Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zeny, vyuziju vasi predvanocni nalady a schovivavosti pro dementni otazky…Ehm..Dekuji. Takze malej je Romeo a chystame druhato. Holka je vyresena a ted mi najdete kluka od R. zijeme ve Svajcu, takze Rudik fakt ne.
Diky vam mile zeny ![]()
Příspěvek upraven 19.12.15 v 18:23
@Kotatko03 tak radek ve svajcu fakt ne.. @VitaminC jo muj favorit, cekam jestli to neco prebije ![]()
Romea mají Beckhemovi, ale ti k němu mají Brooklyna a Cruse. A holku Harper Seven. Takže ani jedno na R. Kromě už uvedených mě napadá Radim.
@pe-terka ono je to tezke..ja ma Rada ceske jmena a kdyby byl by to ondrasek
jenze zijeme v cizine. ja jsem Ceska, muj kurd..uz tak najit jmeno prvniho bylo nad me nervy :mrgreen
@svycarka píše:
Zeny, vyuziju vasi predvanocni nalady a schovivavosti pro dementni otazky…Ehm..Dekuji. Takze malej je Romeo a chystame druhato. Holka je vyresena a ted mi najdete kluka od R. zijeme ve Svajcu, takze Rudik fakt ne.
Diky vam mile zenyPříspěvek upraven 19.12.15 v 18:23
Můžu se zeptat jaké jméno máte pro holčičku?
@svycarka píše:
@pe-terka ono je to tezke..ja ma Rada ceske jmena a kdyby byl by to ondrasekjenze zijeme v cizine. ja jsem Ceska, muj kurd..uz tak najit jmeno prvniho bylo nad me nervy :mrgreen
A proč od „r“? Dej André/Andrew a říkej mu Ondrášek ![]()
Příspěvek upraven 19.12.15 v 18:29
@svycarka píše:
@pe-terka ono je to tezke..ja ma Rada ceske jmena a kdyby byl by to ondrasekjenze zijeme v cizine. ja jsem Ceska, muj kurd..uz tak najit jmeno prvniho bylo nad me nervy :mrgreen
Tak ten Ryan není špatnej, mě se líbí. Jako v ČR by to bylo divný - Ryan Kudláček
. Ale v cizině - proč ne…