Nejprve bych se rázně ohradila, a pak žádala na vedení někoho jiného, případně rovnou přestoupila jinam. Měla jsem podobného, a už nikdy víc! První jízdu mě přinutil jet na silnici, ač jsme mu několikrát opakovala, ze jsem v životě nedržela volant v ruce a ze se na jízdu po silnici necítím. Bylo na nem znát jakési uspokojení, ze mám strach, a ze se mi ruce na volantu nekontrolovatelně klepou. Ano, zvyšování hlasu a arogantní poznámky o čemkoliv byly součástí každé lekce. Včetně nemistnych poznámek o tom, ze mám dite - a to ho chcete zabit?

Není opravdu nutné, aby se k tobe takhle někdo choval.

Taky se mi něco podobného stalo při 2 jízdě. Měla jsem jet na velký kruháč a chcíplo mi auto, začal po mě řvát co to jako dělám, že brzdím provoz a ty auta za mnou čekat nebudou. Až je konci se mě zeptal kolikátou to mám vlastně jízdu, když jsem mu řekla, že 2 tak akorát řekl: Aha já myslel, že 15.

Příspěvek upraven 12.08.21 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
12.8.21 18:42
@Adysssssss píše:
Nejhorší je, že on je majitel :?
Děkuji
Řekni mu na rovinu, ať vynechá arogantní poznámky (“tímto stylem se mnou prosím nemluvte”, “nelibi se mi, když na mě zvysujete hlas”). Pokud by toho nenechal, rovnou se začni domlouvat jinde, upozorní ho na to, a pak ať ti dá papíry a vrátí peníze :nevim: když se neozves, bude se to jenom zhoršovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.8.21 18:45
@Semtex píše: Řekni mu na rovinu, ať vynechá arogantní poznámky (“tímto stylem se mnou prosím nemluvte”, “nelibi se mi, když na mě zvysujete hlas”). Pokud by toho nenechal, rovnou se začni domlouvat jinde, upozorní ho na to, a pak ať ti dá papíry a vrátí peníze :nevim: když se neozves, bude se to jenom zhoršovat.

Ano, presne tak.
Nebo mu normalne rekni, ze budes jezdit jen s tim druhym.
Musis se ozvat.
Muze se vztekat, ale to je tak vsechno, co ti muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.8.21 18:45
@Semtex píše: Řekni mu na rovinu, ať vynechá arogantní poznámky (“tímto stylem se mnou prosím nemluvte”, “nelibi se mi, když na mě zvysujete hlas”). Pokud by toho nenechal, rovnou se začni domlouvat jinde, upozorní ho na to, a pak ať ti dá papíry a vrátí peníze :nevim: když se neozves, bude se to jenom zhoršovat.

Zítra mám další jízdu, už teď mi je z toho zle. Budu mu to muset nějak říct, protože takového blba jsem dlouho nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20976
12.8.21 18:47
@vokishka píše:
@Cenarius to hnusné foto nějak rychle zmizlo, než jsem to stihla rozkliknout. Co tam bylo?

Vypadalo to, jak pouzitej rozmackanej tampón. Prostě nějaká nechutná sracka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
12.8.21 18:54

@Adysssssss já tě chapu, lehké to nebude, naopak, čekala bych, že na tebe vystartuje, nebo že na tebe pošle spršku superarogantnich kecu a narážek. Jako kdyby to melo byt fakt hodně špatné, klidně bych si to i tajně mobilem nahrávala, a pak zjistovala, kam dat stížnost. Kdyby ti třeba chtěl dělat fotky s prehlasenim jinam.

Přeci nelze sedat za volant s hrůzou, co zase bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze